cum se face usturoiul arabesc?

cum se face usturoiul arabesc? | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

va rog care sunteti casatorite aveti sot arab invatati-ma cum sa fac usturoiul acela de la restaurant care il servim cand mergem ( restaurant arabesc} fiului meu ii place foarte mult si ce am gasit ba cu maioneza ba cu smantana,,,
multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Verry simple:-)

Cateii de usturoi ori ii bati bine pana se fac ca o pasta ori ii dai prin razatoare.Deasupra pui maioneza,un strop de lamaie,un varf de sare,un strop de ulei de masline si voila gata de papat.
Cel de care zici cu smantana n-am mancat si nici nu am auzit.



Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien





age

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*



***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!





****************************************************
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
****************************************************







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ionela eu il faceam ca pe o maioneza ( nu cu maioneza) : striveam cateii de usturoi cu sare pina deveneau o pasta apoi ii puneam intr-o ceasca/ cana (un vas mai ingust ) si varsam ca pentru maioneza uleiul picatura cu picatura in timp ce frecam cu lingurita bine ca si ness-ul :-). O sa vezi cum se albeste si se umfla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Crista,asa-l facea si mama si n-a fost maritat cu vreun arab.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas


I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui crista-s

Ionela eu il faceam ca pe o maioneza ( nu cu maioneza) : striveam cateii de usturoi cu sare pina deveneau o pasta apoi ii puneam intr-o ceasca/ cana (un vas mai ingust ) si varsam ca pentru maioneza uleiul picatura cu picatura in timp ce frecam cu lingurita bine ca si ness-ul :-). O sa vezi cum se albeste si se umfla.



Si potzi picura si zeama de lamiie in el sau putzin otzet dupa gust!

Iese fin intr-adevar si nu prea face probleme de sanatate!(balonari sau mai stiu eu ce "dureri"!)

Insa nu stiu asta ca retzeta arabeasca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

:-) Nici eu, din pacate. Am invatat insa de la un oltean (nici el nu imi era barbat ) care imita sosul de la Spring Time in felul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

eu asa fac mujdeiul demult: usturoi zdrobit bine bine, frecat cu sare si ulei picurat pana se face "alifie", cate un strop de otet sa se albeasca si gata! optional, dupa ce "alifia" e gata, se adauta suc de rosii sau smantana sau doar apa minerala.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

eu asa fac mujdeiul demult: usturoi zdrobit bine bine, frecat cu sare si ulei picurat pana se face "alifie", cate un strop de otet sa se albeasca si gata! optional, dupa ce "alifia" e gata, se adauta suc de rosii sau smantana sau doar apa minerala.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it


Exact asa il fac si eu, usturoiul zdrobit frecat cu sare si ulei pna se umfla si se albeste ca o pasta si cu smantana. Nu i-am pus otet...inca.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

va multumesc mult pentru mesaje voastre as voi face cum mi-ati recomandat
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui mina

eu asa fac mujdeiul demult: usturoi zdrobit bine bine, frecat cu sare si ulei picurat pana se face "alifie", cate un strop de otet sa se albeasca si gata! optional, dupa ce "alifia" e gata, se adauta suc de rosii sau smantana sau doar apa minerala.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it


Exact asa il fac si eu, usturoiul zdrobit frecat cu sare si ulei pna se umfla si se albeste ca o pasta si cu smantana. Nu i-am pus otet...inca.

Mara si Matei


Si ca sa fie completarea completarii, eu fac mujdeiul cu frecat, spuma, apoi smintinica putin, cateva picaturi apa minerala si la final marar Iar daca adaugi si castravete ras, ajungi la tzatziki, deci nu usturoi arabesc, ci grecesc (e mai light si nu ustura prea tare).

Noi suntem fani usturoi, mai buna prajitura nu s-a inventat







Dana mama lu' Radu Stefan




Hobby
_
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol36 spune:

nu stiu cum se face usturoiul arabesc dar va spun cum il prepar eu si merge foarte bine cu pui,peste pe cartofi copti sau fierti,pe salate dar si simplu pe paine prajita.pun 200ml smantana in care razuiesc 3 catei de usturoi,maruntesc marar verde,adaug vegeta,piper putina boia dar nu multa sa strice culoarea si dupa preferinte uneori branza telemea sarata taiata cubulete marunte si ardei verde tot asa maruntit.este o nebunie...o recomand cu ceamai mare placere

Mergi la inceput