Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
larisel spune:
yasmine Dar de ce sa faci amniocenteza fara a face in prealabil dublu test, triplu test? Si mai ales de ce sa te gandesti la ea la 6 saptamani?
nikole Bine ai revenit cu vesti mai bune!
lia_2009 Si eu stiu ca morfologica de trimstrul II se face la 20-22 saptamani. Poate tu te referi la ecografia privind translucenta nucala (cea mai importanta ecografie de trimestrul I), dar asta stiu ca se face intre 11-13 saptamani, pt ca saptamana 14 este deja prima din trimestrul II.
micki_mica Eu sper la urmatoarea eco de pe 23 iulie sa aflu ce sunt bb-ii, pana acum nici nu s-a pus problema sa-mi zica dr ceva, desi am auzit ca unele fete au aflat si de la 11-12 saptamani sexul lu'bb.
oani_2008 Bine ai venit!Sarcina usoara si la termen!
andre_lina De obicei trece dupa nastere. Activeaza-ti Pm-ul ca sa iti dau un link despre diabetul gestational, aici nu stiu de ce dar nu merge cand il postez.
14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
amir10 spune:
Andre_lina, neaparat repeta analiza si mergi cu rezultatul la medic daca e mai mare de 90. Poate erai doar stresata si de asta a iesit asa, nu te speria, ia lucrurile cu calm.
Nikole, noi suntem bine. Am fost la eco si avem 5,6 cm, suntem cu 4 zile ecografic mai mari decat cronologic. Translucenta nucala a iesit 1,8 mm, am fost sa-mi ia sange pt dublul test in aceeasi zi, astept rezultatele.
Pe 11 iulie intru in trim II. Vreau sa ma vopsesc neaparat, ca mi-a crescut parul si se vede urat. O sa caut o vopsea blond fara amoniac (casting color creme de la L'Oreal).
In rest, am o dermatita seboreica pe fata, in jurul gurii si nasului, de toata frumusetea..., parca-s pictata cu rosu!!!
Am fost la dermatolog, dr. mi-a dat niste creme, m-am dat si mai rau mi-am facut, ca m-am iritat mai rau. Se agraveaza de la caldura si transpiratie, iar daca ma dau cu fond de ten se irita si mai tare. Asa ca stau cumintica si pocita. Cu greturile, parca m-am mai potolit. Peste 3 saptamani am eco, astept sa-mi spuna sexul neaparat!! Va pup pe toate.
13
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 Buna seara, am sa va dau vesti. Sunt in 12 sapt insarcinata si totul decurge normal. Mi-a recomandat eco la dr Iosup peste 2 sapt deci la 14 sapt. Ce stiti de dr Iosup si ca perioada e prea devreme? Probabil ca asta va fi morfologia la trim II de sarcina. Stiti cat costa? Cu cat timp inainte sa fac programarea? ![]() |
Felicitari, Lia! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Dr. Iosup este un ecografist foarte bun, unul dintre cei 3 'mari' ecografisti din Bucuresti, insa asta il face si aglomerat, mai ales ca la CMU nu mai face ecografii de sarcina
Ideal ar fi fost in trimestrul 2 sa faci eco morfologica la Iosup, cum au mai zis si fetele, insa si acum va masura tot ce va gasi si iti va spune si sexul
De costat nu stiu cat costa la Fortis, la CMU anul trecut era in jur de 350-400 ron.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
mariucasara spune:
Buna dimineata!
Andre_lina din pacate exista diabet de sarcina. Vestea buna e ca trece dupa ce nasti.
oani_2002 bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos!
cristies eu am fumat asa la prima sarcina. Un truc care la mine a functionat a fost sa rup tigarile in jumatate. Astfel pastram gestul de a aprinde tigarea si de fumat dar fumam mult mai putin. In plus dimineata scoteam tigarile din pachet, pastram doar 2-3 jumatati si restul le lasam acasa. Cand se golea pachetul stiam ca s-a terminat portia pe zi. In 3 luni m-am lasat complet.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
10+
Vi4i spune:
salut la toate fetele!!! ce mai faceti?
eu azi doar am sa ma plang,de cateva zile am o indigestie oribila,tot ce mananc acolo ramane in stomac,nici sa dorm nu pot nici sa ma misc nu pot si ma simt foarte rau!!!!

mai sunt pe aici fete care se confrunta cu asa problema??? ca nu stiu ce sa fac!!!!
stau si ma gandesc,poate sa nu mai mananc nimic azi,ca simt mancarea de ieri in stomac!!!!
de fumat am fumat si eu innainte de sarcina,am mai fumat si vreo 3-4 zile dupa ce am aflat cate o tigara dar de atunci nici nu ma mai gandesc la fumat si sper din tot sufletul sa nu mai pun mana pe tigara!!!! si iubitul acum fumeaza la balcon,ca nu mai suportam sa-l vad fumand alaturi de mine,ca stiu ca si fumatul pasiv dauneaza la bb si mie!!!! deci fetele lasati fumatul cat inca nu e tarziu,faceti-o p-u bb si p-u voi,caci bb au nevoie de mame sanatoase!!!!
pe toate si o zi buna!!!!
7+
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Exista asa ceva ca diabet de sarcina?! PUP 14+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922 |
exista dar poti sa tii lucrurile sub control .Daca repeti analizele si iese tot mare medicul va sti ce-i de facut.Din pacate chiar daca fetele au spus ca trece dupa ce nasti-eu am o colela care a ramas cu el.Nu vreau sa te sperii dar trebuie mare atentie.Colega cu pricina n-a urmarit atent glicemia si a ajuns in coma diabetica.Medicii la care a ajuns apoi i-au spus ca daca isi controla din alimentatie glicemia nu ajungea in aceasta situatie.Deci atentie si vei trece cu bine
Mihaela
11+
Daria-Stafania-16.11.2006
micki_mica spune:
xela_07 La multi ani! 

Mihaela
12+
poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108
poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2
micki_mica spune:
nimeni azi pe 13?!!?
si eu care am chef de cantat "la multi ani!"...![]()

Mihaela
13+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

de
Isabela si