Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 8
raluca30 spune:
am decis sa inghit macar 3 zile antibiotic,nu de alta dar am stat in gradina si m-a piscat ceva pe burta,am o urma de 3 intepaturi,e o chestie rotunda rosie de 8-9cm diametru si nu as vrea sa se complice...nu stiu daca sa inghit niste clostilbegyt sau nu,intre timp inghit omega3,laptisor de matca,ac folic,aspenter,bcomplex![]()
va pup pe toate si gravidute si negravidute
mirimir spune:
Buna seara si numai ganduri bune pentru fetele din Constanta.
Ioana, FELICITARI din tot sufletul si 
(mesajul nu-mi ia culoarea si caracterele)
balanta_tm spune:
Fetelor, ma strecor si eu un pic pe topicul vostru 
, ca sa felicit o fata norocoasa.
Draga Ioana, am intrat absolut intamplator acum pe topicul vostru si am citit ca s-a intamplat minunea (cred ca iti amintesti de mine, ne-am conversat un pic Duminica pe MP relativ la topicul "FIV in Ungaria").
Ma bucur enorm pentru tine
si iti doresc sarcina usoara si bebe la termen 
.
ellanik spune:
Ioana, cand mai ai timp sa intri sa modifici preturile la Synevo.Uite eu am facut azi asa:
HIV 1+2 =45
Anti Toxo IgM =45
Anti Toxo IgG =45
CMV IgG =45
CMV IgM =45
HSV 1 +2 IgM =50
HSV 1+2 IgG =50
Listeria serologie =55
Eu asta am facut si mi s-a parut ca e bine sa fie preturile pe DC ca sa stie fiecare.Oricum...scump ,doamna, scump!!!
6+
raluca30 spune:
ellanik-sper ca toate analizele ti-au iesit bine scumpo
astept sa-mi zici ce sex e copilul![]()
va pup pe toate fetelor
ellanik spune:
Ralu inca nu am primit rezultatele .Abia peste o sapt vin dar stau linistita ca nu am avut niciodata nicio problema de nicio natura multumesc Domnului! Dar o sa vedem.Dr a zis s stau linistita ca si daca ar fi probleme se rezolva.Eu doar sa stau cumintzica.Cat despre sex (al copilului ca al nostru
vise taica!vise!) mai dureaza .Pupici la toate!

6+
ioana_p76 spune:
De cand sunt
nu prea mai am somn ca de obicei si iata-ma la ora asta sambata pe DC. ![]()
In primul rand, va multumesc mult Mirimir
si Balanta_tm
pentru felicitari! A fost o surpriza pentru mine faptul ca ati intrat special la acest subiect sa ma felicitati!
Ellanik am modificat preturile si am si completat cu ce nu era in listuta. Chiar ca scump..insa nici macar HIV-ul nu e gratis pt gravide? Multumim pentru informatii! 
Un pont- o sa-l trec si pe prima pagina, imi pare rau ca nu mi-am adus aminte mai demult, sa nu mai fii platit si tu HIV-ul. Se face gratuit la DSPJ Constanta , alaturi de cladirea Policlinicii de langa Spit. Mare, este pe str. N. Iorga, unde e parcarea mare de la policlina, e o cladire separata, in dreapta. Un nr de tel 0241/664345
Noi am facut acolo acum 2 ani, dar cred ca mai este laboratorul, o sa sun luni sa verific, poate trebuie sa repetam si noi HIV_ul.
Ellanik - o intrebare - pana acum ai facut doar echo intravaginal, fara control pe masa, nu?
M-am programat pana la urma la dr. Razvan Stanca, cel la care merge si Dearbambie
(careia ii multumesc mult pt informatii
) O sa va spun joi impresii.
Vreau sa stiu ce sa fac in caz ca vrea sa-mi faca control pe masa, stiam ca nu e bine la o sarcina incipienta. 
pe toate fetele si va doresc un week-end frumos!
Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
larisel spune:
ioana_p76 Ba hiv e gratuit, ca si alte analize (exceptie torch) dar iti trebuie reteta de la medicul de familie si cand te duci la laboratorul de analize afli ca plafonul e terminat de nu stiu cand si ca nu te poti programa nici peste o luna ca nu se stie plafonul de luna viitoare, asa ca platesti oricum.
16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
ellanik spune:
Ioana ti-a raspuns Larisel la intrebare.
Cat despre control s iti zic cum fu la mine: la dna Lutescu mi s-a facut doar eco si cand am avut sangerarea am fost la dr Raica .El m-a verificat sa vada daca mai sangerez .Asta a fost controlul si sincer a fost foarte delicat , nu a introdus nimic ci doar departatoarele ca sa vada daca mai sangerez.Atat.Stiu si eu de tuseul vaginal cum ca nu ar fi indicat. Va tzuc pe toate.
P.S. Intrebare paranoica :
Azi starea de greata a cam lipsit .Am avut doar o senzatie accentuata de slabiciune, somn si ameteala.As avea motiv sa ma sperii?Va rog , cele cu experienta scoateti-ma din depresia in care am cazut .

6+
larisel spune:
elanik La odiseea pufuletilor unde sunt si eu unele fete ziceau ca nu au in mod constant simptomele astea, adica o zi da doua nu si tot asa. Mie in schimb imi era greatza non-stop. Eu zic sa stai linistita, toata starea ta de spirit o transmiti lu' bb asa ca fii relaxata si nu te mai stresa.
16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara