Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Doamne, ca mare ti-e gradina! Citeam la clopotei si este acolo o mamica care povesteste ca ea pleaca seara chiar si din localitate cateva ore si fetita doarme singurica in casa , cica ea este mama curajoasa si fetita super cuminte! Mamicile tot incearca sa-i spuna ca asta se numeste inconstienta si iresponsabilitate si ea tot o da ca fiecare isi creste copilul cum vrea ! Cum o fi posibil sa-ti lasi copilul singur in casa 4 ore si sa pleci sa te plimbi pe faleza cu sotul? Copilas de 1 anisor si ceva , care depinde total de mamica la varsta asta...cum il feresti de un eventual cutremur, de un hot care intra in casa, de o sperietura a copilului, de cate si mai cate, sunt nspe mii de motive din care nu poti lasa un copilas mic singur in casa... Nu pot intelege, asta nu este ilegal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!
Naty ma bucur ca sunteti acasa!
cat despre spitale,din pacate nici la noi
nu este privat
cand a facut Eric prima infectie urinara
(cred ca va plictisesc deja cu povestile
mele din spital) asa sa va ganditi ca i-au lipit
o sticluta de putulica cu leocoplast
cand am vazut sa fac soc
o intreb pe asistenta de ce nu mi-a
spus ca vor sa ii recolteze urina ca mergeam
la farmacie si cumparam o punga din aia
speciala
horror
dupa 1 saptamana (in care ei ziceau ca are
rosu in gat) si luat rotavirus din spital
pe semnatura am plecat in Ungaria cu el
si ori de cate ori facea infectie,faceam
bagajul in 20 de min si in 2 ore eram
la Szeged
si nu de fite,pur si simplu nu aveam
alta varianta
se deschide acum ceva clinica particulara
dar nu stiu daca are sectie de pediatrie
si sa nu spun ca la matern este ceva stafilococ
de care nu mai scapa,si aproape toata lumea se
imbolnaveste
va pup

blanka,mami de Eric si 29 cu Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

miradi ti-am vazut fetitele ..sunt dulcici rau

bubu mersi pt cele 2 intrebari...nu prea am mai facut nimic bun de mancare..azi am gatit o ciorba de vitel cu rosii,dovlecel,ardei gras,ceapa verde,morcov...si o varza noua cu carnati...socrela e ametita tot timpul...nu prea poate sa manance si probabil din cauza asta..nu stiu tot amana sa mearga la dr ...

gudine imi pare rau pt ce i s-a intamplat mamei tale...off offf nu cred ca mai am ce sa zic...

mihatp...si eu am primit niste vesti...cum ar fi vreo 5 nunti care au cotizat destul de multicel la nunta noastra...in luna iulie si august.....mi se face rau...nu stiu cum o sa scoatem camasa....asa ca si noi mergem tot pe "-" si din ce in ce mai rau...off...daca nu ar exista banii astia ce frumaosa si linistita ar fi viata...

luny ca sa-ti incarci bateriile

ioana am citit despre socrela ta..eu la capitolul asta nu mai comentez nimic... si sper ca david sa nu simta diferentele facute..eu stiu ce inseamna..bunica din partea maica'mi facea diferenta noi cele de la bals eram de la bals iar cand veneau verisoarele de la bucuresti tin'te neneica ca e mare veselie,ele erau cele mai bune,rasfatate..etc..naspa experientele astea...

mimo vleau si eu la barcelona

amira m-ai scufundat nu eu am fost la bulgari..as fi vrut eu....

clau..doamne ..cum sa faci asa ceva?mie imi e frica sa merg pana in curte sau sa ma duc la baie...sau eu mai stiu ,lucruri care dureaza cateva minute si fac totul in fuga ca nu cumva sa se trezeasca si sa nu-l aud si ea pleaca la plimbare...sper ca pe mititica sa o fereasca d-zeu de rele ca cu asa mama inconstienta numai d-zeu o poate ajuta...

ma duc sa ma usuc la par ca sunt cu prosopul in cap..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

referitor la socrii nici eu nu vreau sa comentez
prea mult ,dar ma doare cand il vad pe al
meu cum sufera ca parintii lui nu prea se
implica( si e primul nepot)
va povestesc doar o faza :anul trecut
cand a avut Eric infectie cu pseudomonas
am stat 3 sapt. la spital,in iulie
socrii erau plecati in concediu in Germania
(cu mine era mama mea)
cand s-au intors le-am spus ca am fost
la spital dar nu am vrut sa le stricam
concediul si sa le spunem la telefon
la care socrul meu a zis:"bine ati facut
ca nu aveam cum sa va ajutam"
de atunci s-a rupt ceva in mine si
prefer sa nu apelez la ei
numai ca e dureros pt. al meu ,ca el
si-a inchipuit ca o sa fie altfel '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,Zoze,Oana,Miha-va ca ati intrebat de copilasii mei.David e f bine,are ceva emotii ca se apropie ziua lui,iar Sam abia daca mai tuseste.
Eu sunt tare ostenita,nu-mi mai ajunge timpul de nimic,as dormi non-stop:azi am fost la dr:am vazut si auzit inimioara bebelusului,am 7 saptamani si chistul e tot acolo ..dar bebe e bine.
Noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Simo ma bucur ca sunteti bine!

si bebicul e bine,super

Mergi la inceput

simo ma bucur ca tu si bebe sunteti bine la fel si feciorasi..si nopate buna..

gata m-am uscat la par,m-am pensat putin si i-am calcat si lui catalin o camasa pt maine...

mai stau putin si o sa merg si eu la culcare...

Mergi la inceput

clau am citit si eu postarile mamei inconstiente...cum mai sa pleci pe faleza si sa-ti lasi copilul dormind?cum sa stai 2-3 ore in curte farasa te uiti sa vezi ce face?dupa atatea sfaturi acea mamadaca i se poate spune mama o tine pe a ei..ca fata doarme linistita de cand avea 8 luni si daca se terzeste plange putin si adoarme la loc...off doamne ma duc la somn ca m-au apucat nervii... exista lege pt asa ceva?

Mergi la inceput

va pupacesc si va doresc o noapte linistita...ma duc si eu la nani..tonicutza mea e in vacanta,criss nu mai da nici un semn,bubulina s-a culcat si ea..ma duc sa sting lumina si sa incui usa pe crengutza ca am ramas ultima..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am admirat si eu copilasii frumusei si jucausi: Diana, Medeea, Andrei si Sabin & co!

asa ma bucur ca a dat rezultate strigatul meu!
la spitale nu ma bag ca multumesc lui D-zeu personal m-a ferit, ceea ce nu pot spune pt mama.. dar acum e ok!

m-a luat somnul.. cred ca ma duc si eu langa Andra un picut!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput