Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Roxana am vorbit cu Ledi si m-am luminat ca e pe plaja hotelul. Am si eu stolul meu si asta e una din pasarele, daca nu plaja, nu baie macar sa ma uit non-stop la mare. Oferta pare interesnta, all inclusiv asa ca sper sa fie ok. Cel mai groaza imi era de cautat mancare si carat distanta mare bagaje si copii.
Acum ma pregatesc sa plec la agentie si o sa vad ce si cum.

Dark spor la curatenie si celelalte activitati si distractie placuta cu musafirii. AC/DC zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele e naspa alina

au bagat-o iar in operatie

s-a acumulat ceva puroi

nu a avut drena
vavine sa credeti?
si dimineata era bine ...a vb cu mama ei cu frate-miu ... ia recunoscut ....

au scos-o prea repede de la aparate

ziceti acum o ruga

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Da, Alina, AC/DC zic... si io nu ma pot duce . Meh!

Cami, multa putere, ma rog sa se termine totul cu bine!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Rox ba 17h nonstop conducem..dar la fiecare 5-6 ore schimbam locurile..plecam seara ca bebele sa nu simta cea mai mare parte a calatoriei intrucat el oricum doarme bustean de la 9 la 6:30.
Dark mustaciosi vor ramane in Turcia oricum ei sunt mai mult decat alinati caci detin un nene irlandez pe post de dog-sitter care-i grijuleste in fiecare zi!!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

sa facem si noi prezenta, nestrigate la apel:

sunt tot suparata, situatia e neschimbata. Scaune, mai apoase sau mai normale de 6-7 ori pe zi, dupa fiecare masa obligatoriu. In rest, nici un alt simptom. Am fost deja la 2 doctori si imi vine sa ma urc pe pereti. "Da, s-ar putea sa fie un virus, ceva, dar analiza la scaun nu facem, pentru ca oricum trebuie sa treaca de la sine, nu se da nimic la copil."
OK, copilul e vesel, hidratat, are o pofta de mancare supppeeer, dar n-a mai luat nici un g in greutate de cand are diareea asta.
Efectiv nu stiu ce sa-i dau si ce sa mai fac, sunt deja 2 saptamani. Azi o sa-i dau banana (pe langa morcov si lapte special de diaree), cica are efect restringent.

Cami, multa putere va dorim, ma gandesc mereu la voi.
Ada,felicitari pentru kg pierdute, si eu am dat jos 4 deja.
Miere, Lisa, "La Multi Ani!" cu intarziere va doresc, n-am avut nervi zilele trecute sa intru si sa scriu.
Crisspy, o sa vezi ce va fi bine cu analizele, sigur sunt gresite primele.
Dark, succes cu diversificarea. Si noi tot asa incepusem, cu piure de legume si cereale seara, dar cereale nu i-am mai dat de o saptamana din cauza diareei. Eu le amestecam si cu piure de fructe, Lucas e innebunit dupa combinatia asta.
Bebelusi, multumim de amintiri. Da,acum un an nu ma mai incapeau deja pantalonii normali. Trist, dar adevarat, nici anul asta nu ma incap inca

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

!
Buna fetele!

Am intrat sa va salut si sa imi fac prezenta,ca na ,spre rusinea mea nu am mai intrat de mult!cand reuseam sa citesc din urma nu mai aveam timp sa scriu si tot asa!Noi suntem bine,Ainoa de o saptamana se intoarce de pe spate pe burta ,invers ii merge cam greu!este o scumpa o las pe jos sa se joace si pe cand ma intorc o gasesc in alt loc!Ii dau suculet de mar si se pare ca ,cu cat ii dau mai des cu atat prinde mai bine gustul!am fost la vaccin tot saptamana trecuta si s-a comportat ca o adevarata domnisora ,a plans un pic si la aldoilea un pic mai mult !eu am luat-o moale cu cura ,cred ca mi-am luat-o in cap dar atata timp cat nu stagnez e bine!oricum am mai slabit un kg !
am vazut ca vorbeati de dormit,la noi este lafel:baie la 21-22,adormim cam dupa vreo 40 de minute,apoi trezire la 3 sau 4 depinde apoi la 7 si trezirea finala este la 10!deja m-am obisnuit cu ea asa !iar despre sterilizat suzete,lingurite etc. eu le fac cam la 2 -3 zile,cu toate ca ea linge cam tot ce prinde,mai ales pe Sophie care cade cam peste tot,dar trebuie sa isi faca copilul imunitatea ca altfel am impresia ca ,cresc o mimoza si nu un copil,e bine sa fie un echilibru dupa parerea mea!

no ca m-am intins ,e recuperez

Iris_asta este inca un semn ca Francesca este pe zi ce trece mai mare si cu personalitate mai multa!te pup si mai astept vesti de la tine,sigur cand poti!

Veronica_te inteleg perfect!!!stiu ce inseamna sa fii singura!si eu sunt cam in aceesi situatie cu tine,mai ales acum ca ne-am mutat in alta localitate stau departe de prietenele mele si nu ne intalnim decat la sfarsit de saptamana!radu la fel pleaca la 11 si vine la 3 sa manance apoi ajunge seara la 8 jum,nu ne da timp mai de nimic pana nu o rezolvam pe Ainoa!este f important ca sotul tau sa fie cu tine,pe mine de multe ori ma luat asa stari de depresie,dar asta este si din lipsa familie!te pup si ai gija de tine si de printesa ta!

Cami_stii ca sunt incontinuare alaturi de voi prin rugaciuni!

Aresa_drum bun!frumos foc crocodilul!

Crisspy_sanatate multa!

Naty_si voua la fel!of prin cate treci!

si cu intarziere,dar mai bine acuma decat niciodata LA MULTI ANI pt lisa si miere!multa fericire,sanatate si bucurii in viata alaturi de bebei vostri frumosi!

gata plec ca Ainoa maraie rau,sper sa mai pot scrie!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

[b]Cami, DUMNEZEU SA FIE CU ALINA, SI CU VOI TOTI!!

Azi, Alexutu meu a adormit manacand fructele de dim..il vad dintr-o data ca lasa capul intr-o parte si se uita fix, apoi, inceet, inceet inchide ochisorii, dar gurita tot o deschidea, asa ca a manact fructele domrind . dovada pe mailul comun , dar mai tarziu ca acum plecam la shopping, sper sa gasesc o umbreluta de carut...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

eu si Lucas ne declaram indragostiti de Caterina de Koruccia!
Ne primiti la petit?Lucas era pana acum inca "single", nu ne bagasem inca la incuscreala

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Lume,ce ma fac cu crocodilu'?...nu mai vrea lapte..pesemne a tras el concluzia ca laptele e pentru bebei si cum el rupe castroanele acum ...nu se mai incadreaza-n categorie!!..Fete care puneti cereale-n lapte sau in apa dati-mi si mie cateva denumiri..ca ma voi sa cumpar exact ca tzatza Floarea cu poza-n mana!! ..nu de alta dar daca se tine in continuare batos si nu mai vrea lapte nu stiu cum o sa plec eu la atata amar de drum cu el.

Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am venit victorioase de la controlul de 6 luni.

Raportam dupa cum urmeaza:
- 6850 g
- 66.5 cm
- 42.5 PC (yupiiiiii)

Evolutie ff buna, dezvoltare perfect normala pt 6 luni.
Deci, suntem bine

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput