Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 2
carina spune:
Zuzi: ma bucur ca esti asa happy si vorbareata
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Hopes spune:
salutare fetelor
Raport: stagnare.
Zuzi felicitari!! Ma bucur pt tine. Astept sa deschidem cand cobori sub 80
Delia drum bun! te asteptam sa revii
Tlaura
Cami sa-si triasca printul cumintel, e un frumos
Vio felicitari si spor la treburi
Tzuuuuuniiiiii unde te-ai ascuns iar? Sper ca esti bine
Eu sunt pe fuga. Am un mofturos in casa, care si in plina vara face rosu in gat M-am saturat pana peste cap!!
Dr. ne-a recomandat marea. Sa vedem cum si cand il ducem..Offff
louisea spune:
Zuzi felicitari pt scadere la kg!!!! Iti tin pumnii (si biciul dupa colt) ca ,, cantarul sa iti arate tot mai putine kg :)
Am vazut poza (sarisem peste mesajul ala, dar m-am uitat in urma pt ca mentionasi). Ai fost o draguta la nunta. Si slaba Top model :) Cate kg aveai atunci? Vreau sa te vad iar cum ai fost!! Sau pe aproape
Delia ai ajuns cu bine in Thailanda?
Anda
Ma duc sa ma intind la soare pe terasa. Mai vin mai tarziu..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Lou aveam 52kg . De aceea nici nu i s-a parut mamei ca slabinem cand de la 90 si ceva am ajuns la 86. Ea se astepta sa ma vada ca la nunta de slaba. Dar las' c-ajung eu si acolo sa vedeti voi. Esti la munca?
Anda daca asa o sa-mi arate cantarul in fiecare zi atunci asa am sa fiu in fiecare zi, vorbareata (cat am timp) si zambitoare.
Hopes chiar ma intrebam ce-i cu tien de n-ai mai dat nici un semn. Dar mi-era rusine sa intre ca m-am gandit ca esti deja in concediu si eu am uitat.
Ca acum cu Tzuni stiu c-a scris data cand pleaca la Praga, dar eu nu-mi mai aduc aminte si pace. Puskin , ti-aduci tu aminte cnd te viziteaza?
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ClaudiaH spune:
Buna!
Iata-ma-s in intarziere ca de obicei. Avem in week-end un botez iar saptamana viitoare plecam in concediu asa ca am 1000 de lucruri de facut inainte de concediu caci imediat dupa concediu ne vin musafiri apoi avem mare party de un an la fica-mea deci trebuie sa-mi las casa in super-ordine. M-a apucat modificatul de perdele, spalatul de geamuri, modificatul de haine, etc. Asa ca sunt in PRIZA.
Raport: 63,6kg (-300g) Ca de obicei nu e incredibil dar... tot ca de obicei eu sunt multumita ca e scadere. In ritmul asta pana la pensie ajung si eu la greutatea ideala.
Nu mai zic ce mananc caci e foarte cald la noi si mananc tare dezordonat, nu suport mancarea calda si nici sa gatesc deci...
Numai bine tuturor!
louisea spune:
Zuzi nu.. Tocmai ce intrasem in casa. Mai nou ajung pe la 7.30 la servici asa ca plec si devreme (desigur ;). Mai ales cu caldurile pe aici, numa chef de petrecut dupa-masa in birou n-am chef
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
donna79 spune:
Hello!
La mine stresul e tot la cote alarmante, dar ma lupt in continuare.
Zuzi... mai mult sau mai putin am mancat ce mi-am propus.
MD- iaurt 125 gr +1 lingurita dulceata
P - o portie mica de ciorba dovlecel+1 ardei umplut+20 gr paine
C - un alt ardei umplut (nu mi-a ajuns cel de la pranz )+salata rosii+castraveti+20 gr telemea
Am "gustat" si 50 gr inghetata, ca sa nu zic ca nu m-am rasfatat azi.
Marea mea calitate, daca pot sa ma exprim asa, e ca pot manca la nesfarsit un fel de mancare. Nu simt nevoia de variatie, nu am pofte prea comlicate etc. Am avut saptamani intregi in care masa mea de pranz a fost compusa din gratar de pui cu salata de varza
Cred ca de saptamana viitoare imi fac iar programare la nutritionist, ca am nevoie de putin ajutor.
Cris, colega mea de echipa, nu mai zici nimic? Tu ce mai mananci? Cum te descurci cu Dany, mai merge cu tine la birou?
Ma duc la somn, noapte buna!
Donna
roxana1974 spune:
salutici, am trecut doar asa pe fuga sa dau raport: 61 kg. . tot prost stau cu organizarea, sunt teroare..nu stiu ce sa-mi fac. in w/e plec intr-o delegatie, iar nu scriu...
Rolo e un ou stricaaaat
imi pare bine sa citesc asa chestii faine de Vikinga, ma bucur ca te simti bine si esti vesela!
Zuzi, bravo
Delia, vacanta placuta!
fetelor, va si pe curand!
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Hopes chiar ma intrebam ce-i cu tien de n-ai mai dat nici un semn. Dar mi-era rusine sa intre ca m-am gandit ca esti deja in concediu si eu am uitat. Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
auzi la ea!! cum pana mea sa-ti fie rusine!! se intampla la o adica sa uiti, ca suntem atatea!!
In concediu pe la sf. lui august, si atunci, asa mai scurt...pana atunci...vreau sa te vad asa de vesela tot timpul, adica din acelasi motiv.
puskin spune:
Intru repede ca-s rupta de somn....
Zuzi, la sfarsitul lui iulie vine Tzuni, pe 31 iulie.
Merg la .