Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, da, esti f tare! Eu i-am facut antibioticul in vena pentru ca pur si simplu nu avea cine sa i-l faca si nu puteam sa car copilul care oricum nu se simtea bine, la 12 noaptea, prin spital. Am fost nevoita. Dar oricum am invatat cum se face si am fost sigura pe mine. Daca aveam vreun dubiu ca ii pot face rau n-as fi facut-o... Poate ca unii ma condamna ca am facut-o, neavand pregatirea necesara, dar nu am avut incotro...

Diagnosticul lui David a ost gastroenterocolita acuta...dar nu i-a iesit la analiza nici Rotavirus nici Salmonella nici alte bacterii... inca nu stiu de la ce a fost...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare si de la noi

Mihule
misiune indeplinita!!!!!!am trimis pozele.....crede-ma ca efectiv nu am avut timp sa deschid laptopul acasa......de abia dimineata in timp ce ma pregateam sa vin la servici...mi-a trecut ideea geniala sa iau laptopul cu mine....

Mimo
...masina mea de paine are program pentru dulceata si compot..parca.....este drept ca nu am fauct inca dar urmeaza....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Norocul nostru a fost ca Dav a avut vene cat de cat bune... A fost saracutul si fff cuminte si intelegator, nu a plans mult, nu ma asteptam... Dupa 12 zile de spital (internare sau mers pt injectii) nu e speriat...doar ca se plictisise rau in ultimele zile...

Si lui Dav i-a iesit Proteina C reactiva marita si VSH-ul 50-70... ureea marita... dupa ce isi revine complet trebuie sa mai mergem la Babes sa repetam analizele sa vedeam daca au revenit la normal.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, iti dau eu PM cu parola
Cuscra, pesemne oricum ca David are si vene ca lumea...Pe Iulia o tineau minte toate la Medlife ce chin e cu venele ei fragile-fragile...
Pt cele care se lauda cu sotii: norocoaselor!. M-am umplut de spume...ma intreb daca al meu a stat pe acasa cat am lipsit noi. Am gasit la baie, asa cum lasasem cand am plecat la spital, cearceaful din patul Iuliei cu voma pe el, atarnat in cada, nici barem pus la in.mu.ia.t si in baie, evident!!! plin de furnici . Bai, cat de greu o fi??
Ma duc sa ma culc, de suparare.
Da' mai vroiam sa va spun ca am reluat la Medlife discutia despre calciu si vigantol. Mi s-a spus ca trebuie dat zilnic vigantol pana la 1 an si jumatate si abia apoi doar in lunile cu "r" iar calciul este o prostie, se recomanda in virtutea inertiei de catre scoala veche de pediatrie; in conditiile tratamentului corect cu Vigantol si a unei alimentatii cu continut bogat de calciu nu exista niciun suport stiintific si niciun studiu care sa fi dovedit ca trebuie suplimentat calciul medicamentos, ba mai si taie pofta de mancare. Atentie Stela si cine mai dadea...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am uitat sa va zic , a ajuns si Rebe la 9,800 kg, in curand atingem si noi pragul de 10 kg!
I-am luat aseara olita intrucat ea tot imi zice de o perioada cand face kk. De caca n-am prins-o inca, azi nu a facut deloc, dar a apucat sa faca jumatate de pipi pe canapea si jumatate in olita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo imi place cum ai inceput mesajulvazui..daca te muti la bals e bine ca te obisnuiesti repede sa vorbesti olteneste...

mstela tea si multa sanatate ..multa sanatate si nepotelei tale...

lianam bine ai revenit

raluca superbe pozele..ce cavaler ,ce domnisorica dar ce mamica am vazut

naty bine ai revenit acasa si doamne ajuta sa nu mai ajungeti pe acolo..off barbatii astia...

zoze mda si eu mi-as dori sa am un spital particular sau sa traiesc in alta tara...in privinta spitalului de urgente craiova eu una am ramas cu un gust amar...sper din toata inima sa nu mai ajung pe acolo ,desi nu am fost decat de 2 ori ...cand mi s-a facut cerclajul si cand am nascut dar mi-a fost suficient...predomina nesimtirea de la infirmiere pana la dr...despre asistente nu mai zic nimic ..ai spus tu destule...

clau da dar vai de picioarele mele ...dar baiatu' tine cu mami lui ,vrea sa aiba silueta

numeioana e bine ca nu au primit bani si ca nu v-au cerut voua leucoplast..eu cand am fost internata la craiova i-am dat unei asistente 50 lei ca sa aiba grija de mine si a venit m-a pipait de2 ori apoi a mai venit cand a iesit din tura,si imi zice daca ai nevoie de ceva sa trimiti pe cineva sa ma cheme...iar leucoplastul trebuia sa-l am in buzunar la fiecare schimbat de pansament,pus branula ...si dupa ce ca le dadeam mai si ziceau "pot sa opresc si eu putin ca nu avem"...deci in ce tara traim????

off ce rau imi pare de baietelul de 3 ani..doamne fereste...

cleme ii sta supr dianei cu noua freza

gata mi-am terminat si cafeau ,am papacit si inghetata de vanilie cu caramel...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Multumim de aprecieri! Intradevar a fost foarte bine la Arabella, conditiile au fost mult mai bune ca acum 2 ani. Noi am fost de un Paste la Sunrise in Nisipuri si am fost foarte multumiti. Singurul impediment ar fi distanta fata de plaja. Ei pe site dau distanta in linie dreapta si nu pare de speriat dar tinand cont ca statiunea e pe deal e destul de obositor sa urci dealul ala pana la hotel zilnic. Daca iei in schimb in calcul varianta de stat la piscina (care e super) hotelul e f bun, mancarea buna, curat si decent la pret.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Am uitat sa va zic , a ajuns si Rebe la 9,800 kg, in curand atingem si noi pragul de 10 kg!
I-am luat aseara olita intrucat ea tot imi zice de o perioada cand face kk. De caca n-am prins-o inca, azi nu a facut deloc, dar a apucat sa faca jumatate de pipi pe canapea si jumatate in olita!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

spor la olicit...si sincer becca nu pare sa aiba decat 9,8kg..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ramo-spre deosebire de tine-eu am fost tratata foaarte bine..Probabil a contat ca eram "de-a lor" Inafara de infirmierele de la copii,nimeni nu mi-a luat nimic..Eu am avut de toate la mine-leucoplast,medicamente,trusa chirurgicala,branule,seringi,catgut-ul,etc

Of,Naty..ce sa mai spun..Sanatate!

Dienuta frezata,pe Ioana cea curajoasa,Clau,Sovi,Alina,Irina,Raluca!

Mergi la inceput