referitor la exercitiu de imaginatie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

sa nu-mi zica mie o femeie de pe forumul asta ca pentru o un milion de euro si gandul ca e "curtata" de un multimilionar care ofera pe fundul ei atata banet, nu i s-ar aprinde un beculet. Nu si-ar pune un semn de intrebare?!

, depinde de fiecare persoana in parte. generalizarea asta nu e tocmai...tocmai...unii au alte valori si principii altii si-au format caracterul diferit....

uite, Guestus ma lasat balta....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

sa nu-mi zica mie o femeie de pe forumul asta ca pentru o un milion de euro si gandul ca e "curtata" de un multimilionar care ofera pe fundul ei atata banet, nu i s-ar aprinde un beculet. Nu si-ar pune un semn de intrebare?!

Ce semn de intrebare?
Mare lucru , un barbat vrea sa faca sex cu o femeie. Wow!
Sau ar trebui sa pici in fund de bucurie ca da un milion de euro pt. sex?
Pai fiecare da cat poate.
La fel de picata in fund ar trebui sa fie o femeie careia i se ofera 300 de euro in conditiile in care barbatul nu are bani deloc.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

un barbat care da un milion de euro ptr o noapte cu o femeie e un barbat foarte bogat ...si destept!
da, eu as pica in cur daca ar venii un multimilionar sa-mi zica "iti dau un milion de euro ptr o noapte cu mine" .

am ingrosat suma sa se inteleaga ... si crede-ma ca nu-i tot una 5000E*200 barbati, cu cat scade suma creste si numarul barbatilor si calitatea .

...hai ca am luat-o razna!
Eu recunosc ca pentru 1 milion de euro as calca stramb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si o femeie care da 1 milion de euro pt o noapte de sex cu un barbat este foarte bogata si... desteapta.
Nu subliniez suma insa subliniez ca daca ar veni si mi-ar spune iti dau un milion de euro sa faci sex cu mine as rade intrebandu-ma daca am scris corect ceea ce urmeaza dupa cele trei puncte din prima propozitie.
Probabil nu.

Alina care estimezi tu ca ar fi suma minima pentru care NU ai mai face sex cu un barbat oarecare? Pt 1 milion am inteles ca ai face.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

e vorba de un exercitu de imaginatie...totusi!
asa ca teoretic 1 mil de euro(sau $) e ceva....macar te mai gandesti

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

marius --- nu se pune problema si invers,tu esti barbat, barbatii care ar accepta bani de la o femeie ptr sex sunt niste fatalai, nici macar curvari nu se pot chema! Problema se poate privii numai dpdv al unei femei!

Citat:
Alina care estimezi tu ca ar fi suma minima pentru care NU ai mai face sex cu un barbat oarecare? Pt 1 milion am inteles ca ai face

...intrebare este putin cam "rautacioasa" si am impresia ca este vazuta din punct de vedere al valorii; vrei sa aflii cat valorez?
1 milion de euro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu nu sunt de acord cu tine,alina
de ce barbatii care accepta bani(1 mil$)sunt niste fatalai? ce nu avem drepturi egale? si implicit si aceleasi "nevoi"?
adica ...nevoia de baniin acest caz

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , nu cred ca daca are 1 milion de euro sa-ti dea e destept. UIta-te la Becali .

Eu n-as accepta asa ceva.Daca ar veni febletea mea , Richard sa-mi dea 1 mil de euro ca sa fac sex cu el tot n-as accepta banii , as face pe gratis si atat.
Parca nu-mi suna bine sex pe bani , indiferent despre cati bani e vorba.
Ei , daca mi-ar da 100.000 euro pt. un sarut ar mai merge.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

marius --- nu se pune problema si invers,tu esti barbat, barbatii care ar accepta bani de la o femeie ptr sex sunt niste fatalai, nici macar curvari nu se pot chema! Problema se poate privii numai dpdv al unei femei!

Citat:
Alina care estimezi tu ca ar fi suma minima pentru care NU ai mai face sex cu un barbat oarecare? Pt 1 milion am inteles ca ai face

...intrebare este putin cam "rautacioasa" si am impresia ca este vazuta din punct de vedere al valorii; vrei sa aflii cat valorez?
1 milion de euro!

Da ce cand accepti 1 milion de euro pt o partida de sex nu este un echivalent valoric? Uite banii - treci la sex. Asta este pretul tau. Ok.

Citat:

'Problema se poate privii numai dpdv al unei femei!"

Nu are legatura ca e vorba de barbat sau femeie, de unde ai scos-o ca este un apanaj doar al femeii? Sexul nu se face in doi? Nah ca nu se pune. De ce nu se pune?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Haideti sa va spun un banc cat se poate de On topic

Doi barbati si o femeie intr-un restaurant. Femeia singura la masa. Unul din barbati merge la ea si-i spune:

-doamna, sunteti atat de frumoasa incat m-ati innebunit. Va ofer un milion de dolari in schimbul unei nopti fierbinti. Ce spuneti?

Femeia sta, se gandeste putin...un milion ar scoate-o din toate problemele si pana la urma, e doar o data...nu e mare lucru.
Raspunde:
-da...

Barbatul se intoarce la masa lui, schimba doua vorbe cu prietenul sau, iar acesta din urma vine spre masa femeii:

-imi placi, iti dau 1000 de dolari, mergem?

Femeia raspunde:
-nu ti-e rusine? Ce crezi ca sunt eu?

Barbatul:
- ce estiam aflat deja, acum hai sa vorbim serios despre pret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Haideti sa va spun un banc cat se poate de On topic

Doi barbati si o femeie intr-un restaurant. Femeia singura la masa. Unul din barbati merge la ea si-i spune:

-doamna, sunteti atat de frumoasa incat m-ati innebunit. Va ofer un milion de dolari in schimbul unei nopti fierbinti. Ce spuneti?

Femeia sta, se gandeste putin...un milion ar scoate-o din toate problemele si pana la urma, e doar o data...nu e mare lucru.
Raspunde:
-da...

Barbatul se intoarce la masa lui, schimba doua vorbe cu prietenul sau, iar acesta din urma vine spre masa femeii:

-imi placi, iti dau 1000 de dolari, mergem?

Femeia raspunde:
-nu ti-e rusine? Ce crezi ca sunt eu?

Barbatul:
- ce estiam aflat deja, acum hai sa vorbim serios despre pret!

***Fur is for petting**

Mergi la inceput