Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anca-crezi ca scapi?am zis ca accept si variante!!trebuie sa ai ceva bun!nu se poate altfel!accept orice schimb!ca de ale mele m-am saturat!nu au produs nica timp de 11 ani!pai..pana cand???poate daca fac o schimbare imi reuseste si mie sa plamadesc un scartietor!ufff..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Uratico-ma refeream chiar la Cluj! Voiam sa stiu ce mai e nou pt ca si eu sunt din Cluj

Mergi la inceput

Ce sa-ti spun draga mea? Nu stiu ce am bun, daca nu s-a prins nimic nici cu 5 foliculi, cand voi reusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna seara,
am intrat repejor sa va salut.
va scriu printre lacrimi , pentru ca ma uit la michael.nu am fost mare fan, dar pot spune ca fiecare melodie a lui are un loc in viata mea , o etapa, de la copilarie , adolescenta,maturitate, iar acum cand ii revad clipurile imi amintesc exact acele perioade...primul bluss, prima miscare pop,tunsoarea ....

... i love you,michael....

va pup pe toate

va pup pe toate

Mergi la inceput

ancuta..ce sa zic?in cluj sunt drii super minunati si profesionisti!insa..laboratorul lasa de dorit!!uite moni de exemplu-in cluj avea 11 ovocite iar cand a fost in afara a batut recordul 32 de ovocite!!are acum 2 fetite in burtica si inca 5 fratiori congelati!!si kry la fel..in cluj nu a iesit nica..cum a fost in austria cum a reusit!iar fetele cu cate 3 fivuri la cluj-din 11,12 ovocite le-au rezultat doar 3 embrioni si aia trasi de par..nu erau de calitate superioara!si stiu sigur ca drii isi dau toata silinta..dar nu au cu ce!
cred ca laboratorul da chix..pacat..ptr ca sincera sa fiu..nu as schimba drii din cluj pe nimic altceva!sunt ff profesionisti!foarte!
si eu ma voi indrepta spre ungaria-budapesta..dar asta la inceputul anului viitor!desi acum ma bate gandul sa fac un fiv pe ciclu natural..sa vad ce informatii mai adun!ca eu stau bine cu ovulatia si ovarele..la mine trompele sunt mai ametite..
dar la tine care ii baiul?

Mergi la inceput

soricico-nu mai da apa la soricei ca il inunzi pe bebe in burtica!pai se poate??intradevar si pe mine ma apuca nostalgia cand ascult melodiile..insa..asta-i viata!nu poti schimba nimic!cu ce il incalzeste totul acum??trebuia sa stie si sa vada toate lacrimile astea si cat de iubit si apreciat a fost cand era inca in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

inca nu stim sigur, de fapt nu cred ca este, dar cum speranta moare ultima si peste cateva zile e ziua mea ,ma gandeam asa ce cadou frumos ar fi..
joi merg la dr, sa vedem ce zice.

test am facut acum vreo 2saptamani ,nereusit.
cm meu este intr-adevar neregulat, dar asta le-a intrecut pe toate .

pupici

Mergi la inceput

As vrea sa stiu si eu care e baiul! Eu am ramas insarcinata in mod natural anul trecut in martie si am pierdut sarcina la 5 saptamani. Rezultatele la toate analizele pe care le-am facut sunt bune si pt mine si pt sot. Doctorul spune ca probabilitatea e de 25 % pe fiecare ciclu, deci nici nu ne trimite sa facem alte analize. Singura chestie ciudata e asta. La spermograma, in decembrie, sotul avea 22 milioane de spermatozoizi. La prima IA, in aprilie, avea 14 milioane si la a doua IA, in iunie, avea 3,5 milioane. Deci ma intreb: Cum naiba pot sa se reduca atat de mult in timp de 6 luni?

Mergi la inceput

Soricico-iti tinem pumnii! Fii optimista! Poate, poate chitaie!

Mergi la inceput

uff anca..sunt cauze multiple-stres,oboseala,caldura,alimentatie..aste le stiu desi soata mea nu are probleme!insa de curand am fost cu o prietena la dr si soata ei are problema asta..ce sa zic?incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la lucrul asta..poate asa veti reusi!totusi e bine ca tu macar ai ramas..desi din pacate ai pierdut sarcina..dar totusi ai sanse ff mari!bebele care l-ai pierdut iti va trimite un altul cu siguranta!insa eu nu am ramas niciodata in 11 ani de cand incerc!deci..

Mergi la inceput