Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Acum se vede poza????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ma loghez sa fac Capitol Nou

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Multumim de urari Dodo, Gigelica, Pisigri, Olishka, Ayla, Dyanna, Leeloo

Felicitam si pe ceilalti sarbatoriti ai zilei
Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana

Iesim in orasssss, revenim dup !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergeti sa sarbatoriti?

Eu merg la dentist, apoi la doctor la pansat piciorul, apoi la proba la rochita...

Am gasit verighete Sunt frumoase, iar ce m-a impresionat cel mai tare a fost ca ne veneau perfect si nu a mai trebuit sa dam comanda, am plecat direct cu ele acasa

Mamici sunt tare suparata. Mi-a iesit la incheietura de la mana un fel de cartilaj. O umflatura tare ca un os. Ma si doare un pic? Ieri cand am vazut mi-a venit sa lesin. Oare ce poate fi? O fi de la ridicat bebe, landou, carut?

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, mami... ce ne facem cu tine?! Sa te bagam in revizie??? Du-te la doctor. Eu nu imi imaginez ce poate fi, dar 100% da Davidut o pupa si trece repede!

pentru toata lumea!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Am venit si noi acum de la vaccinul de 3 luni si sunt suparata rau pt ca Maia mea a reusit intr-o luna sa ia doar 200g , a fost mereu cantarita pe acelas cantar deci nu exista dubiu. Asa ca in concluzie trecem pe completare cu formula ne-a dat Humana anti regurgitat, asa ca inseamna ca o sa incepem si diversificarea mai devreme . Sunta atat de trista vroiam atat de mult sa o alaptez exclusiv pana la 6 luni, si asta numai din cauza nenorocitilor de colici care nu o lasa deloc in pace.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici
Ia priviti ce-am eu aici

http://picasaweb.google.com/lh/photo/OtTafYLQlJTFGfN0AIqlsg?authkey=Gv1sRgCPe46bvH7-vFLg&feat=directlink

Moni

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Am o intrebare pentru fetele din Bucuresti: daca cunoasteti un fotograf care sa vina la un botez? Suntem tare suparati, avem pe 11 iulie botezul si cel care trebuia sa vina sa filmeze ne-a lasat balta. Astept detalii pe PM.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

BUBULINA si noi tot pe 11 iulie avem botezul

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Ce chestie faina! Am nascut in aceeasi zi, in acelasi spital si facem botezul in aceeasi zi!

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Mergi la inceput