Exercitiu de imaginatie

Exercitiu de imaginatie | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Mi-a picat de curand in ochi dvd-ul cu "Propunere indecenta". Am vazut filmul demult, nici nu mai stiu finalul, dar aveam obiceiul de a chestiona oamenii in legatura cu ce ar face in asa o situatie. Pe scurt, in film e vorba de un cuplu de tineri casatoriti, indragostiti dar nu foarte stabili financiar. In schema apare un el mai in varsta si f bogat, care ofera 1 milion de dolari pt o noapte cu frumoasa nevasta. Si de-aici intriga.
Voi ce ati face? Stiu, stiu ca toata lumea integra spune ca prostitutie e si pt 1 dolar si pt 1 milion, dar imaginatia tot zburda in toate directiile. Daca sotul ar fi de acord cu asa ceva, ati divorta?
(fata de la subiectul cu inselatul la petrecerea burlacilor sigur nu) V-ati simti flatata macar in adancul sufletului de asa o propunere? Barbatii ce spun?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Genul acesta de thread-uri provocatoare nu sunt Ok-in limbaj comun se numesc troll.
Daca ai fi inceput macar cu tine poate ca ar fi de inteles dar sa arunci pisica in ograda si apoi sa intrebi ce e cu ea nu este Ok.

Subiect inchis.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput