Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mcrissa multumesc frumos,macar nu trebuie mama sa care pe degeaba pina aici.

Mary,eu iti tin pumnii sa fie totul ok.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mary27, stroan Nu va pierdeti inca increderea...daca e bb sa stiti ca stresul vostru ii face mult rau. Mai aveti rabdare o saptamana si repetati ecografia la un ecograf neaparat performant si cu un medic experimentat.

ashera Eu stiu ca leucocitele pot fi marite in sarcina (eu aveam 12.25 si nu mi-a zis nici medicul de fam si nici ginecologul sa-mi fac griji), dar tu ai si temperatura...eu aia cred ca e mai rea, poate fi vorba de vreo infectie. Trebuie neaparat sa scazi temperatura cumva, incearca cu comprese reci si eventual paracetamol.

lindag Si tu ai 2 bb-i? Ai aflat daca sunt uni sau bi-vitelini?

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

mary27mai mergi la un eco asa cum spun fetele poate totusi este acolo ingerasul tau!!!!
ashera sper ca nu e nimic grav si ca totul va fi bine!!!!! p-u tine

pe toate

7+

Mergi la inceput

as vrea sa pun si eu primele poze cu bb meu,dar nu stiu cum!!!! ma poate ajuta cineva????

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Vai, cate suntem de ultima data cand am scris!(recunosc ca scriu rar, dar am fost plecata un pic pe la mare, dar m-am pazit de soare)

Stroan si Mary27, sper sa fie bine, fetele au dreptate, aveti incredere si mergeti si la alt medic

noi suntem bine, am facut ieri 11s, pe 13 iulie mergem la prima eco morfologica, de-abia astept sa-l vad

aproape am scapat de greturi (chiar daca azi dim mi-a fost rau chiar daca nu mancasem nimic)

eu inca nu am anuntat la serv, cred ca sapt viit o s-o fac, incep cu seful meu ca asa mi se pare corect, si dupa aia urmeaza restul.

pt raceli stiu ca si oscilococcinum e bun, si paracetamolul
despre soc am auzit si eu ca e contraindicat in sarcina, si eu am baut 1 pahar-2 si m-am oprit dupa ce am citit

vroiam sa va intreb daca la branzeturi va uitati daca sunt din lapte pasteurizat sau mancati oricum? stiu ca alea cu mucegai nu sunt bune, dar am citit intr-o revista (mamica de azi)ca toate lactatele e bine sa fie pasteurizate (exista riscul de transmitere listeria)

off, cate restrictii, dar sunt pt un scop minunat, nu?

11+ Doamne, ajuta-ne sa ne nastem sanatosi!

Oana

Mergi la inceput

si imi mai poate spune cineva,am voie sa mananc crevete???? ca am inteles ca fructele de mare nu e prea de dorit!!!! dar stiu ca acestia au un continut ridicat de calciu!!!! deci nu stiu as vrea un sfat. ca tare imi e pofta

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna....

Mary si Stroan ma gandesc la voi si cred ca treceti prin emotii f mari! Nu stiu ce sa zicdecat ca trebuie sa va pastrati increderea in Dumnezeu! Consultati alt dr si alt ecograf si Doamne Ajuta sa veniti cu vesti bune!!!!curaj si incredere!

Ashera si bafta cu analizele!

Nikole, nu mi-a zis sexul dr-ulcaci nu am facut ecografie! A fost doar vizita obligatorie la dr! Urmatoareaeco programata de el e pe 7 august!!! Sa creada el ca stau eu pana atunci...mi-am facut programare in Ro. Noi ajungem luni si miercureaviitoare sper sa stiu deja ce e bb!

Larisel Am admirat burtik de bebei mumosi Este normal sa creasca mai repede la tine.......sunt 2

toate burticile!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Gagici, multumesc inca odata pentru sustinere, sunteti super dragute.
Stroan, tu in cate saptamani esti? pentru ca eu sunt in 7-8 cam asa nu stiu sigur datorita faptului ca am ciclu la 35 de zile.

Citat:
citat din mesajul lui stroan

mary sa sti ca si eu sunt in aceeiasi situatie.ieri am fost la echo si tot nu se vede.dr mi a spus sa mai merg saptamana viitoare sa ca ar trebui sa se vada.am facut pana acuma 4 echo si abia ieri parca se vedea ceva dar si ieri zicea dr ca pare sa nu fie in uter

6+

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Buna tuturor,
Am intrat si eu sa va salut caci nu am mai scris demult , dar va citesc.Imi pare rau pt. grijile pe care si le fac mary27 si stroan,ma rog pt ele sa fie bine.
Noi suntem bine,avem deja 14 sapt.Crestem de zor amandoi .Astept cu nerabdare urm. eco poate a ne spune sigur ce este.
Eu ma umflu foarte usor si foarte mult in ultimul timp. Stiu ca nu e bine, ceva remedii permise in sarcina cunoasteti(diuretice)?Eu nu mananc sarat, dar nici chiar fara sare,lichide beau,dar am avut mereu aceasta pb vara cand era cald (am si o circulatie proasta).
Gata, ca v-am stresat destul cu persoana mea.
O zi usoara tuturor va doresc.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

bunamary27...acum am vazut mesajul tau...nu vreau sa mai repet ceea ce toate fetele ti-au transmis pina acum,doar sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog ca totul sa fie bine...stii ca si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine,stiind ultima zi a cm si ziua cand am ovulat deaorece am facut IUI iar de pe calculul de pe net sapt trecuta ar fi trebuit sa aud bataile inimii,am fost un pic dezamagita cand dr mi-a zis ca am plus,minus 5s,probabil s-a referit la varsta embrionara si nu la cea pe saptamani...si la mine cel putin in ultimele 2luni inainte de insemin.aveam cm la 36,39zile si m-am mirat cand in urma stimularii ovariene am ovulat in ziua a 11 a cm...oricum la tine a fost natural si poate ovulatia s-a produs mai tarziu,caci la un ciclu de 35 zile,ovulatia incepe din ziua a 16 si chiar mai tarziu...asa ca ai rabdare si totul va fi bine
eu mai am rabdare pina sapt.viitoare si cum o vrea Dumnezeu,nu ma mai stresez.
tu din ce ai mai scris am vazut ca ti-ai mai facut dozarea hcg din sange,trebuia sa o mai repeti sa vezi cum e
vadulce,multa sanatate si Doamne ajuta!

5+

Mergi la inceput