Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,o inseminare e 850 ron si daca mai pui si 2-3 monitorizari inca 2-3 mil
eu inseminarile la fac cu donator
lucreza tot cu Cryos Bank Danemarca cu care lucreaza Sibiul si Dracea
la Sibiu e 1920 ron cu totul
la Dracea e 1100 ron cu totul
la Omni e 300-600e proba + inseminarea+monitorizarile
comparatia se vede clar ...m-au dat peste cap cu preturile...
aaa cind am fost eu la Dracea era 100 ron ,apoi cica 80 acum ca si-a schimbat destinatia a marit si pretul dar tot nu se compara cu omini,la Polisano e 80 ron

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

consider ca suntem suficient de mature sa ne alegem singure dr care sa aiba grija de noi.
se intampla ca unele sa dam kix cu unii dr, dar in acelasi timp se poate ca altcineva sa fie mai mult decat multumit de serviciile primite de la dr respectiv.
suntem aici sa ne spunem fiecare povestea, pe unde am fost si ce am mai facut, pareri pro si contra despre dr, dar nu sa influentam negativ.(ex: nu te du la dr cutare ca uite ce mi-a facut mie)
fiecare are discernamat sa aleaga ce e mai bun pt el
sper ca nu am deranjat pe nimeni.
la mine nimic nou. tot cm neregulat. si asta ma bulverseaza rau de tot.
discutasem mai de mult despre testul de ovulatie pe baza de saliva. si-a achizitionat cineva unul? sunteti multumite de el?
o zi buna va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor...eu vam spus parerea mea....faptul ca eu am fost cobai datorita superficialitatii acordate cazului meu de catre maestrul dct Onofriescu....ma determinat sa nu mai merg la celebritaile noastre

fiecare decide in dreptul lui.....eu personal consider ca nu a procedat corect in speta mea....INADMISBIL tratament hormonal plus INSEMINARE CU HIDROSAPLINX, fara ecografie inainte de inseminare si cu o spermograma ffff proasta, facut hiperstimulare........e strigator la cer....deci e bataie de joc ...bine ca nu a fost cu repercursiuni pe viitor

daca ati fi patit voi asa ceva....poate acum miati fi dat dreptate

cum as putea sa mai cred ca mai mai avem dct buni..cand un om atat de recunoscut in infertilitati face asa ceva

ar treb sa va postez aici ce au facut maestrii dct DRACEA, MARINESCU, TUTUNARU...si multi altiii, cum au nenorocit zeci de tinere....ptr neglijenta lor si indiferenta

nu neg poate or mai fi si dct mai buni..dar eu personal mam lecuit si nu vreau sa mi se mai intample vreodata

macar stiu ca acolo ungaria sunt specializati numai in infertilitati

deci cum spuneam am trimis email si mia raspuns

ptr cele care mau intrebat de raspunsul dct kovacs, vil postez aici ce mia scris

Hi,
Thank you for your email!
We could meet for a consultation September 15th at 2 PM. During this
meeting we review the past infertility records, review the treatment itself
and set a schedule up. If further tests are needed we provide you with a
list. You are also given a treatment plan and the following details, dates
can be set up via email. This is a one day visit to the Clinic in Budapest.
Please have all relevant medical records with you for this meeting. We are
located at 54 Istenhegyi street in the 12th district on the Buda side of
Budapest.
Please confirm the appointment!
Sincerely,

Mergi la inceput

pogonici iti inteleg inversunarea fata de dr. O. tu ai mers la acest dr probabil pe baza unor referinte primite de la alte fete care, ele, au fost multimite de cum au fost tratate. ca tu nu ai fost multumita, consideri ca ai fost tratata cu superficialitate, ca ai fost un cobai pt el, puteai frumos sa reclami acest dr unor instante competente.
crezi ca la budapesta nu sunt asemenea cazuri?? peste tot in lume exista asa ceva...oricine are scaparile sale, ezitari, momente de ratacire in timpul unei interventii. suntem oameni in fond, nu roboti programati sa executam ceva.
sincer nu as vrea sa vii deznadajduita de la budapesta.
ai renuntat foarte usor si la chisinau, cu dr mosin. acolo situatie e de alta natura.
sincer as vrea sa-ti gasesti linistea si sa vina ziua in care sa iti tii bebitzu in brate.
si doresc asta tuturor.
si eu am fost nemultumita de dr la care am fost, dar am cautat altu si altu care sa ma multumeasca. acum, chiar daca nu am mai fost la ea, sunt multumita de avatajitei. dar daca cumva as simti ca ceva nu e ok, ca nu sunt tratata(si aici vorbesc de tratatie din punct de vedere medical, nu de cum vb, cum imi zambeste, daca ii plac ochii mei, daca ne spunem dulcegarii)as cauta alt medic. medici sunt...dar si pacienti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

