Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 14
gusta spune:
Neatza.
Ioana eu iau 2 cafele ca de e weekend si copilul vrea la scoala
.De la 7 e treaza si cica sa ma trezesc sa o duc la scoala sa nu intarzie
.Numai stiu cum sa ii explic ca suntem in vacanta
.
Zuzi debea astept sa plec in vacanta
.
Ioana e super incantata Mara ca mergem in vacanta.
Delia eu iti zic ca am parul pana la gat sa zicem umeri si crede-ma ca tot imi e cald cu el si tot timpul il prind intr-o coada.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
Delia, am fost in club
cu un grup de romani, am ajuns acasa pe la 3.30.
Ioana
.
Gusta, si eu beau zilnic 2 cafele.
Weekend minunat.
nicomico spune:
buna fetelor
sunt si eu proaspata mamica de 2 ingerasi - Bianca 3 ani si Bogdan 1 anisor
din pacate nu prea am timp sa citesc tot ce ati scris in ultimele capitole dar vreau sa ma primiti si pe mine in randul vostru si sa ma ajutati sa slabesc sau macar sa ma acceptati sa ma vait

acum am 68 kg, desi in concediu aveam 64....si vreau de luni sa incep dieta disociata pe zile
as incerca sa tin 4 zile cartofi-4zile gratare, 4 zile-legume si fructe
nu stiu ce sa va mai spun acum, decat ca astept confirmarea voastra si va spun....bine v-am gasit si spor la slabit!!!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza gagici.
Meniul meu de ieri:
MD - cafea cu lapte + 1/2 felie de paine neagra cu ham si cascaval + legume (rosii, castravete , ardei)
P - omleta cu legume (ardei si divlecei) + 3 castraveti murati
C - cirese si salata verde
Nicomico bun venit la noi si spor la slabit. Scuze ca n-ai primit raspun rapid dar in weekend suntem mai inactive...
Cand ai timp te rog sa-mi scrii : inaltimea, greutatea actuala, tinta +ziua ta de nastere si bebeilor. Uita-te te rog pe prima pagina si-ai sa intelegi...
Ruxi felicitari si sa mai mergi in club. Macar ai rupt podelele? 
Delidana stiu ce spui cu umezeala si parul care se lipeste de gat ...
asa ca : Do what suit you. 
Dragelor eu is in plina activitate
casnica, asa ca va pupic si-s in zona.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Salut gagicile, ce faceti? noi am ajuns acasa dupa o zi de picnic, cu 2 copii super obositi, unul a adormit in auto, ca urmare l-am luat si l-am pus in pat, iar celalalt e rupt de obosit dupa o noapte petrecuta la gradi, e plangacios si enervant, gata dusuit si pregatit de culcare...dar nu vrea inca, ii trebui un film cu dinozauri!!!
Anda sa-ti traiasca sotul la multi ani, sa fiti fericiti!
Carmen mi-am luat Eternity ca imi place de nu mai pot, era la oferta impreuna cu gel de dus in pachet! am mirosit Hypnotic si am vazut in fata ochilor un blat siropat cu "poison" si o crema de 2 degete de cioco deasupra! e prea vanilat pt mine! imi place insa Jadore (e pe lista), si mi-a placut si unul de la Boss, parca "femme" ii zicea.
Zuzi,Tzuni a venit incantat din excursie, au prins pesti, un rac si mai stiu eu ce ganganii in apa...in cizmele de guma era plin de nisip si ierburi. Au avut la gradi un proiect cu tema "apa" timp de 2 ani, si de aceea i-au dus la un raulet aici in oras!
Azi noapte a dormit la gradi, le-a placut si acolo, s-au distrat, dar eu n-am inchis un ochi toata noaptea, din ora in ora m-am uitat la ceas
!
Ioana multumesc, e bine daca nu s-au vazut kilele in plus
! ne-am cumparat si noi ghiozdan cu dinozauri, atata e de mare...am facut deja la gradi si schultüte pt scoala, tot cu dino bineinteles, sa se asorteze cu ghiozdanul.e deja vacanta la voi?
nicomicobine ai venit, spor la slabit!
vik felicitari!
Zuzi sa inteleg ca ai pofta de un jacuzzi la hotel?![]()
Khristin voi pe unde sunteti, ati ajuns acasa?
ma duc sa fac si eu cate ceva pe aici, va tzuc dulce pe toate, noapte buna.
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Scuze de lipsa, nu-mi mai ajunge timpul
Anda, la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!
Si noi suntem azi in petrecere, este ziua sotului...sa-mi traiasca
Maine promit ca citesc totul din urma..va pup pe toate
gusta spune:
La multi ani Cuscra pentru Cuscru sa iti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii.
Ruxi eu ajung la 4 pe zi cafele si daca renunt la una nu imi e bine deloc.
Marilena si Mara Augusta
donna79 spune:
Buna seara!
Cris, petrecere frumoasa maine. Sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos si voios!
Vik
frumoasa povestea ta si super savuros stilul in care scrii. Nu pot spune decat ca ...vreau si eu trei copii!
Azi nu am fost prea serioasa cu dieta, am mancat bine de dimineata si dupa cum ma asteptam am mancat zdravan toata ziua. Nu stiu cum se explica asta, teoretic ar trebui sa fie invers.
A fost super experienta de aseara cu grupul de suport, vreau sa merg in continuare. Am avut cateva momente in care m-am detasat si incepusem sa analizez dar pana la urma m-am lasat prinsa, m-am implicat si a fost bine. Aveam nevoie de asta.
Somn usor!
Donna
khristin spune:
Multumesc de aprecieri fetelor
, sper sa nu ma las acum pe tanjeala...
Hcclara, frumoasa experienta au avut copii tai. A propos, ce varsta au ei? Noi ne-am intors a doua zi de la hotel. Ieri n-am mai intrat ca am fost mai ocupata, printre care am ajuns la iridiologist, un nene care-ti analizeaza pupila, si pe baza semnelor din pupila iti spune despre posibilele afectiuni, care sa ti le tratezi. Si uite-asa aflai eu ca spleena mea e cam suparata
si ca vede activitatea creierului cam intensa, la care i-am spus ca de asta sufar cam demult
. M-ati innebunit cu parfumurile, ma duc si eu sa vad ce-mi aleg.
Zuzi, furnicile mele erau ca alea obisnuite, numai ca duble ca marime, fara aripi si bine ca au decedat. Tu oi fi avand reginele la tine
, ca stiu ca parca alea au aripi. Aaa, si ca tot eram la capitolul asta, la noi sub deck locuia o mamica raton cu 3 puisori asa draguti….cred ca au plecat intre timp caci au crescut si ei. Ma bucur ca n-ai mai introdus paste. Uitandu-ma la meniul tau, zic ca ar trebui sa se vada ceva spectaculos la cantar, asta daca nu suplimentezi seara cu una cu alta. Hai sa te vedem la raport cum stai.
Vikinga, felicitari pt. sarcina
. Cu doar aproape 2 kg luate pana acum, as zice ca nu stai chiar rau. Si ca tot ai vazut tu ca era baietel, intr-adevar o sa fii ultra-rasfatata de atatia barbati in jurul tau, caci din ce vad eu si la mine baieteii-s dragastosi tare cu mamicile lor, iar fetitele independente tare
, cel putin asa e la noi. Tu parca oricum voiai inca un baietel, nu ? O sa aveti full house mereu 
Puskin, cand aud de cluburi ma simt ca de 1000 ani….lasa ca sa creasca astia mici, si cine o sa le bantuie atunci ??? ![]()
Mihaser, Croatia zici ? Vreau si eu sa vad poze de-acolo, please
. Despre croate, sa stiti ca sint slabe, nici eu n-am vazut una grasa p’icisa…chiar se disting prin silueta as zice.
Delidana, ca tot vorbeam noi despre mancat sau nu dupa ora 7. Am citit ca e bine pt. organism sa nu mananci dupa ora 7, caci asa-si face ciorpul mini-cleansingul zilnic si ca e bine sa-i dai ragazul de 12 ore si sa nu mai ingurgitezi nimic. Din pacate se pare ca din ce in ce mai multi oameni consuma diverse seara, iar sfatul ar fi golirea dulapurilor de prostioare si umplerea lor cu fructe, legume, seminte, si whole grains.
Justasmallkiss, bine ati venit si voi in randul scolarilor. S-aveti spor la cumparat de rechizite. 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony