Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
Acum se vede poza????
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Ma loghez sa fac Capitol Nou
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Mergeti sa sarbatoriti? Eu merg la dentist, apoi la doctor la pansat piciorul, apoi la proba la rochita... Am gasit verighete Sunt frumoase, iar ce m-a impresionat cel mai tare a fost ca ne veneau perfect si nu a mai trebuit sa dam comanda, am plecat direct cu ele acasa ![]() Mamici sunt tare suparata. Mi-a iesit la incheietura de la mana un fel de cartilaj. O umflatura tare ca un os. Ma si doare un pic? Ieri cand am vazut mi-a venit sa lesin. Oare ce poate fi? O fi de la ridicat bebe, landou, carut? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Du-te la doctor. Eu nu imi imaginez ce poate fi, dar 100% da Davidut o pupa si trece repede!
pentru toata lumea!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
saby spune:
Am venit si noi acum de la vaccinul de 3 luni si sunt suparata rau pt ca Maia mea a reusit intr-o luna sa ia doar 200g
, a fost mereu cantarita pe acelas cantar deci nu exista dubiu. Asa ca in concluzie trecem pe completare cu formula ne-a dat Humana anti regurgitat, asa ca inseamna ca o sa incepem si diversificarea mai devreme
. Sunta atat de trista vroiam atat de mult sa o alaptez exclusiv pana la 6 luni, si asta numai din cauza nenorocitilor de colici care nu o lasa deloc in pace.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua mamici ![]() ![]() Ia priviti ce-am eu aici ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/lh/photo/OtTafYLQlJTFGfN0AIqlsg?authkey=Gv1sRgCPe46bvH7-vFLg&feat=directlink Moni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
bubulina1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
BUBULINA si noi tot pe 11 iulie avem botezul![]() Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Ce chestie faina! Am nascut in aceeasi zi, in acelasi spital si facem botezul in aceeasi zi!

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana