Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
broscuta_80 spune:
Camy, iti tin pumnii si sper din toata inima sa termini cat mai repede. La mine a durat o luna de zile incheiata sa-mi termine apartamentul. Cand au plecat zugravii mi s-a parut cel mai minunat lucru... Acum, nu stiu de unde, am o energie nebuna, si, seara de seara fac smotru, racai cu lama, si stau in genunchi ore intregi... copilasul meu va avea o casa minunata...
Ai sa vezi ca o sa te simti mai bine in curand
19+
broscutza
bubu
simonette spune:
Am scris mai devreme un mesaj despre cum e cu doi copii si unul pe drum si nu stiu ce s-a intamplat........
Poaterevin de la servici mai trz
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ionelamaria spune:
buna dimineata!
sa aveti o zi buna
17+
aniversarea nuntii
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Abia am reusit sa citesc din urma, pt ca sefa mea face ture prin spatele meu! Se tot duce la 'statia de cafea' si sunt convinsa ca de cele mai multe ori se duce degeaba, adica doar sa vada ce am eu pe ecran! N-o mai suport! Si nu sunt singura, toata lumea din birou are alergie la ea. Pirelia, foarte buna ideea ta! Si la noi tot asa se face la nunti si e foarte bine si frumos. Felicitari pentru schimbarea de saptamana! Lacramioara Stiu ca vei fi tare pentru bebita ta si veti fi fericite! Laura 20+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
A naibii sefa, da-o incolo de rautacioasa, de fapt eu cred ca e invidioasa. Merci de incurajari
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui camy_pus salutari si din Brasov... acum au plecat zugravii..se pare ca cine a fost inainte a fost un tampit....tot ce a lucrat el..azi s-a cojit.. Asa ca am luat-o de la inceput...alte materiale, alti bani...alti nervi... Ma duc sa citesc din urma... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 Draguta noastra draga, nu te mai consuma, mai devreme sau mai tarziu se va termina. Te pupa Lacramioara d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Saptamana 15+
mihamora spune:
Neata!
M-am intors de la amnio, a fost un pic dureros, nu groaznic, dar abia asteptam sa termine
Saptamana viitoare o sa am rezultatul,acum ma rog sa fie bune.
Iau antibiotic preventiv.
Simona9999 - ti-a dat si tie antibiotic?
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui camy_pus Pirelia felicitari pe bebe miscaret..si..pt cununie.. buna ideea cu bufetul suedez..o sa iasa foarte bine, ai sa vezi, felicitari! Ramonika ce mata faina ai..cred ca e distractiv cu un animalut in casa..daca stii sa ia grija de el...eu am avut un caine...pe care am reusit sa-l pierd... dar pana sa-l pierd..crede-ma ca l-am uitat pribn toate partile posibile, pateam mai rau decat in singur acasa - filmul.. Nici macar nu observam ca lipseste catelusa...ma sunau oamenii la care il uitam Lidia eu nu-l trimit pe Pustache la tine....te astept pe tine sa-ti mai revii si impreuna cu Roxy sa ne intalnim.. Raluci_b sper ca ti-ai mai revenit...saraca masina si saracul sot..dar sa vezi ce ai sa razi tu de scenele astea mai tz Mihamora ma rog ca maine sa-ti fie bine..sa iasa rezultatele bune la amniocenteza...si cum spuneam, cunosc persoane care au facut amniocenteza si azi sunt bine, impreuna cu copilasii lor Dienutze foarte util ce ai scris tu acolo..sa stiti ca incep si eu cu carne la gratar, fara dulciuri (ai scapat Lidia ) Simona9999 ti-am trimis mail cu parola..te rog sa verifici. Lacramioara vad ca fetele mi-au luat-o inainte cu incurajarile...ti-am mai spus si eu parerea mea... eu am trait cu adevarat sa vad ca un copil este ami important decat un sot/iubit de 1000 de ori.. te vei descurca si in plan financiar...ai s avezi! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Camy, sa te auda Dumnezeu!
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
Doamnelor si bebelusilor,
Revin la raport cu mentiunea ca melancolia blegoasa a trecut fiind inlocuita de o durere de cap care sa ma invete minte a ma plange pentru prostii.
Na, sa am acum un motiv real de a ma plange. Beau o cafea micuta cu lapte si niste apa in speranta ca imi va trece putin, daca nu, pe la ora 16 o sa iau un paracetamol si fug acasa la somn poate imi revin.
Va sarut pe toate
Saptamana 15+
roxyaly spune:
Neata fetele si din partea mea
Mihamora ma bucur sa aud ca ai scapat cu bine.......o sa vezi ca rezultatul la amniocenteza va fi unul foarte bun asa ca stai linistita .
18+
roxyaly