Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
veronica75 spune:
Edinutza un pupic mare pt tine
merci de intelegere. Ainoa e superba,o blondina sexy 
Aaa, am mai vazut o sexoasa blonda - Sabinuta in costum de baie ![]()
Votat si eu zilnic bb-ii de pe help net 
Cami ai grija de tine
e sigur din cauza stresului.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
jasmi spune:
halloo!!

noi am fost la plimbare, ne-a batut soarele in cap, asa ca, atunci cand am intrat in casa, am avut pofta de o
![]()
zis si facut... am suflat rapid un pahar, iar restu am baut-o asa...mai incet ... 

efectul l-am simtit cand m-am ridicat in picioare ![]()
iar acuma astept sa-mi treaca 

Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
ingrid70 spune:
Deci sa inteleg ca din gri albastrui, cum ii are si Alexandru, se pot face verzi?
N-as prea vrea! In familia mea, exista ceva verisori cu ochi albastri, dar nu-i un albastru prea frumos, cam deschis. In familia sotului maica-sa si sor'sa au ochii verzi, dar, iar nu-i un verde care sa te dea pe spate. Mie imi placeau ochii lui Alexandru, gri-albastrui inchis, dar daca se fac verde, ca cei din fam sotului, sigur nu-mi vor placea mai mult, dar asta e, tot bebele meu frumos va fi!Concluzia mea dupa parerile exprimate, este ca nimeni nu are nimic cu comunitatea gay, dar nimanui nu i-ar placea ca fiul/fiica sa faca parte din ea, desi daca s-ar intampla i-ar sprijini 100%. Deci ar fi cam ca la HIV sau alte incurabile, nimeni nu are nimic cu bolnavii de..., dar nimanui nu i-ar placea sa fie bolnav de..., dar daca s-ar intampla cu puiul ei l-ar sprijini 100%. ![]()
DarkBendis spune:
MULTUMIM MULT PENTRU URARI SI GANDURI BUNE! 

Ingrid
.. tare delicata treaba cu "de ce"-ul. Atata timp cat acceptam (cei care accepta, desigur) ca identitatea sexuala e ceva dat... deci ne nastem hetero, gay, bi... nu e ceva ce putem decide noi, nu? La fel ca si nationalitatea, etnia, culoarea pielii etc. Uite, un exemplu concret: eu nu-mi pun problema sa il accept pe Craig ca prieten pentru ca e scotian, alb, gay, ca oricum si sa vrea, omul nu poate schimba nimic din aceste atribute. Eu il accept pe Craig ca prieten pentru ca are multe puncte comune cu mine, pentru ca avem ce discuta, pentru ca pot invata multe de la el, pentru ca e un om bun, pentru ca gateste minunat etc Sau invers, as dori sa stiu ca amicii mei ma accepta pe mine
pentru calitatile si defectele mele, ca am de toate pentru toti, nu pentru ca sunt alba, romanca si pana la dovada contrarie hetero. Vreau-nu vreau pielea tot alba imi va fi, nationalitatea nu mi-o pot schimba si ma indoiesc ca pe Angelina o lasa Brad asa de repede sa vedem daca mi-s hetero 100% (va avertizez ca atat eu, cat si sotu' ne-am dat unu' altuia "liber" la Ms Jolie
, da' ma indoiesc ca o intereseaza pe ea chestia asta
) - deci sper ca acceptarea sau ne-acceptarea mea intr-un mediu s-ar decide conform altor criterii. Ufff.. sper ca m-am facut inteleasa, e o varza la mine in cap 
On topic bebelusesc... raportez cam 1/4 de borcanel cu fasole verde+cartof papata + lapticul de rigoare...deci jupanul accepta si combinatia asta. Deseara... iarasi cereale... dar cum eu o sa am oaresce treburi lui bebe ii va servi cina tati ![]()
Flowerbee, atat de frumos ai zis aici: "Daca ei sunt multumiti si impacati cu deciziile lor, cu viata pe care si-au ales-o (in orice domeniu), atunci vor fi fericiti, daca nu vor fi frustrati sau vor regreta iar din frustrare si regret apar alte chestii negative. Sa dea Domnul sa nu fie nevoie ca puii nostri sa fie pusi in situatii dificile de viata iar drumul lor sa fie drept si presarat de bucurii." 

Irina, bafta mare la Radu, sa ia examenul cu nota mare 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Ingrid70 - 
Jasmi patii si eu ca tine...Am fost la un festival medieval si pt ca era cald cautam ceva de baut...si vazui in niste vase mari o bautura care imi facu cu ochiul
- sincer am crezut ca e suc, da neeee...era un cokteil cu alcool. Cand mi-am dat seama deja bausem 1/3 din pahar de sete si in cautarea unui cos, usor, usor l-am terminat...
Ce s-a intamplat dupa....a fost prima si singura noapte in care Alice nu s-a trezit dupa papa.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
ingrid70 spune:
Dark, exact asta am spus si eu la inceput. In general, nu sunt de parere ca e normal, in particular pot fi prietena cu oricine cu care ma inteleg bine si avem puncte comune, deci si cu un gay-lesbi. Daca imi aduc aminte, acum cativa ani la mare, eu si o amica cu care eram in tabara n-am imprietenit cu o lesbi. Alt exp. este ca nu sunt de acord cu delincventii, am avut trei amici pana acum care au facut puscarie din diverse motive.Eu am inteles ca intrebarea era despre ce credem de gay in general, nu in particular. Eu cred ca nu e normal, dar nu am nici o problema cu ei luati ca indivizi in parte si nici nu ii judec dupa asta, la fel cum nu judec un om daca are gripa sau Down sau HIV.
cristi_2003 spune:
acuma ca inca se vorbeste despre gay
am zis ca imi doresc mult ca al meu sa fie hetero - si pt ca asa cred ca e normal, si pt ca asa cred ca poate fi fericit mai usor. si vreau nepoti. multi nepoti.
dar in principal vreau sa fie fericit si sa fie un om bun.
mai grav ar fi sa omoare pe cineva.
de prieteni daca as afla ca e careva gay nu m-ar deranja cu nimic, dar copilul meu e ceva mult mai personal decat un prieten.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati
Alina1976 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt cam intoarsa pe dos azi...
Probabil ca ati auzit la TV de baietelul ala de 3 ani care a murit in urma unei anestezii pt a i se face un RMN.
Ei bine, azi cand ieseam din casa sa merg la cumparaturi, exact pe strada mea, in fatza mea trecea convoiul mortuar (se pare ca baietelul era vecin cu mine
). Erau multi oameni, mama si tatal lui in spatele masinii deschise plangeau de ti se rupea inima in doua, multe masini, si la sf. era o decapotabila plina de baloane pe care scria "DAVID, nu te vom uita niciodata"...
va dati seama ca instantaneau am simtit lacrimi pe obraji si nu m-am mai putut opri!! Nu imi pot scoate din cap imaginea lor, momentul acela....este cumplit!!!
Imi pare rau daca sunt offtopic insa vroiam sa ma descarc cumva...sa va spun ce simt si ce stare am. 

Cat de nedrepta e viata asta!!!! Nu cred ca exista pe lumea asta durere mai mare decat aceea de a pierde copilul...OFFFF
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
Of, Alina, nu m-am uitat azi la TV ca de cand cu bebe nu prea ma mai uit! Oare chiar era nevoie de anestezie pt RMN? of, saracutii de parinti!
Alina1976 spune:
Ingrid la RMN trebuie sa stai nemiscat pt ceva timp si copiii mici nu inteleg asta...cred ca din cauza asta a trebuit sa-i faca anestezie :-(
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA