Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele, daca tot suntem la capitolul "cum sa", poate aveti careva o idee buna,cum se poate tine tastatura in brate, in pat, fara sa deranjeze burta? Ma refer la ceva dispozitiv sau la vreo sclipire a unei colege de odisee care a trebuit sa faca asta. Eu am pus-o pe o perna pe picioare, dar fac niste abdomene sa scriu mai ceva ca la sala! 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

se pare ca fetele despre DC vb... dar mie imi pare ma complicat de folosit decat bookmark

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

lucrez la o firma de leasing internationala, cu sediul central in Belgia..
dra curand o sa stau acasa, ca vine BEBEEEEEEEEEEE

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Ralia...ce coincidenta, si eu lucrez pe un server din Belgia si te inteleg....daca as avea acces la internet numai de pe server ar fi jale.De curiozitate, in ce domeniu lucrezi?Eu lucrez pentru un secretariat social.

19+

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Bai fetelor dar azi scrieti in nestire...

CAMY ai PM.

Azi am facut dulceata de visine... Vrea careva? Fac cinste pt saptamanile voastre si pt bebeii pe care ii purtati in burticute.

Ce-o fi facand Alina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

am vazut la ikea (dar nu stiu daca numai acolo, cred ca exista si in alta parte), masute de pat speciale pt luat mic dejun, pe care ai putea sa o adaptezi: daca ii tai picioarele din fata un piculet vine inclinata, fix cat sa poti scrie pe tastatura fara sa mai faci abdomene..ma gandeam si eu.. nu stiu daca este bine, dar ar fi o solutie..
dar stiu sigur ca perna pe burta nu este prea bine, ca se inchinge burtica, iar prin august asa.. ia foc
n

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetele, daca tot suntem la capitolul "cum sa", poate aveti careva o idee buna,cum se poate tine tastatura in brate, in pat, fara sa deranjeze burta? Ma refer la ceva dispozitiv sau la vreo sclipire a unei colege de odisee care a trebuit sa faca asta. Eu am pus-o pe o perna pe picioare, dar fac niste abdomene sa scriu mai ceva ca la sala!

17 +

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre, oare nu te-ar ajuta chestiile gen tavi de servit micul dejun la pat..cu picioruse..?!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

La masutzele alea de servit masa in pat m-am gandit si eu, numai ca trebuie adaptata, poate pana la urmatoarea vizita a lui tati cumpar una si mi-o adapteaza el ca tare ma chinui asa cu tastatura in brate. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Andre n-ai un scaunel mic prin casa? Pana vine tati poate ti-ar fi mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, nu o fi cel mai bun moment sa pun intrebarea asta, avand in vedere ca unele din voi stau "la pat", insa ca sa nu uit, vreau sa va intreb daca mai e cineva care face sport pe aici.
vreau sa ma consult in anumite chestiuni... sa vad daca am cu cine...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Bai fetelor dar azi scrieti in nestire...

CAMY ai PM.

Azi am facut dulceata de visine... Vrea careva? Fac cinste pt saptamanile voastre si pt bebeii pe care ii purtati in burticute.

Ce-o fi facand Alina?

Lidia

mda...eu vreau...si vezi ca esti din Brasov...asa ca te astept cu borcanul la mine la usa..AZI!!!

racadau
Str:Valea Cetatii
Nr2
Bl:B1B, Ac:A (scara unde e statia de autobuz)
Ap:20

daca nu vii..sa vezi ce te alerg...dulceata de visine e moartea mea...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput