Moldovence aspirante sau gravidute(13)
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
multumesc, multumesc. chiar la capitoll sunt acum. urmeaza pensatu, ieri nu am mai avut timp si apoi o sterg la munca.
o zi plina de racoare va doresc.
pogonici dupa ce trec la tne sa-i trimiti si la mine, ca vad ca iar si-au luat-o in cap si vin cand vor ei. iar iau utrogestan sa ii ademenesc sa vina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
neata dragelor. va poft6esc la
sa aveti o saptamana usoara si cu racoare multa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
nimeni nu a venit la ieri??
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bitza20 spune:
Delphinas azi sunt eu prezenta la cefeluta. Ieri aveam o stare mai "speciala" si nu am putut scrie si in plus de asta a fost nebuneala mare la mine la birou.
Am fost sambata la dr si vestile nu sunt chiar bune, presimteam ca ceva tot nu e bine, dar incercam sa ma incurajez singurica. Asta e, nu stiu acum pe ce drum sa apuc. Ma gandesc sa merg si la dr. Dracea ca am citit ca e buna si are rezultate.Mi a spus ca inca mai am niste foliculi ramasi mai mari de 8 mm si din aceasta cauza nu poate sa mi dea tratamentul de stimulare si ca s-ar parea ca nici cu IA nu va merge ci direct cu FIV . Speram sa nu se ajunga aici, dar se pare ca DD are alte planuri cu mine. Dati-mi va rog niste sfaturi, ce as putea sa fac ca sa se elimine foliculii aia. In prezent mi-a dat sa iau marvelon(sunt la a 2 a luna) si la menstruatia viitoare trebuie sa iau un antibiotic f puternic...azitrox parca se cheama si niste antiinflamatorii. Ati aflat ceva, la omini au ceva rezultate la FIV-uri? Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.
sophie76 spune:
bitza20, imi pare rau ca esti dezamagita, totusi nu inteleg de ce ti a recomandat FIV? tu ti ai facut laparoscopie, sa inteleg ca trompele tot nu sunt permeabile, doar in acest caz se recomanda direct FIV, daca nu, se recomanda FIV doar dupa 3-4 inseminari esuate. Oricum pina nu scapi de chistulete nimeni nu ti va da nici un tratament de stimulare! pentru ce ti s a dat antibioticul si antiinflamatoarele? oricum si la FIV trebuie sa iei in consideratie ca sansele de reusita nu sunt pe masura asteptarilor sau a banilor platiti (la dr. Dracea un FIV te poate ajunge cam 3500 eur daca faci si ICSI). Eu am fost la dr Dracea cu toate analizele facute in Iasi si mi a zis ca doctorul meu a facut tot ce se putea pt mine (eu am infertilitate inexplicabila) si daca vreau sa fac FIV e alegerea mea dar trebuie sa fiu constienta ca uneori se poate obtine o sarcina in urma a mai multe cicluri FIV.
Multa bafta!!
sophie
bitza20 spune:
sophie eu am ramas fara ovarul stang in urma unei op clasice la cluj, unde mi-au spus ca am endometrioza. acum in mai am facut o celioscopie si dr a zis ca a curatat tot. Diagnosticul a fost de hidrosalpinx.Acum cand am mers la el mi a zis ca sunt niste formatiuni si pe ovar si pe trompa. Antibioticul mi l-a dat deoarece mi-a zis ca diagnosticul asta a implica si o infectie si e bine sa iau si antibiotic. Sunt tare dezamagita de mine, vreau sa fac ceva sa ajut ovarul si sunt cu mainile legate
tot ce pot face e sa astept,sa sper si sa ma rog ca totul sa fie bine.
sophie76 spune:
bitza , acum am inteles, dar nu te descuraja! Deocamdata ajuti ovarul cu anticonceptionale, ca l pui pe liber si se mai odihneste si el si cind se apuca de treaba ai sa vezi ce oua de calitate vei face!Luind tratament de stimulare acum nu faci decit sa hranesti acele chisturi!
Referitor la trompa, daca exista riscul sa reapara hidrosalpinxul ,lichidul poate fi toxic pe sarcina si poate fi un motiv de nereusita la FIV, de obicei se recomanda scoaterea trompei inainte de procedura FIV, stiu ca suna cam drastic , dar cred ca tu impreuna cu medicul tau veti analiza mai bine si veti lua decizia potrivita, deocamdata urmeaza tratamentul , se pare ca esti pe miini bune!! ... si nu dispera ,gindeste pozitiv (daca as putea sa mi ascult sfaturile tare bine ar mai fi )
sophie
ANITA75 spune:
delphinas stiu ca sotul tau si-a facut operatie de varicocel cum e si-a mai facut spermograma? cum e?
Delphinas spune:
neata dragelor.
bitza imi pare rau ca esti un pic dezamagita. nu dispera. vb cu dr si impreuna cu el stabileste ce e mai bine de facut. cu sfaturi nu ma pot baga, ma depaseste.
anita nu am refacut spermograma...la ultimul control dr urolog ne-a recomandat ca pt linistea noastra psihica sa nu o repetam. pe mine ma tot mananca degetele sa mai faca una, dar acum depinde de el. dr ne-a zis ca daca eu am ramas insarcinata de 2 ori cu el, in conditiile in care el avea varicocel, nu ar fi o problema acum cand a fost operat.
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bitza20 spune:
neata la toate fetele cucuitele , nu serviti o , fac eu cinste .
Dragele mele, am citit ca cei de la omini colaboareaza cu dr. Dracea, ea vine aici si ofera consultetii sau doar ii indruma pe dr de acolo? Ma gandesc sa-mi fac o programare si la ea
sa mai vad o parere, ce zice si ea. Am citit despre ea si numai lucruri bune am auzit, voi ce parere aveti?