deplhinas.eu nu am renuntat la dct mosin de la chisinau..ci sau inchis granitele..mam interesat de o viza de la cineva care locuieste la chisinau, si mia zis ca sansele de a primi viza de la ambasada noastra ar fi 3%, motiv ca nu exista grad de rudenie cu cel ce iti face invitatia, iar dct moshin am incercat sa vb cu el si nu mia raspuns.....deci se fereste

cat despre onofri..sincer nu are rostul sal port prin reclamatiii..si alte ..si nu mai vreau sa mai merg la el si atat

mie acest dct mi la recomandat tot un dct care face parte din grupul lor de prieteni..care se vad la nunti, petreceri, concediii..si il stiu din 2007..iar eu forumul lam descoperit in oct noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

delphinas eu mi-am cumparat un test de ovulatie pe bazade saliva din farmacie. l-am testat cateva zile ca pe o jucarie. are forma unui ruj. la cateva zile de testare am vazut ceva schimbari sub forma unor ferigute si mi-am zis sa incerc . eram ziua 11. si am tot incercat asa vreo 3 zile(mereu cu o zi pauza) si in una din alea 3 zile s-a prins bebele meu. dar a fost prima luna cand nu m-am mai gandit la bebe. nu mai stiam cand trebuia sa imi vina CM. am fost la tara unde am fost f f f relaxata de natura, si am realizat la un moment dat ca mi-a intarziat totusi. am verificat calendarul si imi intarziaze 5 zile. dar nu am fugit la test, am facut un milion in 5 ani. facusem un pact cu mine, sa astept 10 zile de intarziere. in a 10 zi de lipsa am facut si 2 teste si am vizitat-o si pe dr si s-a confirmat . deci ce a contat pt mine f mult a fost detasarea si relaxarea.
legat de discutiile despre dr. consider ca fiecare merge la ce dr simte ca trebuie sa incerce. dar sa fim realiste si sa recunoastem ca toti medici au si pacienti nemultumiti, la fel cum au si referinte f f f bune. eu cand am mers la dr mea cateva prietene au strambat din nas, ca nu e f cunoscuta, ca repede lumea, ca e supeficiala. fetelor, eu nu am mers cu mari recomandari la ea, dar asa m-am atasat de sufletul ei si ea de al meu. are mereu timp de mine, ma asculta, imi raspunde la cele mai ciudate intrebari, si ce e cel mai important m-a ajutat sa raman insarcinata. mentionez ca 4 ani am mers la un dr cu nume mare. se purta si el dragut, dar nu am ramas insarcinata.
deci ceea ce e de urmat e inima fetelor. daca medicul e cu voi ok nu conteaza ce va spun altii. daca il vedeti a fi documentat, sa nu bata campii veti avea mai mare rezultat. e obositor sa schimbi medicii. iertare daca supar pe cineva dar am vrut sa va spun si parerea mea

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

oanka e adevarta sa mergi acolo unde crezi..dar infertilitatile nu le pot trata orice..putini dct se pricep cu adevarat

noua nu prea ne mai permite timpul sa mai bajbaim cu dct..avem o varsta deja..si daca mai schimbam dct mai buni mai rai..mai trec vreao cativa ani pana ne dumirim...imbatarnim si sa nu fie prea tarziu

dezu lucreaza si prin mana dct si cred ca dzeu dupa rugaciunile noastre nea indreptat spre cel mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

pogo sa iti ajute Cel de sus ca de data aceasta sa fie samburelul cu rod in burticuta ta. daca tu ai incredere in medicii de afara si e mai ieftin merita sa incerci. dar sa ramai o perioada pe mana unui doctor ca realizeze si el ce se intampla. mult mult succes

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

oanka poti sa-mi spui de la ce firma e? cat ai dat pe el???

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

neata
va servesc o optimista si revergoranta
o zi buna sa aveti
vine vichendu...iupii

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput