Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Giova, sincer nu cred ca in Romania una din 10 familii castiga cat ai spus tu! E adevarat ca noi cunoastem destui intre prietenii nostri, dar nu e peste tot asa, nici macar la privat. Si daca mai ai si rate de platit........Nu mai spun, ca ma enervez. Noi cu siguranta am ajuns sa cheltuim cu cel putin 50% mai putin decat acum un an doi pe mancare+ haine (care haine? la copii strictul necesar, iar la noi......) Si in rest am suspendat tot: vacante, restaurante. Eeee, n-o sa fie la nesfarsit. Io-s optimista.
Bumbi, cred ca poti sa-l duci pe Edi la oftalmolog de pe acum. Se vede si-n poza ca-i "fuge" ochisorul. Se corecteaza repede, daca e tratat din timp.Imi amintesc de fratele meu, ca a purtat ochelari fff mic fiind (de pe la 2-3 ani). Si la scoala nu a mai avut nevoie. Cat despre Sebi si mancarea, sa ne vezi si pe noi ce munca de lamurire ducem cu cel mic! Razvan e dezastru. Si asa cum nu mananca e dolofan. Ana care papa si mancare si fructe si dulciuri e slabutza chiar. Daca are peste 15 kg. Sa poarte sanatosi tzinutele cumparate!
Silvi, bine ca ati rezolvat cu scoala.
La noi Ana e intelegatoare, ea stie ca nu pot s-o ridic, ca sunt anumte lucruri pe care nu pot sa le fac, dar Razvi e mic. Cu el e greu. Cat despre "capul rautatzilor", parca asa cuminte cum e ea in general, tot Ana e motorul la nazdravanii. SI Razvi o imita in tot ce face! Sunt simpatici impreuna. Io-s topita dupa ei. ABia astept sa-l vad si pe al treilea mititel. Cred ca o sa am probleme cu Razvan, care va fi gelos! Il intreb daca-l iubeste pe bebe si-mi spune NU (da din cap). Ana a fost mereu mai dragastoasa. Si evident Razvan nu vorbeste deloc! Absolut deloc. Dar reuseste sa se faca inteles intr-un mod fff amuzant. Aseara ii explica lui Radu ca trebuie sa goleasca laptele din bibele Anei in biberonul lui, ca lui nu-i ajunge ce are in biberon! Destept si tatal si copilul: unul ca intelege, altul ca e comunicativ chiar si prin semne.



Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, baga pe photobucket ca e mai simplu...merge clip pana la 5 minute. Hai ca sunt curioasa cum canti . Mie mi s-a spus intotdeuna in scoala ca am voce dar nu am stiut sa exploatez asa ca..
Giova, bine ca te poti intelege cu Marco si s-a facut mai ascultator si intelegator. Vei avea nevoie de intelegerea asta peste putin timp.
Bumbi, in octombrie pot renunta la abonament dar parca imi e cumva...de atatia ani cu abonament sa ajung la cartela sa o incarc lunar . Mai bine imi iau o alta cartela si cand vreau o incarc si vorbesc, cand nu...imi vorbesc minutele de pe abonamentul meu.

In seara asta am fost la socrii in plimbare si i-am lasat pe copii acolo ca au vrut sa ramana. Am pus tara la cale ce si cum facem/ducem la mare... Sandra merge cu socrii in masina sa pota dormi pe bancheta din spate si Dani la noi. Ce pacat ca nu avem un logan dinala de 7 locuri...faceam economie si mergeam doar cu o masina . Prietenii nostrii vin si ei cu masina lor ca ei stau doar 4 zile. Pornim gasca sanatoasa catre mare . Am discutat sa trecem intr-o zi in Bulgaria sa mergem prin Albena si eventual Nisipuri daca avem chef si toata lumea a fost de acord . Pai nu? Numai sa nu uit pasapoartele acasa ca va trebui sa las copiii la vama


Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi pai tocmai ca voi fi singura, adica cu marco. daca vine cumnata, vine de sambata, cand e si Clau acasa. Macar e asociatul lui aici, as avea cine sa stea cu marco si cine sa ma duca la spital.
Bianca, Bee poate am exagerat cu 1 din 10 familii, doar ca cunosc atatia cu un asemenea buget, incat ma gandesc cu groaza la ceilalti, la ai mei, cum o scot la capat lunar, etc.
Cei care au asemenea salarii, normal ca au si credite, nu raman cu toti banii in mana, dar o duc bine.
Bianca cunosc cateva fam. si in Tg Mures cu buget mare, nu o fi 80 mil, dar 50-60 tot au....
asta e...sanatosi sa fim, in rest le ducem toti la fel.
, pe maine.



Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, lasa ca se intoarce repede Clau. Poate iti face o surpriza si se intoarce seara tarziu joi. Al meu la cat e de dus, asa ar face! De cate ori nu ma rugam de el: stai acolo, nu veni, odihneste-te. Ultima data a plecat la Oradea cu avionul, a avut ceva de rezolvat acolo si avea de luat masina lui de firma din service din Oradea si s-a pus dupa masa pe drum. Si de la Oradea la Bucuresti e drum nu gluma. Ufff si mai are si probleme cu adormitul la volan (groaza mea). MAi si noi avem multi prieteni si cunostiinte cu venituri ffff mari, dar realitatea e un pic diferita. Media e muuult mai jos, asta ca sa nu mai vorbim de cei care traiesc la limita. In fiecare zi multumesc pt ce am, ca putea sa fie muuult mai rau. Eu cu facultate si post de raspundere, la privat, aveam un salari mizerabil comparativ cu conditiile de munca si orele lucrate. O fi fost acum cativa ani, dar din pacate am colegi de facultate care mi-au spus cat castiga acum in conditii de munca similare: jalnic!
Bumbi, noi avem genul ala de inaltator pt Ana! Il folosim uneori, cand mergem cu masina de firma a lui Radu, care are bancheta mai jos fata de geam. La Loganul meu, nu e cazul, vede ok pe geam si fara inaltator. Si eu nu discut cand e vb de centura. Vesnic legati amandoi!
Bianca, noi avem Logan din ala cu 7 locuri. Minunat! Ne mai tb si portbagaj din acela de se prinde pe masina si suntem gata de drum cu bunici cu tot. Anul trecut in Bulgaria se minuna unul in parcare de masina.


Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi acum ne-am intors din parc s-a racorit dupa 21 si am fugit in parc aici abia upa 22,30 se face noapte.
Bumbi nu am scos pata o sa schimb tapetul pe portinune aia dar cred ca nu am nervi luna asta am dat cu clor si s-a atenuat f tare nu se vede decat putin cat sa trebuieasca schimbat .Tricourile disney au fost 10 euro reduse 5 euro, cele obisnuite erau 6-9 euro tot asa reduse la 50%. Treningul a fost 35 de euro si redus la 29 euro dar e mortal chiar o sa ii fac o poza sa il vedeti e ca de adult. Ai luat hainutele la preturi bune zic eu mai ales ca ai luat pt 2 flacai
Bee voi aveti marea realizare ca v-ati asezat la casuta voastra si ai o familie pe cinste, abia astept si eu sa ne mutam candva , cumva....la o casuta.Eu cu cumparatul de haine ma prostesc o parte e de plictiseala si de lipsa de ocupatie sincer vb ca atat cap mai am sa imi dau seama imi place sa ii iau lui Alain pt mine rar gasesc ceva sa ma tenteze la ce marimi imi trebuie .
Bumbi ca am uitat sa ii iei normal macar inaltatorul ala ca tot e mai bun decat nimic, am ramas uimita cati copii sunt fara scaune si centuri in Ro cred ca 80% fara exagerare ma si enerveaza ca ii expun asa la accidente. Tu cum esti cu masina doamna ? Superbe poze !
Fug si eu sa ii fac baita lui Alain ca e ca un porcusor din parc. Nu mai retin cune zicea de copii pretentiosi si Alain e asa super pretentios dar imi zice zilnic ce vrea si daca ii fac ce ii palce mananca totul e sa il intreb si sa ii propun eu ceva din ce sa isi aleaga mare boier mai e stau si ma gandesc cine a umblat atat dupa fundul meu.....

