Are cineva copii la gradinita Butterfly din Craiova? M-ar intersa sa aflu pareri personale ale parintilor bazate pe exprienta directa cu aceasta gradinita?![]()
Multumesc,
Camelia
Este cea de vis-avis de Casa studentilor? Casa rosie? Eu o voi duce pe fetita mea acolo din octombrie :). Nu am fost sa o vad inca, am vb cu doamna la telofon daor, stiu ca de la 8 la 13 costa 400 RON, dar am ales-o detasat pe aceasta ptr ca am o prietena ce duce fetita acolo si este super Ok. Alt motiv pentru care o aleg este ca accepta copii de la 2 ani in grupa mica (eu sub nici o forma nu vreau sa duc copil de 2 ani si 5 luni la cresa!).
Maine ma duc personal sa o vizitez, daca vrei postez impresii. Oricum sunt aproape 90% hotarata asupra ei, daca vrei detalii despre programa, program, mese ,orice, o intreb pe prietena mea si iti spun aici.
PS: Mi se pare corect sa iti spun ca am citit si lucruri rele despre aceasta gradinita, dar cred ca totul se bazeaza pe cum vrei tu sa iti fie educat copilul, sau cum consideri ca este mai bine. Nu este atat de stricta ca altele, nu te astepta sa certe copilul vehement daca face ceva in neregula...Copiii intra desculti(sunt descaltati la intrare, la fel si parintii...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
ang3lt0uch, ai fost la aceasta gradinita?
spune-ne si noua cum este, preturi, program etc.
Am o fetita care in septembrie va vea 2 ani si 4 luni si sunt si eu in cautare de gradi particulara cu program prelungit.
Merci mult