In seara asta, la fereastra mea

In seara asta, la fereastra mea | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

In seara asta era sa fac stop cardiac. Eram doar eu si copii acasa.. nici nu avea cine sa ma resusciteze :-).

Dar sa incep cu inceputul:

Stau la bloc. Nu la parter.. La 2. As putea zice ca e un fel de 3, ca la parter sunt garajele de masini.

De 3 zile sunt niste calduri de imi vine sa ma intind pe jos si sa zac acolo in asteptarea ploii care tot zice ca vine si nu mai vine.

Azi am cumparat aparat de aer conditionat. De fapt - in seara asta.
Vanzatorul ne-a spus sa il deschidem abia maine... Eu am zis ca daca nu il deschid azi, eu mor cu el in brate. Si l-am deschis. L-am tinut o ora, ca apoi a venit vecinu la noi sa ne spuna ca ii face galagie si il aude din balcon de la noi.

Asa ca m-am gandit sa ma reintorc la solutia din alte seri de racorit casa, adica sa deschid larg toate ferestrele.

Dupa cum va spuneam, in seara asta, eram doar eu si copii acasa. Cea mica dormea in sufragerie, cel mare adormise, rapus de caldura, in camera la el - jumate in pat, jumate pe covor.

Aprind lumina la el in camera si .... stupoare... ceva misca la fereastra camerei. Un blanos.

Stiind ca am fereastra intredeschisa, cu ultimele forte ma apropii de geam sa il inchid repede, inainte sa intre blanosul din geam la mine in casa.(copii dormeau - deci nu puteam sa tip, iar cum sotul nu era acasa trebuia sa fiu barbata). Mi-e frica si groaza de sobolani. Si auzisem eu cum urca sobolanii pe bloc...Ihhhh!
Cand colo - ce credeti: 2 ochi sticlosi ma privesc speriati de dincolo de sticla. Era o pisica. Nu stiu care era mai speriata: eu sau ea.

Inchid geamul, fug in bucatarie si incep sa ma gandesc ce sa fac cu animalul de la geam... Merg la vecina sa o intreb daca matza ei e acasa.. Era.
Ma reintorc in camera - matza disparuse. Cred ca se reintorsese la ea acasa... Ca am multi vecini cu pisici...

Ati mai pomenit matze la etajul 2?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Cum o fi ajuns ? Poate ai copaci pe acolo...sau ceva sa se catere...

Eu am aici in bloc o vecina cu ...5 mate , care sta la 2 (dar 2 normal, nu 3 ca la tine). Matele alea cateodata ies din casa pe geamul de la bucatarie, ca e una bucata plop mare in fata lui, plus un cires mai pe langa...Dar de intrat inapoi pe acolo nu am auzit, ca ea se plangea ca fug pisicile si apoi plang pana dimineata la usa blocului (inchisa, evident)...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu stau la etajul 1 si sunt deja la a 3-a pisica salvata de pe pervazul ferestrei. Avem o vita-de-vie stufoasa, cu tulpina groasa si probabil se catara dupa pasarele. Deja stiu ce sa fac: ma incalt, deschid usa de la intrare, deschid geamul, iau pisica (care sta s-o prind) si repede afara cu ea pana la parter.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eu stiu doar de o matza care a coborat fara parasuta de la etajul 8. De vreuna care sa fi urcat...nu stiu.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

esti sigura ca nu era un asa ceva? seamana..si noapte fiind

http://i139.photobucket.com/albums/q284/bobhiggins/Hyenas2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Era de asteptat sa apara si Guestus!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Guestus, sigur nu era altceva decat o pisica.

Si nu am nici un copac in fata blocului in imediata vecinatate, avand in vedere ca la parter sunt boxele masinilor. De vita de vie nici vorba!

Iar pervazele ferestrelor sunt chiar inguste, si nu sunt continuu pe nivelul unui etaj... adica nu sunt decat in fata ferestrelor, nu se continua pe spatiile dintre camere....sper ca se intelege..

Eu initial am presupus ca a cazut de la vecina de deasupra. Dar pisica lor era acasa.
Mai e o pisica la cei care stau la primul etaj... Dar.. Poate o pisica sa urce pe bloc?? Mai ales ca fatada blocului e destul de uniforma, fara asperitati.
Si in sfarsit - mai e o pisica la vecinii din stanga apartamentului meu, dar... ar insemna sa sara din pervaz in pervaz....Mi se pare la fel de imposibil la cat e de ingust pervazul..

Cert e ca acum mi-e teama sa mai las geamul deschis, ca cine stie cu ce dihanie ma pot trezi in casa.

Si eu care credeam ca etajul 2 e safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

esti sigura ca nu era un asa ceva? seamana..si noapte fiind

http://i139.photobucket.com/albums/q284/bobhiggins/Hyenas2.jpg

spic de grau, imi permiti sa glumesc? nu cumva era guestus deghizat?

guestus, nu te supara, tu stii ca te ador?!

n-am idee cum poate o pisica sa urce la etajul doi...asa precum spider-man, dar cumva a ajuns ea acolo.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Asta chiar ca-i haios si ciudat in acelasi timp!Bine macar ca a fost pisica si nu sobolan!Poti sa pui niste plase la ferestre?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

haideti mai, ce e asa mare tragedie ca a intrat un pisic in casa? eu chiar m-as fi bucurat

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

mi-ai amintit de o intamplare tare haioasa, de acum multi ani...

Tatal meu merge in dormitor sa doarma.Era singur acasa. Se intinde in pat, sta el asa linistit si simte la un moment dat ceva blanos si cald la picioare, miscandu-se. S-a aperiat atat de tare, incat i-a fost frica sa se miste si statea asa, gandindu-se ca i se pareee( rad singura, doar cand imi amintesc)

Dupa cateva secunde(lungi de-altfel) sare din pat, iar de sub pilota ies doi ochisori albastri si ....miauuu
O pisicuta mica, infometata, cu parul punk asa se chinuia sa mearga pe pilota.

Cum a ajuns pisicuta in pat? Nu stie. Crede doar ca, deschizand usa de la intrare si vorbind cu nu stiu ce vecin, s-o fi strecurat in casa printre picioarele lor. Si s-a dus direct in pat (era un pat din acela foarte jos)

Nu a aflat a cui e pisica, a pastrat-o si i-a trimis-o bunicii.A zis ca nu doreste nimanui sa simta ce a simtit el pe intuneric la picioarele lui..asa, pe nepusa masa.

Mergi la inceput