Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Gabitzam, bafta multa la servici! Norocoaso! Sper din tot sufletul sa mearga totul bine cu copiii cind voi sinteti la servici! CUm veti face? Andrei sta program prelungit sau il ia bona si pe el la prinz? Ce repede trece timpul asta!
Mercedes, da, sint la curent, am citit cite ceva despre ce vor sa faca, sper sa fie pe calea cea buna si toate proiectele sa fie gindite in asa fel incit chiar sa ajute copiii si tinerii.
Beatrice, am vazut pozele, foarte frumos locul unde ati fost. Munti!
Am mai pus poze pe contul de pe dropshots, am fost aseara la teatru in aer liber, foarte frumos, dar ne-au mincat de vii tintarii.
A zis ca mergem pe undeva, dar sta sa ploua... Asa ca, ma apuc de calcat. I-am gasit scoala de balet Tudorei! Dar incep cursurile din septembrie si sint numai simbata.
La noi e groasa treaba, ca nu stiu cum ne vom imparti sa facem si noi si ce vrem, dar nici copiii sa nu fie opriti din ceea ce vor ei sa faca. Eu sint inscrisa de aseara, oficial, la 5 cursuri, de luni pina joi seara si simbata dimineata, 4 din program si unul de engleza, iar Octav la doua, dar in timpul zilei si isi cauta servici in asa fel incit sa nu-i afecteze orarul de la scoala. Daca nu gaseste, va intra pe somaj si isi va mai lua un curs sau poate chiar doua, sa termine mai repede. Am vorbit cu vecina si ne va ajuta doua seri cu copiii, numai sa vedem cu ce o platim. De doua saptamini tot asta facem, ne rotim in jurul cozii cum facem... Acum ne-am inscris, sa vedem cu ce platim si cum ne descurcam. Oricum, nu va fi un an usor...
ioanailincam spune:
Salutare! Wow, nu-mi vine sa cred ca am intrat in week-end.
Cred ca am ajuns la saturatie de viata fara copil, daca puteti crede asa ceva. Ma bucur ca nu am mai plecat pe nicaieri in week-end-uri(cozile catre mare si munte care sunt pe toate canalele TV ne-au sepriat suficient), stam acasa si facem exact ce visam de atata timp: somn (Am dormit azi pana la 11), iesim la terasa, uitat la TV la filme siropoase. Toate astea-s minunate, dar sa ma ierte Dumnezeu, tare-i searbada viata fara un copil: parca n-ai niciun rost, adica, puii mei, catsa dormi si cat sa te uiti la TV! Singura consolare e ca nu va tine prea mult viata asta searbada, deci incerc sa o savurez la maxim si chiar sa ma satur, astfel incat, atunci cand vine copilul sa am mai multa disponibilitate pentru el.
Altfel, Ana e bine la bunici, sta toata ziua afara pe la animale si la copii, mananca vartos si doarme la fel. Cred ca nu o mai recunosc cand cat o voi vedea. Daca totul merge conform planului si nu se imbolnaveste sau nu i se face dor tare de noi, o tinem acolo pana la 1 septembrie.
Nelia - groaznic ce sperietura ai tras cu Agata; si eu am pierdut-o pe Ana in Carrefour acum 2 ani junate si la fel, am zis ca si mor; ea atunci nici nu stia sa zica cum o cheama, eram paralizata de spaima (si cu mama dupa mine care mi-a zis: precis ne-a urmarit cineva si ne-a luat-o, gata nu o mai gasim).
Gabitzam - multa bafta maine si reintegrare rapida. Si eu abia astept sa stau acasa cu bb2 (stati linistite, nu am inceput sa lucram la el inca), iar gandul ca dupa ce ma intorc nu mai stau acasa pana la pensie ma deprima de-a drptul; astept copilul asta si concediul aferent ca pe o vacanta.
Beatrice - bine ati revenit!
Mercedes - exact asa patimim si noi cu Ana cu imbracatul; asta a fost de altfel una dintre problemele care ne-a scos din minti in concediu in Bulgaria: voia mereu sa fie imbracata la fel ca Ema, fetita fostei mele colege de birou, care e nascuta la o luna dupa Ana. Bai frate, zici ca fii-mea nu avea pic de personalitate, daca avea Ema rochie era musai sa aiba si ea, daca avea fusta, hop si ea. Bineinteles ca Ana nu are colanti in garderoba de vara, asa ca am primit comanda sa cumparam colanti. Si cand merg la gradi e la fel (sunt colege); se intreaba mereu cu ce se imbraca Ema, iar in unele dimineti isi ridica poalele-n cap ca sa-i arate Emei ca are rochie. In fine, sper ca e o chestie temporara, ca nu cred ca e chiar sanatos comportamentul asta.
Gata, va las, vreau sa ma uit la Ice Age 1 ca am fost la 3, dar eu nu am vazut nici 1, nici 2. O duminica frumoasa, ce a mai ramas din ea!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mercedes spune:
gabitzam-bafta pentru ziua de maine! acum 10 ani ma intorceam in aceeasi zi ca tine la lucru dupa cei doi ani petrecuti cu cristi acasa...nu a fost usor dar am trecut rapid si mi am si schimnbat job-ul dupa aprox. 3 luni.
nelia-bafta! sigur veti gasi calaea de mijloc sa impacati si copiii si pe voi.
Apropo de activitati hai sa ti spun ceva-in jurul meu unii ma intreaba ca de ce imi sacrific timpul ramas liber intre servici si seara cu copiii, costa timp si bani... iar eu raspund ca atata timp cat i am facut e obligatia mea morala sa le croiesc un drum de cand sunt mici....Acum de cand sunt in concediu mai exact de vineri parca nu mi pot organiza timpul liber mult pe care il avem, imi lipseste sa fiu in viteza...
Androix spune:
Hello, nici nu am apucat sa citesc din urma. Am vazut doar ca a reaparut Elinor!
Noi am fost cateva zile la munte si azi ne-a intors Maine ma duc cu copiii la strand si cu nepoata-mea a mica. Sa vad cum ma descurc cu trei in loc de doi. O sa merg in dr. taberii.
Incarc poze si va pun link.
PS Abia astept sa plecam si noi in concediu odata ca m-am saturat de caldura si de stat in casa.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Mercedes spune:
ioanailincam -nici chiar asa, sincer eu cred ca va fi o faza trecatoare. Bia o imita pe fetita cealalta pentru ca este mai mare cu un an si tot spune ca ea nu mai e bebe ea este o fetita mare si tb. sa se imbrace frumos.Ce sa ti spun ca nu vrea sa iasa din casa fara sa se dea cu ruj pe buze din aclea pentru copii plus alte apucaturi din astea... eu cred ca toate vor trece.
ASa si eu mi am invatat lectia apropo de imbracat atunci cand iesim afara , ii dau doua seturi de imbracat de unde sa aleaga si pana la urma e tot cum vreau eu dar la alegere
nelia spune:
Ioana, esti pe drumul cel bun daca ai inceput sa simti ce inseamna viata fara copii... in scurt timp va aparea al doilea. Si dupa aceea te vei intreba oare ce a fost in capul tau cind ai mai facut unul, stiind deja ce inseamna a avea un copil.
Voi abia asteptati sa stati acasa, eu abia astept sa merg la servici! Dar anul asta va fi doar asa, de incercare, poate trei ore pe zi daca as gasi pe la vreo scoala sau gradinita sau in vreun centru comunitar. Dar daca lucrurile merg cum le-am planuit, atunci la toamna viitoare ar trebui sa fiu in stagiu, care inseamna 8 ore pe zi de munca. Imi va parea rau pentru ca nu voi mai avea timp liber pentru copii, dar a nevoie, trebuie sa ma duc, consider ca este suficient cit am stat cu toti acasa... si-mi pare bine ca am putut sa o fac, in ciuda tuturor greutatilor.
Mercedes, si pe mine ma intreaba la fel cunostintele... dar uite, ca Agata are 8 ani si deja eu nu-i mai pot alege ce vrea. Dar sint multumita ca acum stie sa inoate, sa patineze, sa calareasca, sa danseze, sa danseze, mai ramine schiatul iarna asta daca reusim... s-a dezvoltat frumos si sanatos... De acum inainte isi va alege ce vrea, dar deja ea stie, simte ca daca nu face ceca extra, pierde timpul aiurea. Anul asta va ramine cu pianul la scoala si patinajul ca sport, plus wu-shu care e pentru autaparare... si daca putem merge toata familia la schi si la piscina, macar o duminica din trei, si ar fi nemaipomenit. Macar de-am putea face cum am facut cu Agata si pentru ceilalti doi. Ma mai intreaba cunostintele de unde bani, pai au alocatie, jumatate le-o punem in contul pentru studii, cealalta jumatate o folosim pentru aceste activitati... altfel am papa-o, ca banii isi fac loc imediat.
Mercedes spune:
Androix-vei vedea live cum e cu trei.
Azi e ziua lui cristi.Cum suntem acasa i am pus in pat cadoul care i l-am luat, un parfum JH, sper sa i placa. A inceput sa se dea la lucurile din baie ale sotului.
gabitzam spune:
Gabi, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, sa ajunga om bun si sa fie fericit
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Sunt la servici, incerc sa ma reacomodez cu locul, cu oamenii, cu lipsa copiilor. De fapt a lui Raducu, cu Andrei oricum nu ma vedeam.
Dimineata a fost cumintel cand am plecat, dar eu tot cu inima in gat am fost.
Alaturi de SEBI
Tdi spune:
Ciao! Suntem in Romania, am ajuns sambata dupa un drum extrem de aglomerat si obositor...sper ca la intoarcere sa fie mai bine.
La multi ani AURASA!
La multi ani CRISTI al lui Mercedes!
Gabitza, bine te/ai reintors la job!
Nelia, imi pare rau ca a trebuit sa treci printr/o asemenea experienta cu Agata, si mie mi-e tare frica sa nu se piarda Aly cumva.
Va pupam pe toti, o sa mai intru sa vad ce faceti curand.