Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Asa cum v-am promis am intrat sa semnez condicuta si sa va spun ca azi am fost foooarte cumintica in ale hranei. Dimineatza am mancat niste branza cu rosie, la pranz o salata cu pui si seara o felie de budinca de dovlecei fierti cu branza si marar la cuptor. Apa nu prea am baut dar remediem si acest capitol in curand.
Colega....tu ce ai mancat?
In rest, la servici e ok, doar ca nu ma pot integra asa cum mi-as dori pt ca fetele sunt cam reticente...dar sparg eu zidul de gheatza...si sper sa fie bine.
Acum va poop ca merg sa vizionez ceva la tV pana ma ia somnul....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
khristin spune:
Hey, toata lumea a intrat in frigidere de nu mai zice nimik? Hmmm, baitaitza 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
an-k spune:
Kristin, ma bucur ca nu ai fugit nicaieri (vacanta nu se pune
), ai dat 2 kg jos in vacanta, super! Felicitari
Tu ce dieta incerci acum? Daca ai timp posteaza meniurile din cand in cand
Eu sunt pe low carb, dar chiar daca nu m-am cantarit nu simt la haine, si ies foarte greu la wc iar inainte era ceasul de dimineata.
Gusta, felicitari pentru puiul tau cel bun si desteptacut
. Ea ce varsta are?
Cami
ma bucur mult pentru voi si multa sanatate si fericire va doresc
khristin spune:
Gusta, felicitari pt. rezultatele micutei tale
. In ce clasa e ?
An_k, o dieta anume nu tin, dar nu ma ating de nici un carb si nici de dulciuri sub nici o forma. Mananc multe legume, fructe si proteine, doar mancat sanatos fara prostioare si atat. Oricum, in mini-vacanta asta am condus cate 4 ore in sir cat dormea cel mic si am cam sarit si peste mese, plus cateva nopti nedormite asa ca de asta s-a vazut si mai mult la cantar
.
Violeta, sper ca sotul e okay acum
.
Puskin, uite ca a trecut si ziua de vineri…
Dordia, acomodare usoara la noul job si sa auzim de rezultate spectaculoase si la tine.
Tzuni, sper ca ati avut un timp minunat la mare, nu cum am avut noi… raining cats and dogs 
Delidana, ce ai reusit sa vezi in Frankfurt pana la urma ? Cum a fost intoarcerea acasa? Te asteptam sa ne povestesti cand ai timp. 
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
carina spune:
Neata dragelor,
Va las cafele, ceiuri si pupici. Acum imi termin bagajele si plecam.
Sa fiti cumintele si constiincioase.
Carmen: La multi ani! Sa fii fericita si implinita! Daca te sarbatoresti in weekendul asta, iti doresc distractie placuta.
Va pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
gusta spune:
Neatza.
Anda drum bun.
An-k si Kris are 4ani si 2 luni si e clasa 1.Eu sunt multumita de rezultat si de laude
.
Azi la fel de umflata sunt la ochi de acuma gluma se ingroasa ,dar eu dau vina si pe rusi care trebuie sa vina.
Imi iau cafeluta si ma intorc la canapea ca nici sa scriu nu vad bine.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare, scriu pe fuga ca sa nu creada colega ca am dat bir cu fugitii.
Zilele astea ne mutam cu casa si de cind am venit am tot carat la lucruri dintr-o parte intr-alta de am ametit. Cite prostii aduna omul...
Am febra musculara de la atita urcat si coborit scari si carat cutii, nici talpile nu mi le mai simt, seara cad lata.... Acum sint intr-o mini pauza...
Maninc cam aiurea dar nu prostii, azi dimineata de ex am mincat cereale cu lapte de soia si la 2 un iaurt dar nu-mi ajunge asa ca-mi mai fac un sandvis cu ceva salata. N-am timp sa gatesc, de fapt n-am timp nici sa mor ca azi trebuie sa golim casa cea veche si sa dam cheile. Noroc ca noua casa unde ne-am mutat este chiar peste drum. Asadar, sa nu ma dati disparuta, incerc sa intru macar o data pe zi dar sa vedem daca imi iese. Si aici netul merge cam greu, sa vedem daca il putem imbunatati cumva.
Khristin, o sa va povestesc mai pe larg cum a fost in Frankfurt dar nu ma intreba cind.
Referitor la Tailanda, ma intrebai cum mi se pare, ei bine, e al naibii de cald, uitasem cit de cald poate sa fie.
In rest, parca n-am fost plecata nici o clipa. ![]()
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
dordia2000 spune:
Hallo!!!
Delidana bine ai revenit si spor la mutari....stiu cum e ca acu 1 an si ceva si eu caram cutii...si impachetam. Apoi mi-a luat mai bine de juma de an despachetatul...pt ca eram cu tudor in burtca si tb sa stau lapat....dar totul se va termina cu bine si apoi te vei odihni....si vei fi fericita in noua ta casuta!
Fetele eu azi am papat: dimineatza o cana de lapte batut cu un colt de paine (nu dati cu biciul pt combnatie,...dar daca beau fara paine sau cereale...ma deranjez la stomac), la pranz...niste budinca de dovlecei cu o rosie si o maaaare felie de pepene...iar seaia intentionez sa pap 1 porumb fiert si pepene la greu!
Acum va las ca am pe foc ardei umpluti pt sotzisorul meu...si porumbul pt amandoi!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
hcclara spune:
'neata! n-am mai ajuns sa intru de aproape o saptamana, ba curat, ba calcat, activitati cu copii si o caldura naucitoare!
Delia asteptam si eu sa ne povesteti cum a fost revederea, a iesit cu scantei?
acum am vazut ca te muti...chiar ma gandeam saptamana trecuta cand ai scris ca pleci, doamne ce repede a trecut un an, parca ieri ne povesteai peripetiile cu prietenul vostru sobo! ma bucur ca ai ajuns cu bine, spor la mutat si aranjat!
lou mi-a fost dor de tine, am crezut ca esti in concediu!
Cami tare dulce e Raducu, si ce a mai crescut de mare, e un frumos!
Anda concediu placut si sa va intoarceti cu bine!
Khristin multumesc frumos!unde ati fost in minivacanta?
Marilena iar pleci in ro? poate se lasa cu ochi luna asta?![]()
Carmen cum e Teo? ce bucataresti pt maine?
noi mergem mai tarziu la fotbal ca avem turneu iar, iar mai pe seara la soacra-mea!
Zuzi trece-ma te rog la active cu 69 de kile, vreau sa dau jos cat pot!
va
pe toate, sa aveti o duminica placuta!
khristin spune:
Liniste cam mare pe aici
, sa fie de bun augur??? Oricum, sper ca nu ati intrat in blide fetelor
. Am intrat si eu sa va salut si sa ma laud si eu caci azi cantarul meu mi-a aratat 81 kg 

. Asa ca daca o tin tot asa, chiar am sanse mari de tot sa trec la cealalta categorie si sa-mi ating targetul imediat
.
An-k, partenera tu cum stai???? Castigam runda asta, ce zici? Eu ma simt pe val ![]()
Hcclara, am fost in provincia invecinata Quebec la 'doar' 900 km distanta
, de am crezut ca ajungem la capatul pamantului
. Oricum, dupa asa peripetie ne-au trebuit cateva zile bune de refacere. Cel mic a rezistat mai mult decat bine sarmanul la nici 9 luni implinite, dar data viitoare plecam singuri daca o mai comitem
.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony