Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Multumim de urari Dodo, Gigelica, Pisigri, Olishka, Ayla, Dyanna, Leeloo

Felicitam si pe ceilalti sarbatoriti ai zilei
Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana

Iesim in orasssss, revenim dup !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna dimineata
dragele mele va multumesc tuturorde cuvintele calde ...uiteca Dumnezeu a fost bun cu noi si ni l-a trimis pe Dimitrie o minune de copil menit sa aline suferinta din sufletele noastre si sa mai stinga dorul...
nu am vrut sa pricinuiesc suferinta...chiar nu ma gandeam ca va deschide cineva link-ul...il facusem pentru a nu uita ca si el a fost om pe lumea aceasta nu stiu sa va explic ce simt...
sa revenim la lucruri mai vesele
am citit postarea cu botezeul..eu chiar am avut rabdare sa citesc f. tare chiarca se potriveste
am vazut pici frumosi care dorm mumos ..si fetita izabela cred cu suzeta care nu trebuie sterilizata ...niste comori de copii nu alta
ela nu te mai chinui chiar asa dupa cum au zis si fetele e imp sa o cantaresti pe acelasi cantar...nu pe al lor...imp e o crestere pe cantarul de il folosesti...ma dispera doci astia imediat baga laptele praf parca ar fi u atentat la mame, zau de nu asa..lasa copilului sanul tau daca zici ca ai...pai tie strs iti trebuie ..uite asa le dau la doci aia ai tai ...imp e sa ai incredere in tine si bb...fiecare copil asimileaza altfel...de asemenea tu sa incerci sa menti o dieta cat mai echilibrata cu fructe, legume, lactate si toate cele..eu am mancat de toate chit ca avea colici si uite ca e mare si frumos baietelul meu...deci rabdare, curaj si lasa supararea
fug si eu la baietelul meu
a si a pus cineva un link cu dintisorii f util noi la aproape 8 luni nu avem nici un dintisor
pup mamici de pici

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Multumim de urari Dodo, Gigelica, Pisigri, Olishka, Ayla, Dyanna, Leeloo

Felicitam si pe ceilalti sarbatoriti ai zilei
Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana

Iesim in orasssss, revenim dup !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergeti sa sarbatoriti?

Eu merg la dentist, apoi la doctor la pansat piciorul, apoi la proba la rochita...

Am gasit verighete Sunt frumoase, iar ce m-a impresionat cel mai tare a fost ca ne veneau perfect si nu a mai trebuit sa dam comanda, am plecat direct cu ele acasa

Mamici sunt tare suparata. Mi-a iesit la incheietura de la mana un fel de cartilaj. O umflatura tare ca un os. Ma si doare un pic? Ieri cand am vazut mi-a venit sa lesin. Oare ce poate fi? O fi de la ridicat bebe, landou, carut?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Help va rog !

Vreau si eu sa imi editez semnatura, dar nu gasesc de unde pot sa schimb font, culoare, dimensiune litere etc...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

eliza pupam mamica fericita si bebe dimitrie; si o pentru ingeras mic Pavel.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

La multi ani!

Alexandra,
bebe de Novus,
Crina,
bebe de Silvi8,
Calin Nicholas,
bebe de Gina2008
Sophia,
bebe de OlgaTarziu,
Ioana,
bebe de M_monique

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

LA MULTI ANI si de la noi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Vrem sa vedem poze cu dragoana si ochelarii ce o fac mor-ta-la

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

am facut aseara, eram in vizita la niste prieteni si o sa le primesc azi, asa ca o veti vedea curind pe dragoana okelarita :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare

shasa - trei pupici si o florica inapoi de la mine. gata m-am calmat. a revenit bb la sentimente mai bune. a dormit iar de la 11.30 la 5 si apoi pana la 9adevarul e ca oboseala ma face sa fiu un pic depresiva. ai dreptate,important e ca e sanatos si frumos
un pupic special lui Petru si indienilor seniori

saby - nu te descuraja. eu sunt sigura ca nu plange de foame. stiu eu f bine plansul asta. bine ca doarme. de lapte sa nu te sperii ca nu fuge. uite eu plangeam acum doua zile pe aici si azi iar imi crapa sani

ela - subscriu la "schimb-o" cum puii mei sa tzipe la tine??!! dar ele ce faceau acolo? nu pazeau copilul? sau e bun doar ca sa incaseze banii?si eu las pediatra cu copilul pe canapea cand trebuie sa aduc ceva,ba chiar o pun sa-i tina si cate o jucarie. daca nu e capabila de atata lucru...pai atunci....
cat despre cantarit,nu am cuvinte. eu m-am enervat pe cretina de doct de fam. am fost la ea cand avea copilul vreo luna si ceva. stiam ca are 4,4kg si ea il pune pe cantar cu haine si pampersi si zice: 5,3kg. a crescut f bine. femeie esti nebuna??? mpai daca punea doua kg si 200gr intr-o luna si un pic era grav nu f bine.tu cantareste-o pe cantarul tau o data la 3 zile,cam la aceeashi ora,complet dezbracata si inainte de masa. vezi cum se comporta vreo 2 saptamani si dupa aia vezi ce e de facut daca e cazul. cu regurgitatul...patim si noi dar numai daca nu adoarme imediat dupa masa.daca il pun sa scoata aerul da afara. cel mai bine e noaptea cand adoarme mancand,il pun in pat si nu da nici o picatura. asa am ajuns eu la concluzia ca nu e nici o problema medicala.doar ca e agitat dupa masa.
asta era pediatra sau doct de fam??? de curiozitate

Mergi la inceput

pisigri, ca sa schimbi semnatura mergi in profil/editeaza profil/te loghezi/cobori pagina pina la "optiuni profil" si dai click pe "plus"/aici iti apare semnatura si o midifici cum vrei tu

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pisigri, ca sa schimbi semnatura mergi in profil/editeaza profil/te loghezi/cobori pagina pina la "optiuni profil" si dai click pe "plus"/aici iti apare semnatura si o midifici cum vrei tu

Toulouse, la ville rose

Asta stiu bre, da cum fac sa fac literele mai mari/mai mici sau colorate...sa formatez semnatura., cum s-ar zice..? Ca nu gasesc botoanele pt asta

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput