Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
aresa spune:
Irina ..ca mi-ai adus aminte de un capitol temeininc ingropat.."varsaturile"...Nu cred ca ti-as fi fost de vreun ajutor pe vremea aia..poate doar colege de suferinta si sa plangem una alteia...Eu am impresionat un complex intreg(acolo unde locuiam) cand probabil vecinii ori de mila ori satui sa tot auda icnetele mele 24h ore au decis sa ma viziteze si sa-mi aduca cadou o cutie cu ceai de ghimbir...Faza cea mai tare a fost ca babuta curier nu vorbea altceva decat turca...iar eu ravasita oricum de starea-mi zilnica nu pricepeam neam ce tot imi impingea ceaiul ala.
Alinuk sar'mana de PM
Noi in seara asta plecam spre casa...iar condus 17ore..ma umfla plansu` de pe acum...nu mai zic ca de cand bea suc de morcovi crocodilul zici ca-i pe amfetamina!..ne-a rupt..pentru el suntem toti un fel de jumper(cred ca ne putem lua adio de la vreun fratior sau surioara...intrucat zonele preferate de aterizare si la mine si la tati sunt........nu mai zic,probabil ati ghicit voi
pentru licuricii bolnaviori!!
Cami..fruntea sus!!Trebuie sa fi barbatoasa pentru pitica ta si pentru fratele tau,caci cineva trebuie sa se tina mai tare si sa-i transmita si lui treaba asta
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
crisspy spune:
Alina mersi frumos. Daca se poate sa-mi dai detalii pe PM as fi recunoscatoare. Vine si acasa daca este nevoie???
Tocmai am sunat-o eu pe doctorita, care era racita foarte tare, abia mai putea sa vorbeasca, si mi-a zis ca a primit mesajul pe telefon sub forma de mms in loc de sms si a incercat sa-l vada si nu a putut. Anyway nu isi verificase mailul... i-am zis ca am repetat azi urocultura si a ramas sa o sun cand am analizele...
Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
zisaCami spune:
Leditia multumesc pentru urari si multumesc tuturor fetelor care ne-au facut urari de ziua lui Raducu si carora nu am apucat sa le multumesc pana acum! Din pacate, in partea de apartament in care stam nu prindem internetul, asa incat intru foarte rar pe net. Imi pare rau ca nu pot fi mai activa pe forum.
De multe ori am vrut sa scriu povestea nasterii lui Raducu, insa nu a fost ceva spectaculos ... a fost cezariana programata cu 10 zile inainte de termen, desi nu am avut nici un motiv ca sa nasc mai devreme. Din aceasta cauza bb Raducu a fost destul de mic, avand 3030 gr si 47 cm. Am avut un soc cand l-am vazut atat de mic, pentru ca la ecografia facuta cu 10 zile inainte de nastere parea sa aiba 3400 gr. Mi-a fost teama de complicatii sa astept sa vina pe lume cand vrea el, pentru ca este un copil extrem de dorit si a fost un miracol care a aparut in viata noastra dupa 10 ani de tratamente. In tot acest timp am facut sute de investigatii, atat in tara cat si afara, 4 operatii ( 2 laparoscopii pt. chist endometriozic ovar ), 2 histeroscopii ( uter septat ) si 6 fertilizari in vitro ( 2 in Canada, 3 in Romania - din care unul din tratamente soldat cu o extrauterina - si 1 in Ungaria - cel reusit ), cu 10 anestezii totale. Nasterea nu a fost cu nimic mai grea decat tratamentele pe care le facusem; totul a decurs foarte bine - primele 2 zile ceva mai greu, apoi dupa 3 zile ne-au dat drumul acasa.
Aceasta sarcina a fost o minune, la 38 de ani ai mei, cand nu mai speram ... Sotul meu a avut cancer testicular in urma cu 7 ani - de aici si spermogramele foarte proaste si rezultatele proaste la FIV-uri. Putem sa spunem ca suntem binecuvantati de 2 ori: o data pentru ca am invins cancerul si a doua oara pentru ca am invins infertilitatea! Cam asta e povestea noastra, pe scurt.
