HSG si histeroscopie 5
Raspunsuri - Pagina 4
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreiutasg vasilasanita si eu am maine programare la HSG si nu stiu cat sa dau la dr. si la radiolog. Poate imi zici si mie tu cat ai dat??/ MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie |
ti am trimis pm
Dumnezeu ne va ajuta!
andreiutasg spune:
Merci mult
Mie dr. nu mi-a zis nimik sa cumpar subst. de contrast . Tu ai avut trimitere de la med. de fam.? Eu o sa am nevoie si de film...asa ca o sa ma las "radiata".
Med. meu mi-a zis ca doar analizele (daca imi vor face ceva suplimentar...fata de ce am facut)se platesc ...ehhh...fie ce-o fi.
Conteaza ca totul sa fie bine
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
vasilasanita spune:
Mie mi a facut HSG ul dr la care merg de obicei la monitorizari. De aia probabil si a permis sa mi ceara o suma exacta. Pupici.
Dumnezeu ne va ajuta!
Delphinas spune:
citat din mesajul lui vasilasanita Mie mi a facut HSG ul dr la care merg de obicei la monitorizari. De aia probabil si a permis sa mi ceara o suma exacta. Pupici. Dumnezeu ne va ajuta! |
activeaza-ti PM sa te intreb ceva , te rog
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui vasilasanita Primesc mesaje pe PM. Nu este activat in cazul asta? Dumnezeu ne va ajuta! |
GAta . l am activat
Dumnezeu ne va ajuta!
miky007 spune:
Buna fetelor,
multumiri pt raspunsurile postate! Am de facut si eu HSG, dar poate sa-mi zica cineva ce analize v-ati facut inainte de HSG? Inca o data multumesc.
miky007 spune:
Mai am o rugaminte la voi, stie cineva care este diferenta intre HSG si ultrasonohisterosalpingografie? A facut cineva ultrasonihisterosalpingografie si poate sa ne dea si noua detalii? Va multumesc mult
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui miky007 Mai am o rugaminte la voi, stie cineva care este diferenta intre HSG si ultrasonohisterosalpingografie? A facut cineva ultrasonihisterosalpingografie si poate sa ne dea si noua detalii? Va multumesc mult |
Asta am cautat si eu pe net o zi intreaga si nu prea am gasit raspunsuri. Din ce am inteles eu ultrasono... : iti introduce la fe subst de contrast, dar se urmareste la echograf, cum patrunde lichidul in trompe..
Dumnezeu ne va ajuta!
anamaria2009 spune:
Buna, e primul meu mesaj desi urmaresc de mult timp subiectele forumului. Suntem in asteptarea unui copil de 9 ani, am trecut prin multe incercari si se pare ca vom mai trece. Am facut in ultimul an toate analizele si investigatiile care se pot face in diagnosticarea infertilitatii feminine: HSG, histerosonografie, celioscopie si histeroscopie, toate in Iasi. Am avut o sinechie uterina pe care am rezolvat-o prin doua histeroscopii, insa se pare ca voi ajunge tot la FIV. Am incredere insa in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Histerosonografia presupune introducerea in uter prin niste catetere a serului fiziologic barbotat(in cazul meu) si monitorizarea ecografica cu ajutorul sondei intravaginale. Se vizualizeaza astfel uterul si trompele vaginale si se testeaza si permeabilitatea trompelor. A durat destul de mult, dar a trecut!!