Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 4
blackgirl0 spune:
Batool si Guestus, exista privat, exista MP.
De fapt, de ce ma mir? La asa intrebare, asa raspunsuri
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Batool si Guestus, exista privat, exista MP. De fapt, de ce ma mir? La asa intrebare, asa raspunsuri |
se discuta pe marginea sotului aici...ai o problema sau cum?
"asa intrebari.. asa raspunsuri"..ok..acum poti sa pleci si te caut yo cind am nevoie de comentarile tale
dulcetica spune:
Eu cred ca nimeni nu trebuie tinut cu forta si resentimentele pe viata sint atributul romanilor prin excelenta.Rar o sa vezi o despartire civilizata in care oamenii isi amintesc de partea buna a lucrurile si se saluta cu respect ulterior divortului.
In cazul de fata ,fara a cunoaste prea mult datele problemei eu constat ca prietena ta a avut o casnicie de scurta durata ,el se recasatoreste si e bine merci.Ca o persoana inafara evenimentelor nu cred ca e problema cuiva sa sanctioneze noul cuplu.In ce calitate sa o faca?Pe ce baza sa judece altii?
Oare chiar n-avem alta treaba?
Tu in caltate de prietena divortatei cred ca ar trebui sa pastrezi o neutralitate politicoasa.Ea are un comportament normal.Chiar asta trebuie sa faca sa ignore si sa incerce sa-si vada de viata ei.Tipul a fost foarte civilizat ca a rezolvat totul scurt si la obiect.
batool67 spune:
citat din mesajul lui dulcetica Eu cred ca nimeni nu trebuie tinut cu forta si resentimentele pe viata sint atributul romanilor prin excelenta.Rar o sa vezi o despartire civilizata in care oamenii isi amintesc de partea buna a lucrurile si se saluta cu respect ulterior divortului. In cazul de fata ,fara a cunoaste prea mult datele problemei eu constat ca prietena ta a avut o casnicie de scurta durata ,el se recasatoreste si e bine merci.Ca o persoana inafara evenimentelor nu cred ca e problema cuiva sa sanctioneze noul cuplu.In ce calitate sa o faca?Pe ce baza sa judece altii? Oare chiar n-avem alta treaba? Tu in caltate de prietena divortatei cred ca ar trebui sa pastrezi o neutralitate politicoasa.Ea are un comportament normal.Chiar asta trebuie sa faca sa ignore si sa incerce sa-si vada de viata ei.Tipul a fost foarte civilizat ca a rezolvat totul scurt si la obiect. dulcetica |
El se recasatoreste cu una cu care a inceput o aventura in timp ce era cu ea!Tipul nu mi se pare deloc ok tinand cont de ce a facut. Ea a divortat de el.
maru spune:
tie nu ti-a trecut inca si nu poti sa iti traiesti viata independent de ce fac ei
eu nu as da nici o importanta faptului ca la un eveniment fostul a venit cu proaspata. Normal, ce ai fi vrut sa faca, sa o lase acasa?
si tu ar fi trebuit sa mergi insotita de vreun fat frumos, sa te bucuri de eveniment, de petrecere, de tot ce tine de viata
asta e parerea mea
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Tu vrei explicatii suplimentare. Deci sa o reluam, eu am scris ca s-a incurcat cu aia cand avea 17 ani, a asteptat omu sa devina majora, ca deh, nu da bine sa te incurci cu minore, apoi s-a insurat cu ea. A trecut un an de la fericitul eveniment, apoi cuplul s-a afisat in fatza fostei la un eveniment. Ai inteles acum? Fapta s-a comis acum 3 luni. Acum ai priceput? Tu te agati de varsta. Pe mine ma intereseaza parerile despre fapt. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui maru tie nu ti-a trecut inca si nu poti sa iti traiesti viata independent de ce fac ei eu nu as da nici o importanta faptului ca la un eveniment fostul a venit cu proaspata. Normal, ce ai fi vrut sa faca, sa o lase acasa? si tu ar fi trebuit sa mergi insotita de vreun fat frumos, sa te bucuri de eveniment, de petrecere, de tot ce tine de viata asta e parerea mea
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Nu e vorba despre mine. Eu vreau doar raspuns la intrebarile mele, nu disecarea cazului expus mai sus. Intrebarea mea este ,,Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.''
dianas spune:
toata viata constituie o continua vanatoare, iar femeile care au obtinut statutul de sotie cu acte in regula ar trebui sa tina mereu cont ca oferta e mare si sotul are inca vederea in regula.
Asa ca femeile care obisnuiesc sa nu se mai ingrijeasca sau se dezvelesc in toata splendoarea (respectiv grotescul) in fata sotilor, considerand ca isi permit (deh, au ajuns la un nivel inalt de intimitate), asta patesc mai devreme sau mai tarziu. Sint parasite pentru cate o ia o pauzarshca fresh. Aia e.
Nu are rost sa-ti plangi de mila ani in sir, mai bine lucreaza la atitudine si gaseste-ti degraba un fat-frumos. Ca altfel pierzi vremea degeaba. Fostul o sa fie in continuare fericit cu actuala, care nu va da doi bani pe ce spun ceilalti cata vreme a obtinut ce a vrut si la urma urmei cu ce e ea de vina ca respectivul a avut nevoie de niste prospaciune?
iesi in lume :) bafta!
dianas spune:
ca sa vezi, am fost cenzurata. Nu scrisesem cuvantul ala indecent care incepe cu M, dar ok, am sa-l inlocuiesc cu FEMEIUSHCA (se potrivea mai bine celalalt, m u i e ru shca)
maru spune:
ok, cum as gandi eu acum ca as proceda (pentru ca nu am fost pusa in situatia asta)
daca as sti ca e probabil sa vina insotit de mandra la eveniment, m-as duce si mi-as cumpara cea mai tare tinuta, la stilista as petrece ceva timp, de, varsta, cosmeticiana n-ar lipsi, si mi-as lua si cel mai tare mascul cu mine la petrecere
daca mi-as cere sa socializez cu actuala lui i-as cere sa socializeze cu actualul meu. I-as zice ca o sa folosesc prilejul sa ii povestesc proaspetei despre toti chilotii murdari din exa noastra casnicie. I-as spune ca sunt niste consecinte care ar aparea din asa intalnire de gradul 3 si sa si le asume
ei nu i-as face nimic, ce minte ai la 17 ani? Nici parintilor ei nu as avea nimic de zis...
si i-as face rost lui de o trimitere la psiholog, clar are nevoie
batool67 spune:
citat din mesajul lui Guestus nu bei tu alcool sau nu bea el? |
Niciunul dintre noi nu bem alcool.Nici nu ii stim gustul, da oricum sunt convinsa ca nu am pierdut nimic....