HSG si histeroscopie 5
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreiutasg vasilasanita si eu am maine programare la HSG si nu stiu cat sa dau la dr. si la radiolog. ![]() Poate imi zici si mie tu cat ai dat??/ MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie |
ti am trimis pm
Dumnezeu ne va ajuta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreiutasg/andreiutasg.jpg)
andreiutasg spune:
Merci mult
Mie dr. nu mi-a zis nimik sa cumpar subst. de contrast . Tu ai avut trimitere de la med. de fam.? Eu o sa am nevoie si de film...asa ca o sa ma las "radiata".
Med. meu mi-a zis ca doar analizele (daca imi vor face ceva suplimentar...fata de ce am facut)se platesc ...ehhh...fie ce-o fi.
Conteaza ca totul sa fie bine
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
vasilasanita spune:
Mie mi a facut HSG ul dr la care merg de obicei la monitorizari. De aia probabil si a permis sa mi ceara o suma exacta. Pupici.
Dumnezeu ne va ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
citat din mesajul lui vasilasanita Mie mi a facut HSG ul dr la care merg de obicei la monitorizari. De aia probabil si a permis sa mi ceara o suma exacta. Pupici. Dumnezeu ne va ajuta! |
activeaza-ti PM sa te intreb ceva , te rog
![](floare.gif)
Bazar pt Mihaita
![](sofer.gif)
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui vasilasanita Primesc mesaje pe PM. Nu este activat in cazul asta? Dumnezeu ne va ajuta! |
GAta . l am activat
Dumnezeu ne va ajuta!
miky007 spune:
Buna fetelor,
multumiri pt raspunsurile postate! Am de facut si eu HSG, dar poate sa-mi zica cineva ce analize v-ati facut inainte de HSG? Inca o data multumesc.
miky007 spune:
Mai am o rugaminte la voi, stie cineva care este diferenta intre HSG si ultrasonohisterosalpingografie? A facut cineva ultrasonihisterosalpingografie si poate sa ne dea si noua detalii? Va multumesc mult
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui miky007 Mai am o rugaminte la voi, stie cineva care este diferenta intre HSG si ultrasonohisterosalpingografie? A facut cineva ultrasonihisterosalpingografie si poate sa ne dea si noua detalii? Va multumesc mult ![]() ![]() ![]() |
Asta am cautat si eu pe net o zi intreaga si nu prea am gasit raspunsuri. Din ce am inteles eu ultrasono... : iti introduce la fe subst de contrast, dar se urmareste la echograf, cum patrunde lichidul in trompe..
Dumnezeu ne va ajuta!
anamaria2009 spune:
Buna, e primul meu mesaj desi urmaresc de mult timp subiectele forumului. Suntem in asteptarea unui copil de 9 ani, am trecut prin multe incercari si se pare ca vom mai trece. Am facut in ultimul an toate analizele si investigatiile care se pot face in diagnosticarea infertilitatii feminine: HSG, histerosonografie, celioscopie si histeroscopie, toate in Iasi. Am avut o sinechie uterina pe care am rezolvat-o prin doua histeroscopii, insa se pare ca voi ajunge tot la FIV. Am incredere insa in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Histerosonografia presupune introducerea in uter prin niste catetere a serului fiziologic barbotat(in cazul meu) si monitorizarea ecografica cu ajutorul sondei intravaginale. Se vizualizeaza astfel uterul si trompele vaginale si se testeaza si permeabilitatea trompelor. A durat destul de mult, dar a trecut!!