HSG si histeroscopie 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ancuta poate ar fi bine sa iei un antiinflamator si calmat usor , oral binenteles , oricum daca doctorul care ii face are mana usoara si stie cum sa faca HSG-ul in principiul nu ar trebui sa ai dureri .
eu am facut fara nici un fel de anestezie si nu a durut deloc , cert este ca nu am endometrioza.
bafta.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Buna Ancuta

nu stiu...vorbeste cu medicul, nu ar trebui sa te lase sa te chinui daca stii ca esti predispusa la dureri

tramadolul este f puternic in caz ca stii ca vei avea dureri, insa nu inseamna ca ar trebui sa-l iei, sau ca e bun si pt. tine
la fel de bun e ketonalul(dar mai slab)
dinnou...intreaba medicul, nu-i lasa ca pe ei
fa tot ce este posibil pt. confortul tau

sanatate multa

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_n spune:

Va multumesc mult de tot fetelor pt raspunsuri. o sa imi iau un ketonal la mine si daca vad ca nu-i rost de anestezie, o sa il iau.
oricum o sa vb si cu doctora.
ma incurajez si singura cu gandul ca daca as avea dureri ca la menstruatie (la mine sunt groaznice din cauza endometriozei, dar totusi le suport), atunci ar trebui sa trec cu bine si de asta.o sa revin cu vesti. vineri merg sa fac HSG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

ancuta groaznice sunt si la mine la menstruatie, insa cum spui si tu cu ketonal si doar cu ketonal trec
orice altceva as lua e apa de ploaie
cred ca endometrioza am si eu, desi in afara de durei la ciclu..
mult succes si dureri cat mai suportabile

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_n spune:

buna fetelor! am revenit cu impresii despre HSG. ce sa va spun...m-a durut rau de tot cand a bagat valvele alea sau ce or fii de fier, apoi m-a pus sa tusesc si in timpul ala m-a intepat sa imi faca anestezieare (care a fost facuta asa de mantuiala). imi venea sa fug de pe masa aia. apoi m-a durut rau de tot cand a bagat substanta de contrast, dar incet incet durerea era tot mai mica, adica asa ca la cm. substanta mie mi-a bagat de 3 ori, deci am avut parte de durere si tratament special
rezultatul nu a fost altul decat trompe impermeabile (bine ca eu oricum am doar una disponibila caci pe cealalta nu am ovar).
m-a programat pt joi acum sa fac laparo sa vedem. dar nu stiu ce sa fac. doctora mi s-a parut un pic superficiala. adica nici macar nu s-a uitat inainte pe dosarul meu sa vada care e treaba, daca trebuie sa se mai uite dupa ceva...mi-a spus direct ca daca si dupa laparo tot asa am trompele nu am alta soluti decat sa fac FIV. pe mine gandul asta ma ingrozeste. si in plus...cu aderentele si endometrioza mea cum ramane? nu stiu daca sa merg la Tutunaru. am mai fost acum cativa ani la el si ma programase pt laparo dar nu am putut sa merg atunci. acum trebuie sa iau repede o decizie...dar este tare greu.
numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ancuta
imi pare rau ca ai trecut prin asa experiente neplacuta , eu am observat ca barbatii in general sunt mai sensibili ca ginecilogi decat femeile...

cat despre rezultat , imi pare rau , fa cat mai repede laparo si sa vina bebe , stiu ca gandul unui FIV de dezarmeaza crede-ma si mie doar fivul mi-a mai ramas si sotul...nu mai vrea , deci nu am nici o speranta la bebe....

si sa te ajute D-zeu sa iei cea mai buna decizie.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput