Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona legat de porumb, nu stiu de ce il interzic americanii, este unul din cele mai putin alergene cereale (alaturi de orez). Chiar pediatra ne-a recomandat sa incepem diversificarea cu cerealele Bio de la Milupa: orez porumb si tapioca. |
Nu stiu nici eu. Am observat ca, in multe privinte, se contrazic. Adica pun anumite alimente la capitolul "primele cu care e recomandat sa incepeti diversificarea" si apoi le gasesti in top 10 in lista de "alimente care provoaca alergii".
Si eu ii dau Aniei aceleasi cereale de la Milupa.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
CD27 spune:
nausica eu i-am dat mamaliga cu iaurt de pe la 7.5 luni, insa nu suntem un exemplu bun, pentru ca eu ii dau sa pape cam oricein afara de gris cu lapte
in meniul dat de dr noastra sunt papanasi de pe la 8 luni, intre 8-12 luni vad ca noi avem acelasi meniu
mai nou, am inteles ca sunt unele studii care arata ca si domnul morcov ar fi alergen dr noastra mai asteapta cateva studii si apoi decide daca il scoate sau nu din meniul bebelusilor
Mami de Mikul Robert Constantin
Nerantula spune:
babytza, m-am trezit si eu acum, sorry, sorry: distractie maxima la mare si atentie la UV!
Nausica, te compatimesc la faza cu soacra, eu nu as avea atata rabdare, sigur i-ar ramane grisul cu lapte cu/fra zahar/miere in gat, brusc, la un moment dat bine definit! Mai ales daca sotul are aceasi parere! Cat despre soare, da, ne-am ferit cat am putut cand era periculos, respectiv dupa ora 9 dimineata (il tineam, totusi, jumatate de ora, de la 8:30-9 cu pielea goala in soare) si pana in ora 19, tot cu creme si camasute si tricouri si palarii, etc. Cu toate astea, tot e putin tractorist, pe la maini si picioruse, prins in carucior INAINTE de a pleca la mare Si el e alb si atopic si are si alunita pe piciorus si oricum ar fi, tot nu l-as tine pana la 2-3 ani in soare, pe vremurile astea ...
Anamona, o viata frumoasa in continuare! Nu-ti fa griji cu cazatura, asta e, nu va fi ultima si, sigur, nu cea mai grea. Stiu ca iti sta inima in loc si iti va sta de fiecare data, dar (vorba unui tatic in parc), asa cresc copiii mari Asteptam pozele din vacanta la mare! Multumesc de incurajari, pe mama nu prea as las-o, ca are tendinta sa-l preseze si nu vreau ... eu ma consum numai in interior, insa ea se da de ceasul mortii sa manance nepotul ceva, il pacaleste, ii indeasa lingurita si nu-mi place asta. In legume ii pun smantana de obicei, pe langa carnita, ca altfel chiar nu se atinge. Gruia e alergic confirmat la cazeina si lapte de vaca. De magneziu si calciu stiam si eu ca nu prea sunt bune in sarcina, dar voi lua omega3
Cu porumbul ... nu dezgropati mortii ...
CD
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
felicic76 spune:
babytza: drum bun si sa va distrati de minune, sa aveti vreme frumoasa si soricel cumintel!
anca: domnisoara Carla este felicitari pentru papa
nerantula: am vazut pozele, Gruia este un scumpic, cu totii sunteti o familie extrem de frumoasa (tu arati betooooon dupa o sarcina si acum insarcinata)
nausica: Vlad a mancat mamaliga cu branza si smantana, pe la 7,5 luni(o aveam in meniu de la 8 luni), iar la capitolul dulciuri a apreciat (a se cit indesat in gura cu podul palmei), chec facut de mama si prajitura cu visine(ambele au avut albus in compozitie, Vlad nu a avut nici o reactie). Nu i-am dat decat 1 buc-2/zi, in general dupa masa de pranz si gustare. Gris cu lapte nu-i fac nici sa ma omori, orez cu lapte da, i-am facut si ii place, cred ca soacra ta a ramas setata pe vremea raposatului, cand nu se gaseau cereale, dar si pe vremea aceea mama a folosit pentru una din surorile mele faina de orez, cred ca avea o intoleranta la gluten. Da-i pace si nu te mai enerva (oricum nu o schimbi)
Apropo de zahar, eu folosesc pentru Vlad zahar brun (doar la compoturi, pentru ca lui nu-i plac lucrurile foarte dulci, mananca mar cu biscuite de sparge, piersica(dulce, coapta) combinata cu biscuite nu, o prefera clar cu branza).
Iar daca noi nu suntem consumatori de zahar, sigur nu va fi nici el Zaharul brun a fost recomandat de dr cumnatei mele, a carei fetita vroia dulce, nicidecum sa i-l puna in mancare, ii facea prajituri de casa. Pana a dat de Danonino
Zaharul brun l-am luat din carrefour, este de la Margaritar, eu am luat cubic(era si tos).
Nerantula spune:
Felicic, multumim! Insa eu acum am kilogramele pe care le aveam in sarcina cu Gruia la 25 de saptamani, deci ... dar lasa, ca vin si eu la superdieta peste vreun an jumate Sa vedem cum iau sarcina asta, ca am schimbat doctorul care ma innebunea la cap cu 'cate kg aveti?' si, in plus, nu am de gand sa tin regim in sarcina si alaptare. Voi merge saptamana viitoare la nutritionist sa-mi faca un program alimentar potrivit obiectivului, deci sper ca nici razna de tot sa nu o iau ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Felicic, multumim! Insa eu acum am kilogramele pe care le aveam in sarcina cu Gruia la 25 de saptamani,............ www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 8+ |
da, dar atunci nu aveai bidoanele pline asa ca nu o mai da pe dupa visin.... esti sexy momma
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
da, dar atunci nu aveai bidoanele pline asa ca nu o mai da pe dupa visin.... esti sexy momma |
Lasa, stai sa vezi cand s-or transforma in pet-uri, dupa ce termin cu alaptatul ..
8+
ratonelu spune:
neata si de la noi
am lipsit din cauza de stat acasa cu sasha cxu febra 39 si muci si tuse coapta!
acum sunt la birou, desi sasha e in aceeasi situatie, dar murea firma fara mine.(inca un motiv sa plec idn locul asta de ...2lei).
ii dau alternativ panadol +nurofen , eurespal....si degeaba.
in 9luni juma a fost racit de cel putin 5ori.
gata, m-am plans destul.
angelynna82 spune:
Neatza , o ?
Cristina sunt superbe pozele
Nausica uofff cu monstrul ala, da-i o replica sa stea calma
Ananmona am Thea frumoasa, La Multi Ani fericiti
Nausica, Crina mananca cereale care au in compozitia lor si porumb, papa cu placere si mamaliga cu iaurt sau branza
Babytza sa te balacesti multtttt , va am si distractie placuta
Feli sa inteleg ca ii pot pune in compot zahar brun? am Falkone si mami
Nerantula esti o mamica frumoasa si are dreptate Feli cand spune ca esti sexoasa
Carla multa sanatate puiutului tau si tie putere mami si multi ici
Acum si despre noi: am inceput sa ne jucam STAI STAI ca te prind, ea fiind in premergator, fuge si rade pana nu mai poate, spune mai mereu MAMA , iar din cauza asta am dat apa la soareci si ne pupa pe nas
sarbatoritilor zilei
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
anca81 spune:
Nerantula, super pozele de la bulgari, m-am topit dupa mutritele lui Gruia
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare