Eu pun numai oregano. Ma intrebam daca merg si altele (fac din salata/laptuci, castraveti, ceapa, usturoi etc.)...
Take joy! (poze)
Eu pun menta, patrunjel, sage, coconat sage (o descoperire recenta, o cresc duios intr-un ghiveci), anise (un soi de fenicul), taragon - toate proaspete
ierburi provensale (herbes de provence) - uscate
seminte, nuci, alune si toate din familia asta
fructe confiate: cranberries in special, dar merg si altele
ma mai gandesc...
eu pun :
- marar
- patrunjel
- menta
- busuioc
mararul si menta le-am pus chiar si impreuna mai ales dc peste salata pui si niste cuburi sau razi deasupra brinza feta
cu busuioc merge atunci cind pui frunze de salata, rosii si mozzarella ( o salata caprese imbunatatita )
menta , rucola (din cea salbatica ,tre'sa ai ) laptuci ,busuioc
edit: fara ceapa nu se poate taiata rondele cand pun si frunze de salata si marunt ,marunt cand fac o salata la lingura cu rosii,ardei,castaveti,patrunjel.
Multumesc pt. idei, mi-am facut o listuta. Am sa adun si menta atunci, nu prea o folosesc (creste salbatica pe camp...)
Take joy! (poze)