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sincer nici nu vreau sa ma gandesc la bani ca eu iar o iau de la inceput cu servici nou...salarul minim pt studii superioare e 1200 lei...din care castigi 900 lei in mana... cam atat se da pt inceput oriunde. Crezi ca ofera cineva mai mult pt inceput si in vremuri de criza? As vrea sa fiu optimista dar nici macar posturi vacante nu sunt asa ca .....vise salar mare.
Mi-ar placea si mie sa castig asa un 2000 lei pt mandria mea sa ma laud si eu ca aduc ceva bani in casa dar cine stie cand ii voi castiga si pe aia . Ca salariile aici nu sunt foarte mari si alea mari sunt dupa o anumita vechime.
Oricum acum nu ma gandesc la servici, pana la iarna sa imi gasesc ceva cand vine gazul mare ca in rest,..rate avem doar una de 110 E in rest nu ne-am bagat decat cat ne-a ajuns plapuma . Dar vin chletuielile mari..toate impreuna se aduna destul de multisor.
Bee , eu inca mai imi permit sa merg la restaurant macar o data pe luna dar cand ma gandesc cat costa...mai bine duc copiii de 2-3 ori la MC sa fie ei fericiti. Mai comandam cate o pizza acasa si in rest gatesc eu daca alta meserie nu am la ora actuala. Si la voi,la mine la Giova sotii ne sunt baza cel putin deocamdata asa ca....sa le dea D-zeu sanatate sa poata muncii pt familie.
Giova, nu-l duce pe Marco sapt asta la gradi ca nici nu e vindecat bine si iti tine si de urat daca Clau pleaca. Ii duci scutire si nici nu platesti o saptamana..mergti in mall si ii cumperi ceva frumos de banii aia.
Dani e cuminte cand e singur cu mine, nu imi face deloc probleme, vrea TV, calc, mai nou vrea sa ne uitam in carti si ma intreaba de n`ori cine e ala si ala ....cu toate ca stie , la amiaza mancam si face nani, apoi se trezeste si poate iesim afara. Cam asa e o zi in 2 acasa. Daca e si Sandra acasa..mai iese si un pic de si prin zona de imi vine cateodata sa ii trimit pe fiecare in camera lui . Numai ca acum m-am mai calmat cu examenele, nu mai sunt stresata si ii suport mai usor .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Prietena mea este la Urbis inspector la resurse umane si castiga acum 1 an 22 mil pe luna. Acum tocmai a luat licenta la A.S.E. si cred ca-i va mari salariul, o intreb maine. Uite ca a avut ambitie, dupa ce si.a terminat liceul s-a angajat la Uremoas ( asa se numea pe vremea aia ) ca muncitoare in sectie. Incet, incet a ajuns la personal, a devenit mana dreapta a sefei, a facut o fac. si a ajuns sus
Mai Bianca,daca de tipul ala spui ca nu are voce.....ce vei spune de mine? Normal ca nu aduce cu vocea lui Stevie Wonder, e de neegalat Inca nu am facut inregistrarea, maine cand raman singura voi canta
Bumbi, mie imi iese la Anna Vissi( grecoaica aia care a canta si in Bucuresti prin 2000 parca ) cat de cat imi iese si la Celin Dion la cantecul ...uite ca am lapsus....ala din Titanic, Vama Veche sant experta ma chinuiesc la We are the world cu toti greii muzicii si cred ca il cant destul de bine si pe asta de care v.am spus mai devreme Imi place sa cant mult de tot
Giova nu am inteles, cine nu vrei sa vina? Socrela?
Bumbi, asa cum a zis Silvie, mergi la oftalmolog, a avut si Robert strabism si a purtat ochelari la 3 ani timp de 1 an.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da mai Silvie, si mama s.a mirat cand a venit aici ca se insereaza tarziu Pe la 21.30 incepe....nu e noapte, abea incepe sa se insereze...cand am fost in Africa, la ora 18.00 era intuneric in iulie.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvia...dar cum de nu ai trecut si pe la Maraki? Nu pe acolo ati trecut? Eu as fi trecut cu siguranta la o vizita fulger . Voi vreti sa ramaneti in Franta forever? Sau e ceva temporar cu serviciul sotului? In ce oras locuiti?

Apropo tot de salarii, am si eu o cunostinta economista...si expert contabil, castiga undeva la 3000 lei pe luna lucrand la o banca, mai castiga de pe contabilitile ce le face acasa ceva...sotul ei castiga undeva la 1500 maxim ca e angajat la stat. Deci da, sunt familii care castiga bine dar nu atat de multe. Dar si-au luat casa oamenii si...a trebuit sa isi vanda peugeotul 107 luat nou noutz anul trecut ca sa aiba bani de renovari, constructii si ce mai trebuie la o casa.
Vizavi de mine locuieste o familie..el mi-a fost coleg acum vreo 8 ani, apoi a ajuns director la o firma si a cam uitat de unde a plecat saracul, cand a venit in casa la mine si se minuna ce cuptor cu microunde frumos am si cat a costat (600 lei la vremea aia era f mult) . Si ma intreba daca nu vreau sa cumpar mezeluri si carne /cascaval "procurate" dintr-o sursa care ii lasa pe altii fara ce e bun . Plase la 50 lei sau 100 lei..depinde cum vroiam. Si luam normal ca merita la pret si imparteam cu o vecina sau parinti, socrii ca era mult pt noi o plasa dinaia chiar si cu 50 lei, Si repede observa ce inel sau bratara noua am la mana. Pe toate le observa ca o femeie dinaia care te certezeaza din cap pana in picioare /tot ce ai nou pe tine si cum te-ai imbracat. Mi-e sila de oamenii astia . Las` sa aibe acuma si sa dea si la altii daca are de unde.

Maraki....pai eu consider ca cineva canta bine la karaoke daca pers respectiva imita si vocea cantaretului. Sau ma insel? Nu aia inseamna cantat bine?
Bee, si eu am vazut Loganul in actiune si ca nr de scaune e excelent. La capitolul portbagaj sta prost dar...ce sa-i faci... trebuie sa aiba si un defect. Trebuie o remorca sau un portbagaj deasupra..chiar am vazut la Real dinala.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata la somnoroaselor.
Mi-e ciuda ca azi e vreme faina si eu trebuie sa fac .
Asa mi-am propus ce sa fac .
Si trebuie sa merg si pana in centru sa imi pun viza pe carnetul de somer ca nush cum naiba m-au programat iar pt azi si doar sapt trecuta am fost. Daca ma gandeam sa ii dau ceva la aia sa imi puna si pt azi . Carnetul de somer mazgalit de Dani nu mi-l schimba...asa ramane ca e cu numar si nu se poate. No..asa sa ramana.

Spor la activitati si voua...ca eu am destule.


Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput