Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata(la pranz) si de la mine!!!!!!!
Mihamora bine ca ai scapat de procedura , acum mai astepti rezultatele care oricum sunt bune...stiu eu
Floricik pana acum o luna , si eu gandeam ca nu-mi trebuie landou...da m-au facut fetele si mamicile sa ma razgandesc
Raluci fara voce am fost eu in "zilele" de miere, de la atata tipat in noaptea nuntii cu nebunele un decapotabila..am luat toate bulevardele alea mari , sa ne vada lumea nene....da sotul meu a fost un fericit...a zis ca la asa o luna de miere linistita nu se astepta!!!!

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Bertha, iti multumim pentru sfat, te asteptam si cu alte experiente. Eu iau notitze din ce scrieti voi, mamicile. Si pentru mine caruciorul e o dilema mare, chiar azi mi-a trecut prin cap sa cumpar in prima faca doar un portbebe. Sunt intre Romania si Italia, si daca nasc in Romania, vreau sa plec apoi repede la tati, ma tot gandesc ce sens are sa cumpar un carucior mult mai scump aici, in conditiile i care in decembrie chiar nu stiu la cate pimbari vom iesi, pentru ca apoi sa am ce cara pe avion, in loc sa cumpar unul direct acolo, cand ajungem? E prostie ce spun dupa parerea voastra? 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bertha multumim mult! Sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru, cand o fi sa imi cumpar carutul in toamna!
Sa ma vedeti pe mine in lift cu ruleta masurand dimensiunile liftului!Ca sa nu patesc ca Berta!

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Raluci_B a venit cu ideea sa ne intalnim la o citronada sau un tec, ce vreti voi!!!! Ce spuneti??????Sambata / duminica...cum votam!!

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Raluci_B a venit cu ideea sa ne intalnim la o citronada sau un tec, ce vreti voi!!!! Ce spuneti??????Sambata / duminica...cum votam!!

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

eu votez pt duminica, herastrau, printre copii

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Bertha, iti multumim pentru sfat, te asteptam si cu alte experiente. Eu iau notitze din ce scrieti voi, mamicile.
Si pentru mine caruciorul e o dilema mare, chiar azi mi-a trecut prin cap sa cumpar in prima faca doar un portbebe. Sunt intre Romania si Italia, si daca nasc in Romania, vreau sa plec apoi repede la tati, ma tot gandesc ce sens are sa cumpar un carucior mult mai scump aici, in conditiile i care in decembrie chiar nu stiu la cate pimbari vom iesi, pentru ca apoi sa am ce cara pe avion, in loc sa cumpar unul direct acolo, cand ajungem? E prostie ce spun dupa parerea voastra?

18 +

Da eu stiu ca in portbebe se baga bb de la 3 luni in sus.....mai bine iti iei doar un landou sau ceva gen landou de panza special facute pt transport

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Bertha, iti multumim pentru sfat, te asteptam si cu alte experiente. Eu iau notitze din ce scrieti voi, mamicile. Si pentru mine caruciorul e o dilema mare, chiar azi mi-a trecut prin cap sa cumpar in prima faca doar un portbebe. Sunt intre Romania si Italia, si daca nasc in Romania, vreau sa plec apoi repede la tati, ma tot gandesc ce sens are sa cumpar un carucior mult mai scump aici, in conditiile i care in decembrie chiar nu stiu la cate pimbari vom iesi, pentru ca apoi sa am ce cara pe avion, in loc sa cumpar unul direct acolo, cand ajungem? E prostie ce spun dupa parerea voastra? 18 +
Da eu stiu ca in portbebe se baga bb de la 3 luni in sus.....mai bine iti iei doar un landou sau ceva gen landou de panza special facute pt transport20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Da, ma uitam pe net dupa landouri separat, adevarul e ca nici nu fac diferenta intre un landou si un portbebe orizontal, nu marsupiu. Multumesc de sfat 18 +

Mergi la inceput

Andrecluj uite asa ceva iti trebuie tie

http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=126

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Bertha multumim mult! Sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru, cand o fi sa imi cumpar carutul in toamna!
Sa ma vedeti pe mine in lift cu ruleta masurand dimensiunile liftului!Ca sa nu patesc ca Berta!

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Daca stai la 10, cum stateam eu atunci, ai timp suficient sa masori.

Mi-am mai adus aminte ceva: uscatul rufelor pt mine a fost o maaaaare pb, stateau si 3 zile pe sarma fara sa se usuce. Le puneam pe calorifer in alta camera decat cea in care dormea bb. Alte mamici si-au cumparat uscator din acela pliant si l-am instalat intr-o camera folosita mai putin (chiar si-n sufragerie).

Andrecluj, eu i-am luat Ioanei carucior cand avea 2 luni, pt ca am tot amanat si trebuia sa-l cumparam in jur de 15 nov (eu aveam cezariana programata pe 18), dar bb s-a grabit si am ramas fara. Pana la 2 luni am plimbat-o numai in brate, dar am avut putine iesiri. Prima data am scos-o din casa pe la 3 sapt, apoi a urmat o perioada cu multa umezeala...ma saturasem de stat in casa. Fetele care au nascut in octombrie si la inceputul lui nov au dus-o mai bine, pt ca deja ii antrenasera pana a venit vremea rece.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

DIANA,

iti multumim pentru sfaturi, sunt foarte utile.

MADALINA, la ce spital esti?..SANATATE MULTA

lorelix 20+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput