Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
rgagapie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
A avut ghinion bebelusul ei. Avea malformatii , si trebuie sa-i faca chiuretaj ![]() ![]() Exact prin asta am trecut si eu anul trecut ![]() ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Am reusit pana la urma sa gasesc unde scria ea, i-am trimis un PM , nu stiu cand o sa-l citeasca si nici daca o sa o ajute cu ceva, dar macar va sti k suntem alaturi d ea cu sufletu

Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile Ramona
+19
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
krelia spune:
siminelu, cam 8 oua sparte am si eu 
deci....la fix ![]()
mersic, pupix 
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Kreliutoo ti-am trimis PM ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai
nov.dec2009 spune:
| citat din mesajul lui krelia siminelu, cam 8 oua sparte am si eu ![]() deci....la fix mersic, pupix ![]()
krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai ![]() |
EEE atunci spor la treaba.....vezi sa nu o scoti prea devreme...adik prea galbena (bagi si tu furculita la mijloc sa vezi dc este legata), da nici prea maronie sa nu o faci ca iese amara
nov.dec2009 spune:
| citat din mesajul lui crlp va citesc si aflu atat de multe lucruri ma bucur ca v-am gasit, asa mai pot vorbi despre enigmele care ma macina ![]() |
Scrie repede 5 mesaje ca sa scapi de moderare ca iti apar mesajele tarziu
dienutze spune:
Adica vorbiti de crema de zahar ars si nu dati pe post reteta??? hm... Eu am facut ultima oara acu vreo 2 ani, nu o mai stiu, dati si voi public 
18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dienutze Adica vorbiti de crema de zahar ars si nu dati pe post reteta??? hm... Eu am facut ultima oara acu vreo 2 ani, nu o mai stiu, dati si voi public ![]() 18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
1 L LAPTE , 8 OUA , 9 LINGURI DE ZAHAR.
Pentru caramel eu pun cam 5 linguri....fiecare cum prefera

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui simina_kin
![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
17 +
simina_kin spune:
aaaa....linguri cu varf..nu rase
Si dc nu stiti cum....faceti caramelul din alea 5 linguri si-l lasati la racit , in acest timp amestecati ouale cu zaharul si apoi adaugati laptele(EU PUN SI ESENTA DE ROM SAU VANILIE).Turnati in oala caramelizata si bagati la cuptor cam 40 min
Eu mai pun , cateodata , si stafide (inmuiate in apa fiarta cu esenta de rom)
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Kreliutoo baga si esenta de rom dc ai in casa ca iese mult mai buna....am uitat sa-ti zic pe PM![]()

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe

cine mai doreste cine mai pofteste