Cazare Viena

Cazare Viena | Autor: lucieta

Link direct la acest mesaj

In august merg trei zile la Vienna si trebuie sa ma hotarasc pentru cazare intre An der Wien Hotel cu review-uri bune pe TripAdvisor, dar in afara orasului si Gasthof Schosztarich, pozitionata super bine, dar despre care nu gasesc nici un fel de informatii (despre camere, curatenie, etc). Ma poate ajuta cineva (eventual si cu ceva poze)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

http://www.gasthof-schosztarich.at/page_en/index.html

sper sa iti fie de folos.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucieta spune:

Multumesc mult! Am ales hotelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinait spune:

In august, plecam si noi cu cortul in Austria. Stiti vreun camping in apropiere de Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sunt mai multe campinguri si in Viena. Noi am fost acum cativa ani la camping Neue Donau. Foarte curat, cu apa calda la baie, cu bucatarie, frigider etc, etc. Uite linkul.

http://www.wiencamping.at/en/

Mergi la inceput

Merci mult de rapiditatea raspunsului. Vad ca este foarte bine plasat pentru a putea vizita orasul.
Pana astazi, habar nu am avut ca in campinguri sunt si bucatarii. Taman bine, abia astept sa vad ce mai gatesc si altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cu placere. Este foarte aproape de metrou, f aproape de sediul ONU daca bine imi amintesc. Pentru a vizita orasul va recomand sa va cumparati Vienna Card (are valabilitate 3 zile parca) cu care puteti colinda orasul cu diverse mijloace de transport.

Singurul inconvenient al campingului este ca se afla intre autostrada si calea ferata, asa ca noaptea nu prea e liniste. Adevarul e ca in prima noapte a fost mai deranjant ca dupa aceea oboseam atat de tare peste zi ca dormeam duuusi noaptea.

Mergi la inceput

Intre autostrada si calea ferata?! Mamma mia! Ma duc repede sa vad pe harta la ce distanta e de camping este... aeroportul de la Viena!

Merci pentru pontul Vienna Card!

Si vacanta placuta la toata lumea!

Mergi la inceput