Despre sarcina am mai scris - am avut sarcina gemelara, apoi unul dintre bb s-a oprit din evolutie la aproape 7 saptamani de sarcina; din aceasta cauza am facut un hematom, datorita caruia am sangerat pana in saptamana 12 de sarcina; am avut cerclaj si dupa aceea am avut o sarcina excelenta, fara probleme, am fost extrem de activa pana cand am nascut.
Raducu este un copil scump foc, are 7 kg, este vesel, activ, gangureste, chiuie, se intoarce singur pe burtica ...
In timpul sarcinii am luat 21 kg, din care am dat jos in prima luna 11 kg, apoi in loc sa mai slabesc m-am ingrasat in continuare cu inca 5 kg ... as vrea sa dau si eu jos vreo 20 kg pana la Craciun. Acum oscilez intre 79-80 kg si as vrea sa ajung la 59-60 kg.
Uitati aici si cateva poze cu noi.
O zi buna tuturor!
jasmi spune:
cami draga, tare mult ati mai avut de suferit dar ma bucur ca finalul este unul fericit. m-am gandit azi dimineata la voi, vazand ca raducu este singurul nascut in 30, dar n-am scris nimic pentru ca nu credeam ca ne mai citesti. shame on me
oricum, ai o frumusete de baiat, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
te mai asteptam pe la noi cat de des poti
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
aresa spune:
zisaCami ...totu-i bine cand se termina cu bine!Cat despre poze ce sa zic...ai o mandrete de flacau,nu alta!!.
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Alina1976 spune:
ZisaCami, ai o mandrete de baiat! Sa va traiasca . ne bucuram ca ai mai reusit sa intri...si de cate ori mai ai ocazia, te asteptam aici cu placere sa ne mai spui noutati despre voi
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
roxanaz spune:
Patricia ai fost tare cu cadourile ptr aniversarea de nunta .ai vazut ca scriu si despre mine? iar de la sfaturi ma abtin cat pot
Alinuk, dupa cum ziceam in capitolul anterior, mancarea nu are nimic de a face cu sterilizatul biberoanelor. dar oricum fiecare face cum doreste. iar de paranoia nu prea s-a pus problema
Ada succes la dat kg jos!
Raluca, ufff sanatate fetelor!!! si sa nu mai creasca temperatura asta!
Irina, ufff, hai ca poate doarme mai bine azi Andrei.
Corina, grrr imi e asa de cunoscut filmul asta.... sper sa se termine mai curand pentru toate
Aalina Perla ar trebui sa fie ok. daca ai o oferta buna ptr el ma pot duce sa dau un ochi, zic ca vreau sa fac o conferinta acolo
Camelia, tinem pumnii de vesti mai bune!
Alex drum bun.... sper ca nu conduci totusi 17 ore in continuu, nu?
trebuie sa fug ca urla mandra, ii e somn!
DarkBendis spune:
Scrisesem si eu un ditai mesaju' si sa pierdut,fir-ar el sa fie de mesaj!
deci:
LA MULTI ANI Radu Costin de ZisaCami! Cami, ne bucuram mult ca ai trecut pe la noi, mai hai cand mai poti - multumim mult pentru ca ne-ai scris povestea voastra. Sunteti, cum se zice aici, "inspirational", de doua ori victoriosi! Ati invins boala si ati reusit sa aduceti in viata voastra o minune de baietel!
Cami, sanatate multa Alinei, iar voua putere si optimism. Diagnosticul nu e 100% confirmat, si oricare ar fi rezultatul testelor, exista medici buni, exista speranta, exista tratamente... si mai exista si Altceva, stii si tu bine! Fiti pozitivi, stiu ca nu e usor, dar o va ajuta si pe Alina, si va va ajuta si pe voi sa treceti cu bine prin incercarea asta. Noi suntem alaturi de voi
Votat licuricii nostri pe Helpnet!
Aalina, felicitari pentru aniversarea casatoriei, si la cat mai multe aniversari tot asa faine! Si bineinteles bafta mare la luat bilete pentru vacanta ideala! De tort nu zic nimic numa' pun emoticoane:
Koruccia, pai si noi bagam in gura tot ce prindem... asa descopera bebeii lumea... si in curand erup si dincutii, ce sa-i facem Cand ai terminat in Cluj, si la ce? Ca si eu tot pe-acolo am bantuit la facultate...da' am absolvit in 1996. Frumoasa foc Caterina
Ciufik, multi la licurici!
Roxana, felicitari pentru noaptea bine dormita, la cat mai multe! Noi... cica mai bine adica Mister a adormit cam la 11 jumate, s-a trezit la 2, a adormit din nou la 2 si jumatate, desteptarea din nou la 4 si ceva, iar de la 5 la 8 a dormit cu mami in pat. Ufff... mi-e dor de noptile cand se trezea o singura data, papa cam 20-30 minute si apoi iarasi nani de voie. Ufff....
Naty, imi pare rau ca e Ioana bolnava, sanatate multa si ei si mamei tale
Irina, ma bucur camerge bine diversificarea la Andrei. Si eu i-as da lu' jupan mai mult piure, dar daca nu vrea... ce putem face? Tot lapticul de la mami e cel mai bun.. si baza. Azi inca mai papam morcov cu cartof, dar de maine ii dau cartof cu fasole verde si azi o iau prin targ sa vad ce mai gasesc interesant pentru el. Seara ... cateva lingurite de cereale... ieri mai mult decat alaltaieri, sper sa tot maresc cantitatea... iar de saptamana viitoarea incep si cu fructele. Multa sanatate sa treaca problemele cu piciorul si cu eczemele
Bebelusi, multumim mult pentru "blast from the past"... mai vrem Oare ce mai face Tuchi, de mult nu mai avem stiri de la ea... de fapt sunt multe fete despre care nu mai stim nimic. Hello mamici de licurici (nu dau nume sa nu uit pe careva), daca ne mai cititi haideti cu cate o noutate despre voi si bebelusi!
Daiopri, ti-am mai zis si o sa tot repet: ai niste copilasi atat de frumosi! Numai bucurii sa aveti impreuna, intreaga familie
Crisspy, sanatate multa la Razvi! Hai ca o sa iasa bine analizele de data asta! Felicitari pentru intorsul pe burtica!
Selene, sper ca ai reusit sa pleci cu bine la mama ta (cu carucior cu tot)
Aresa, drum bun catre casa (adica a doua casa, nu?) sa ajungeti cu bine. Cu mustaciosii ce se intampla? Vin cu voi sau raman de caraula la Bodrum?
Ledi, felicitari pentru bebe activ! Si da, de-acum trebuie ochi in 4... sau tarc. Noi inca suntem la stadiul de rostogolit... de pe burtica pe spate, invers nu, ca lui ii place sa stea pe spate... de plimbat taras inca nu ne-am apucat, da' in fundic mai stam si noi, sprijiniti au ba.
Alina, imi pare rau ca a plans Sabinutza, dar bine ca macar ati scapat de vaccin!Sanatate multa mamei tale!
Ada, felicitari pentru kilogramele pierdute ! Hai ca scapi si de celelalte 5 pana plecati la mare!
Jasmi, plimbare faina!
Lisa, admirat mult ciufulita
Noi azi o sa avem o zi plina... facut un pic de curat prin casa ca deh... e marti deci zi de mosafiri si pe la noi parca au trecut gepizii, apoi iesit in urbe la niste mici cumparaturi+banca, cules tati de la servici si venit acasa repede-repede, caci e mare concert AC/DC la Hamden Stadion langa noi (sold out inainte sa ajungem noi sa luam belete ) si nu vrem sa fim prinsi in trafic, dus madama la vet la control, apoi fuga acasa ca vin mosafirii...nu putem spune ca avem timp sa ne plictisim!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Aalina spune:
ZisaCami scump foc Raducu. Sa fie sanatos si vesel mereu.
Am vazut-o si pe Caterina. Dulce tare.