Caut doctor dermatolog bun

Caut doctor dermatolog bun | Autor: Flory_28

Link direct la acest mesaj

De cand m-am nascut am o alunita mai mare pe spate, cam cat unghia degetului mic, este proeminenta, iar in urma cu cateva zile m-am jucat cu baietelul meu si a sangerat. Pana in acel moment nu m-a deranjat prezenta ei, insa cred ca e cazul sa o vada un medic.

Da, va rog, daca ati intalnit vreun medic dermatolog bun sau daca v-ati confruntat cu o astfel de problema, va rog sa ma ajutati. Am nevoie de un medic bun, pentru ca alunitele sunt destul de problematice si probabil va fi nevoie si de o biopsie in cazul in care mi-o va elimina.

Multumesc anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu merg periodic pentru urmarirea alunitelor la Bioderm Medical Center, unul din sedii e pe str.Mihai Eminescu. Se fac si dermatoscopii, in vederea monitorizarii pe termen lung a evolutiei lor. Nu mai stiu cat e consultatia, ma voi programa si eu pentru luna asta.

Life is a balance of holding on and letting go.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Poti incerca la dr. Mihaela Leventer - clinica Dermastyle, dar are tarife cam mari.
Incearca sa afli, poate lucreaza undeva si la "stat", cu ani in urma o puteai gasi la nu mai tin minte ce spital din Bucuresti...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput