Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Kea spune:
La muti ani Anei, Lenei si lui Victoras! Sa creasca mari si sanatosi!
Ayla
Dyana, linisteste-te! Stiu ca sperietura e mare, am patit si eu ceva asemanator. Avea Keutu pana in 5-6 saptamani si ma dispera ca noaptea faceam ture si nu puteam sa-l pun in patul lui ca il "pisca" probabil. Dupa n-spe incercari in fiecare noapte, ajungeam sa-l culc langa mine. Intr-o noapte si eu m-am trezit cu el intors pe o parte si cu nasul in pieptul meu. Nu stiu cum s-a intors, nici acum la 3 luni nu da semne ca ar vrea sa se intoarca, pur si simplu nu-mi explic. M-am speriat ingrozitor si mi-am promis ca nu-l mai culc decat in patul lui
. Mi-a trecut si acum dormim permanent impreuna, nici nu mai incerc sa-l pun in patut. Deocamdata
! Eu zic ca daca n-ar fi putut sa respire il simteai foindu-se. Nu mai lasa nimic de tras pe cap la indemana pe viitor, sau in care ar putea sa isi bage nasucul.
3 luni
Galushca spune:
Kea, de la cele 40 de kile in plus imi permit sa-ti zic ca creca tu l-ai intors, ca s-a lasat salteaua pe partea unde erai tu...
Sarmale si fasole la bebi? eu stiam si corcoduse verzi, acu tot vreo 70 de ani la tara... efect ca fasolea din pacate...
Concluzie: rezerva de prosti nu se termina niciodata ![]()
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Galushca Kea, de la cele 40 de kile in plus imi permit sa-ti zic ca creca tu l-ai intors, ca s-a lasat salteaua pe partea unde erai tu... Sarmale si fasole la bebi? eu stiam si corcoduse verzi, acu tot vreo 70 de ani la tara... efect ca fasolea din pacate... Concluzie: rezerva de prosti nu se termina niciodata |

Se si completeaza zilnic rezerva

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Galushca Sarmale si fasole la bebi? eu stiam si corcoduse verzi, acu tot vreo 70 de ani la tara... efect ca fasolea din pacate... Concluzie: rezerva de prosti nu se termina niciodata |
O, da! Dar de kiftelutze date la bebe ce ziceti? (povestea e de anul trecut, bebe internat la Irza, cu burtik facuta praf...)

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
aris26 spune:
cred ca asta e motivul pt care OMS insista pe alaptatul exclusiv pana cat mai tarziu. macar asa nu au ce sa greseasca catastrofal
gigelica20 spune:
Kea
Ma terminati cu ideile de la cretini ce dau mancare la bebelushi...vorba aia, mama prostilor e mereu gravida...
Apropo de asta, cand eu nu aveam nici 3 luni, tata se lauda grozav cu fata lui si oricine il intreba despre mine el raspundea faorte mandru: "Aaa, fata mea e mare, deja ii dam sa manance sarmale..." si toti chiar il credeau pe nebun, iar eu papam de zor lapte praf...Slava Domnului ca nu au pus si in practica vorba lu' tata.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
aris26 spune:
apropos de diversificare![]()
cred ca trebuie sa caut un storcator. ceva idei? vreau ceva f simplu sa nu stau o zi intreaga sa curatz cele o mie de piese. pediatra a zis ca o sa incepem la 2 sapt dupa vaccin cu cate o lingurita de suc de morcov pe zi pana ajungem la 30ml/zi dupa care schimbam pe mar si iar la fel cate una pe zi pana la 30ml.sper ca am priceput bine si e vorba de vaccinul asta nu cel de 4luni.
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
scriu cu o mana..cu cealalta il tin p bebe...spuneti k ai vostrii vor deja in fundulet? al meu nu da nimic de inteles in directia asta...
aris si noi cautam storcator..e un obot de buc de la p h i l i p s..dar e cam scump..aproape 900 ron..asteptam si noi detalii de la fete...
la multi ani sarbatoritilor!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
lysbeth spune:
Fetelor bebele nostru devine periculos de mobil: l-am lasat ca deobicei in patut sa doarma si dupa 5 minute m-am dus sa-l verific. Numa ca bestiocul se intorsese in patutz la 180 de grade si avansa catre capatul patutului inspre care isi tinea deobicei piciorusele. Ma intreb oare pe la 4 luni ce va face
. Ma gandesc serios sa dau patutul la nivelul inferior
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Leeloo21 spune:
da da..si tudor se intoarce cu piciorusele pe perna noaptea..este un dragut..mai ales ca prima data cand m-am uitat la el noaptea pe la 4..am zis k nu e adevarat
a fost n scump..in nopatea urmatoare l-am culcat cu piciorusele pe perna de la inceput..k sa ma trezesc cu el cu caputul pe perna..dar n-a fost asa..era intors doar 90 de grade..sunt scumpi foc!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute