Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cu dr. tutunaru vreau sa fac. luna aceasta din cauza chisturilor am stat pe loc. de luna viitoare, sunt hotarata. nu mai am timp de asteptari.
imi pare rau libra ca nu a fost luna aceasta, sigur luna viitoare.
bine ai venit baby blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna Lumy! Bine ai venit la schimbul 3!
Te uiti la inmormantarea lui Michael Jackson?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Multumesc fetelor din schimbul 2/3!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Buna Lumy! Bine ai venit la schimbul 3!
Te uiti la inmormantarea lui Michael Jackson?

m-am tot uitat , dar ma cam deprima, si nu prea ma incanta ideea,mai ales ca is singurica.
ma uit la un film pe prima si verific niste mailuri

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Multumesc fetelor din schimbul 2/3!

_
made in Romania, '73

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Libra-. Ne bucuram daca iti putem fi de ajutor!
Lumy-nu am fost fan al lui, dar mi se pare un eveniment important, ca si cand a murit Lady Diana.
Simonia-mult succes! Iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pai...Libra...incercam si luna viitoare. Fruntea sus.
Eu printre bagaje, ma uit si la Michael, si desi nu am fost fan, imi dau lacrimile. E atata lume si...e tare trist. .
Pupici si dulcici !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

deci dupa alta peripetie(accident cu masina-scapat vie si nevatamata si spermatozoizii soatei la fel-ca de..restul se mai putea carpi pe ici pe colo de era nevoie..insa spermii is pretiosi tare!!!!!!!!!)!atat avem si noi bun la casa noastra!ca tavanu e stricat-bantuie piticii de zor!!!!si sa nu va zic..ca fac si pui piticii..imi coace mintea de numa numa!
aaa...sorry...am revenit si eu!buna seara fete frumoase!
deci eu m-am hotarat!!ca sa nu zica lumea ca m-am pandalit rau dar rau de tot..nu o sa deschid alt subect desi m-ar fi batut gandul la un anunt publicitar!

eu fac o propunere-dau la schimb ovar stare buna de functionare pentru trompa in stare impecabila!cine mai doreste?cine mai pofteste??pai ce noi nu avem dreptul la piese de schimb??pai e corect??

deci..cine se baga??
accept si variante!
hihi..si daca nu ma mai prindeti pe aici..exact cum le-am zis consuratelor mele de la fiv cluj..inseamna ca am schimbat puticologul cu pisicologul!!

ps-astept raspuns favorabil cat mai urgent!

aaa..si bafta multa celor care sunt in focuri-cat si celor pe langa focuri!!sa dea Dzeu sa avem un bebel inainte sa ne dilim cu totul!
libra-si mergem inainte pana ne-om paradi rau de tot!
o seara placuta va doresc!!

Mergi la inceput

Buna Uratico - bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca esti bine si spermatozoizii soatei la locul loc. Eu nu sunt sigura ca trompele mele sunt in stare impecabila, asa ca nu are rost sa facem schimb!
Ce mai e nou pe la Cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anca- si !multam ptr gandurile bune de dupa accident!mi-au prins tare bine!
uff..la fiv cluj e pauza!fetele sunt in concedii..reusite ioc..vad ca toata lumea se orienteaza ctre tari straine!ba vine cu un bebe ungur ba cu unul austriac..exact cum zice moniland-veterana noastra-cred ca cei din afara pun lipici la bebei- de vin fetele numai cu reusite!
asa ca majoritatea fetelor din cluj se vor reorienta spre tari straine!hihi..poate vin cu un bebe vorbitor de engleza sau maghiara!

Mergi la inceput