Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_p76 spune:
Doar ce am venit de la echo si surpriza: s-au vazut doi saculeti!!!!!
Unul mai mare si unul care ori e mai mic, ori parea asa ca era un pic ascuns de primul. (dupa valorile de la bHCG nu a fost chiar surpriza, pt ca am avut valori destul de mari z26 -164 si z29-752)
M-am mai linistit ca sarcina e in uter, totul era in regula si daca si cel de-al doilea embrion se va dezvolta vom fi dublu fericiti!!
Nu putem sa credem ca ni se intampla noua!
O sa scriu mai mult maine, va pup pe toate cu drag!
Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Wow Ioana ce suuuper! Dumnezeu stia de ce te-a lasat sa astepti.Nu da nu da dar si cand da!!! Bravo!
Sa dea Domnul sa fiti toti sanatosi.(azi cand am aprins candela l-am rugat pe Doamne Doamne sa iti dea o veste buna azi si sa se pastreze inca 9 luni vestea).

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
maria08 spune:
Ioana: Te felicit!!!! Ce frumos!!!!! Cred ca bucuria voastra-i fara margini!!! Sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ajungeti cu bine la termen si sa aveti bb-ei sanatosi!!!
Ellanik: Greturile nu vor mai tine mult si vei putea manca linistita orice. 
Madaluta: Voi ce mai faceti?? Ce fac minunatiile voastre??
Mari Lolutza: Tu ce planuri ai? Vad ca nu mai scrii aici....sper ca esti bine!
mari_lolutza spune:
IOANA, super, gemeni pe cale naturala! Te-a rasplatit D-zeu din plin. Bravo, scumpa mea!
Eu sint aici pe baricade, dar nu am mai scris, ca nu mai ce, deocamdata. Sint bine si astept luna septembrie sa ma programez pentru un nou fiv, desi, sincera sa fiu, mai ca m-as indrepta spre Ungaria. Sint inca suparata pe dr. Bucur de la Giulesti, care mi-a dat liber la fiv 2 dupa numai 4 luni de la primul, stiind clar ca organismul se reface in 6 luni. Oriunde as face iar fiv, va fi ultimul. Asta-i viata!
MARIA 08, mii de pupici si sa ai noroc la urmatoarea incercare.
ELLANIK, acum ajungi la 40 de saptamini.
MADALUTA, DEAR_BAMBIE, CRISSIS 81, CRIS 2081, MAV

.
ellanik spune:
Maria , nu ma plang de greturi ca asta inseamna ca bebe e ok numai ca e ciudat sa papi cu un nod in gat si cu speranta ca ce ai papat nu dai afara.Sotul meu rade si-mi zice sa nu vars ca asta inseamna bani aruncati pe fereastra.![]()
Mary_loluta ma bucur ca te gandesti la FIV in strainatate.Doamne ajuta!
7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
larisel spune:
ioana_p76 Ce ma bucur pt tine...banuiesc ca nu te asteptai, nu? Eu la primul eco cand mi-a zis ca sunt 2 saculeti si chiar ii vedeam pe ecran tot nu intelegeam ...pana nu mi-a ca zis sunt 2 bb-i.
Edit Scrisesem mesajul de pe alt user dar am rectificat.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
raluca30 spune:
Ioana-inca o data FELICITARI!ce super veste![]()

ellanik-un pupic pt tine si bebe
pt toate fetele
ioana_p76 spune:
Dragelor, multumesc mult pentru felicitari!
Nu ne vine sa credem ca am avut atata noroc, sarcina natural si in plus sa fie doi bebici! 
Insa doctorul a fost putin rezervat in ceea ce priveste saculetul mai mic, a zis ca mai vedem peste 2 saptamani, speram ca vom auzi atunci 2 inimioare! 
Larisel, nu mai stiu, tu ai ramas graviduta tot natural? M-am uitat pe pozele tale si pe cele de la echo ca sa compar putin cu poza mea. Tu ai facut insa echo la 6 sapt si ceva, deja saculetii erau mai marisori, dar mi se pare ca seamana cu poza mea.
Mi s-a parut mie ca am vazut ca ultim mesaj la noi unul postat de Pufuleti 2010, am zis ca am vedenii![]()
pt voi 3
Ellanik ai primit pm-ul de la mine?
pt voi 2
Raluca multumesc mult! 
Maria sigur va veni si momentul tau, bunul Dumnezeu nu ne uita!
Nunuita, daca vrei informatii despre fiv in Ungaria, aici sunt.
Marilolutza valabil si pentru tine! Te
si iti multumesc pentru urari!
Alaura
, hai sa-ti zic un secret: prin iarna am visat ca aveam doi soricei in casa, unul mai mic si unul mai mare. Si..ai citit ce am scis ca s-a vazut la echo. Deci, nu-ti pierde speranta!! Si mai bine ca nu i-ai spus sotului, incearca sa nu-l presezi prea tare ca si pt ei stress-ul e un inamic important.
Si imi place tonul optimist cu care ti-ai incheiat mesajul, chiar daca va mai dura, veti avea copilul vostru, asa sa speri si sa gandesti mereu!
Dearbambie, sa stii ca mi-a placut de dr. Stanca, a fost tare rabdator, calm, finut, nici nu s-a pus problema de consult pe masa, chiar a zis din start ca face, doar echo, i-am spus de istoria noastra si nu a fost prea surprins ca am ramas natural dupa atat timp de la fiv, a zis ca a intalnit sau auzit de cazuri asemantoare, o explicatie fiind ca efectele tratamentului de stimulare au fost mai de durata sau au impulsionat cumva organismul (nu a zis exact asa, dar asta era ideea)
A zis ca are cateva gravidute cu gemeni in urmarire, imi statea pe limba sa-i zic ca pe una a cunosc si eu virtual

pentru tine si bebici!

toate fetele mele dragi!
Doamne Ajuta sa se ia si sa va vad pe toate 
!
Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
larisel spune:
ioana_p76 Da am ramas tot natural, la 4 luni de incercari dupa ce pierdusem o sarcina in octombrie la 10 saptamani, aceasta obtinuta dupa vreo 2 ani. Incepusem sa ma gandesc si eu la infertilitate, dar pana la urma nu a mai fost cazul...
P.S. Si mie mi se pare ca seamana poza ta cu prima a mea.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi