Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Claudia atunci vin de azi ca sa pap din toate
.Si de copii eu am unul si uneori imi vine sa plec in lume cand face lupte cu taicasu imi vine sa ii bat pe amandoi in parte
.
Ruxi eu fara cafea nu pot trai si cand mi-au facut operatie chiar mi-au zis cica un pahar de vin rosu pe zi,asa ca cel mai bine raman la cafeluta mea
.
Se vede ca ploua si nu putem iesi nicaieri va bat pe voi la cap
.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Mik, sa fii fericita! 
Tzuni, imi pare rau ca ai fost atit de suparata...
Puskin, imi place de tine ca esti activa si nu te inchizi in casa de suparare. 
Claudia, imi amintesc si eu ce ma bateam cu sora-mea cind eram mici, eram mai rau ca baietii. ![]()
Am uitat sa va zic ce-am gasit ieri dimineata in frigider. De fapt va las pe voi sa ghiciti.
Azi am stat pe balcon in sutienul de la costumul de baie si pantaloni scurti si m-am prajit la soare. In 20 minute m-am facut rosie pe piept si putin pe fata. Am si o vaga durere de cap.
Soarele e absolut pirjolitor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
donna79 spune:
La Multi Ani, Mik! 
Claudia, ce de bunatati pregatesti! Iti zic La Multi Ani! de acum, ca maine nu mai stiu daca apuc sa intru pe forum. Petrecere frumoasa! 
Ruxi&Gusta, si eu sunt o mare bautoare de cafea, inca nu am reusit sa le mai raresc, dar e clar ca nu ma mai ajuta. Zilele asta chiar mi s-a facut greata de la cafea, dar nici nu-mi vine sa nu mai beau, ca sunt "avion" toata ziua fara cafea.
Tzuni
sa treaca repede starea rea.
Carmen bine ca au trecut bubitele, daca nu ai facut pana acum, inseamna ca ai ceva imunitate, poti sta linistita. Ma intrebai de grupul la care am participat - la cabinetul de nutritie unde am mers de la inceputul anului, se organizeaza mai nou si grupuri pt discutii, suport etc. Si m-am inscris intr-un asemenea grup, e bine pentru mine sa am cate o preocupare de genul asta, ca altfel stau si-mi plang de mila.
Acum am o dispozitie cam neagra, viata mea a luat-o intr-o directie aiurea si mi se pare ca nu am nici un cuvant de spus. Jobul imi consuma toata energia si mi-e ciuda ca nu am invatat sa ma detasez de probleme si ca le traiesc asa intens pe toate. Am facut acum 7 ani un compromis si nu am cautat un job in domeniul meu si acum suport consecintele. Asta e, o merit.
Donna
mephala30 spune:
Tzuni, suntem alaturi de tine, poate asa treci mai usor peste suparare.
Donna, imi pare rau,
...insa nimic nu e intamplator. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Sanatosi sa fim, ca toate se rezolva...intr-un fel sau altul,
.
Delia, un sobo mic si gri? ![]()
Tzuni spune:
Va pup, frumoaselor si multumesc pt sustinere!
Mi-a trecut "rautatea"
. Am fost cu Meri afara si ne-am plimbat prin ploaie si balti si mi-am mai revenit! Supararea mi-a trecut aseara, dar m-am consumat nervos foarte puternic - de-asta am si plans. A fost asa... un joc al mintilor, super obositor si solicitant. Conflictul (daca-l pot numi asa) s-a desfasurat... in scris. Ca daca era langa mine il ciomageam
si ma racoream rapid
. Greu cu harjoneala intelectuala, maica! 
khristin spune:
Mik, La Multi Ani sa fii iubita si fericita 1000 ani 
Gusta, un pahar rosu de vin /zi cum beau francezii s-a dovedit a micsora riscul bolilor de inima. Asa ca go ahead. ![]()
Nicomico, bine ai venit la slabit mamico. 
Carina, tu parca ai devenit cam inactiva pe aici...
Donna, stiu ca suna aiurea dar eu de cand am aflat ca unii oameni au cancer si copilasi mici de crescut am incetat sa ma mai plang de probleme de job, stress si alte asemenea. Astea mi se par reale probleme in viata, restul toate-s trecatoare. Pupam sa treaca bad mood-ul. 
Tzuni, intotdeauna cand ne ranesc cei dragi ne doare ceva mai tare. Ai grija cu emotii din astea. 
Puskin, atata timp cat cafeaua ramane un ‘treat’, adica doar una pe zi nu e cazul sa-ti faci probleme. Eu zic ca nu e nimic rau in a te socializa cu oameni care iti impartasesc hobbyurile 
Hcclara, ce de bunatati acolo la tine
….iar partea cu copilasii intotdeauna e challenging intr-un fel sau altul, asa ca treci mai departe. 
Delidana, o soparlitza verzulie? ![]()
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
Tzuni spune:
Khristin, asta nu-mi era drag. ![]()
![]()
Ma rog, nu imi e.
E doar un partener de discutii destepte, dar care cateodata degenereaza; si-atunci imi vine sa-mi bag mainile prin lap-top si sa-l apuc de gat! 
donna79 spune:
Am mai intrat putin, ca-s cam tulbure la minte si nu ma pot culca asa devreme. Carmen, cata dreptate ai, nimic nu e intamplator
Dar e bine sa iti reaminteasca cineva din cand in cand.
Khristin, nu suna deloc aiurea, iti multumesc ca mi-ai dat imaginea de ansamblu. Vazute din perspectiva asta, problemele mele sunt penibile. Dar, ca sa te lamuresc de ce sunt asa amarata, visul meu era asistenta sociala, iar acum lucrez in cu totul alt domeniu, si din pricina asta ma simt inutila, munca mea nu ajuta la nimic, e doar un mod de a castiga bani. Dar gata, nu mai zic nimic despre asta.
Delia...o insecta?
Tzuni - periculoase furtunile de idei. Se recomanda purtarea de echipament de protectie+casca 
Donna
danielag spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Mik, la multi ani
, sa fii sanatoasa si fericita!
Anda si Cris, la multi ani sotiorilor vostri! 
Cum weekend-ul asta a fost cam ploios si am stat mai mult prin casa, am re-citit www.pravaliacucarti.ro/Mireille-Guiliano-Frantuzoaicele-nu-se-ingrasa-p-18841-c-340-p.html" target="_blank">Frantuzoaicele nu se ingrasa - Secretul mancatului de placere de Mireille Guiliano. Cred ca am mai scris eu de ea pe aici, cand am citit prima oara. Daca va cade in mana, nu o ocoliti, e savuroasa. Si nu se refera doar la mancare. Ci mai degraba la un stil de viata. In care e important controlul portiilor, calitatea (in dauna cantitatii), diversitatea. Povesteste si de paharul de vin rosu, care face bine la inima, cum zice si Khristin. Si adauga ca vinul se bea doar in timpul mesei.
Ieri am fost la cinema si am vazut The Ice Age 3 - in 3D, a fost foarte interesant (e primul film 3D pe care il vad), dupa care ne-am dus la un restaurant japonez unde am fost cuminte si am mancat fructe de mare si legume la plita incinsa. Si am baut putin sake, ca nu mai bausem pana atunci.
Carmen, multam pentru informatia cu masina de paine, sunt in cautari sa vad ce luam. Si apropo de ce ii spuneai Andei, si jumatatea mea e rac :).
Gusta, drum bun, ca parca voi veniti zilele astea in Ro, nu?
Tzuni, da' de ce iti strici tu , mama draga, ochii frumosi? Da-i incolo de oameni rai!
Ruxi, ai revenit la cafea? Stiu ca ziceai acum ceva timp ca o lasasei si ca trecusei pe ceaiuri. Ma rog, eu tot cred ca o cafea pe zi e buna (are antioxidanti, te energizeaza, regleaza tensiunea mica...). Mie imi place mirosul de cafea (si gustul, sa nu mint) de nu mai pot, nimic nu se compara cu o cafea buna-buna bauta de dimineata!
Delia, ce-ai gasit in frigider sasaia ca si Kaa
? Bine, io imi inchipui unu' mic si amarat, nu de-a dreptul un Kaa
.
Donna, nu le mai pune la inima pe toate... Incearca la serviciu sa-ti pui in ordine cat de mult poti lucrurile care sunt pending, dar nu le "aduce" acasa, ca nu rezolvi mare lucru stresandu-te in weekend pentru problemele de serviciu. Ca sa putem functiona normal trebuie sa existe un echilibru (sa stim sa ni-l construim) intre serviciu, casa, familie, interese personale, hobbiuri. Viata e frumoasa si nu merita sa o irosim in stres, zau asa. Bucura-te de un rasarit de soare, de o ploaie de vara, de orice! (eu ma opresc ori de cate ori pot cand simt miros de iarba uda sau taiata, e o chestie care ma remonteaza).
Acu' trebuie sa va las, ma bag in pat ca nu mai pot de somn... Sa aveti o saptamana minunata!
Daniela
mephala30 spune:
Daniela, multumim de recomandare, mi-a starnit interesul.
Ce de jumatati-raci,
, cand il sarbatoriti?
Cat priveste construirea unui echilibru, iti dau dreptate, DAR, e nevoie de munca, timp si resurse. Ca orice constructie, nu apare peste noapte, :). Si nu reusim cu totii...importanta e straduinta.
Tzuni, esti haioasa, auzi la ea: "partener de discutii destepte",
.
Ia recomanda un film bun...sa nu ma lasi s-adorm,
.
Claudia, te inteleg mai mult decat perfect,
.