Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

E dureros... acum inca nu simte, dar mai tarziu cum oare o sa-i explic? Daca ma gandesc poate asa a fost sa fie...socra-mea si-a luat atributiile de bunica prea in serios cu celalalt nepot (pentru ca el mai are doar o bunica care e oricum plecata in Spania si pe care o vede f rar), iar David mai are doi bunici care ar face orice sa-i fie bine.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Apropo de fal-fal-fal si luat zborul...Iulia si la spital si adineauri a mai facut cativa pasi singurica din proprie initiativa, ceea ce e grozav ca vrea. Insa mi se pare extrem de instabila. V-am mai intrebat eu odata dar repet intrebarea: ai vostri cand si-au dat drumul stateau bine in picioare fara sprijin? Si cand mergeau, cadeau usor? Deviau directia? Ca sa stiu daca e normal sau nu...Ca merge cu mainile sus stiu ca e normal la unii, dar vreau sa stiu daca e normal sa nu pastreze directia.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, la Luca i-a trebuit o luna sa prinda cu adevarat curaj. si schimba directia inca inainte de a prinde curajul de acolo si instabilitatea ce o avea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

naty, la Luca i-a trebuit o luna sa prinda cu adevarat curaj. si schimba directia inca inainte de a prinde curajul de acolo si instabilitatea ce o avea.

Aha ; ca mie din toate filmuletele mi s-a parut ca toti puii merg extraordinar de bine...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Fal-fal si eu dar foarte slab ca azi am stat in casa din cauza ploii si nu mai am energie Nu mai spun ca am facut un oloi de budinca de taitei pentru Vladutz pe care am mancat-o aproape toata
Am citit azi iar atatea povesti triste despre medici si spitale incat nu-mi mai doresc decat multa multa sanatate si atat!
AMR o zi si plecam la Barcelona sa ne clatim ochii si mintea!
Am vazut poze cu Diana tunsulice si-s de parere ca ii sta f bine
Clau ma bucur ca mi-ai vazut Vladutzul dar de pupicurile lui Rebe n-a beneficiat Data viitoare sa-i opresti , toc-toc si gata! DA?
Mai fac fal-fal de la revedere o data si gata!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty cauta tu prin pozele lui Tuchi primul fimulet cu Surubelul turmentat care mi se pare elocvent pt primii pasi ai tuturor bebeilor!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Mergi la inceput

Mimo am cautat constiincios prin pozele Catalinei dar n-am gasit filmuletul cu cetateanul turmentat. Totusi din amintiri, mergea mai bine...Insa intre timp draga mea cuscra mi-a trimis pe mess filmulete cu primul mers al lui David si m-am linistit, era la fel de impiedicat, doar ca el mergand mai agale, Iulia e extrem de repezita (ca si in 4 labe dealtfel), se arunca pur si simplu inainte...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty bine ati venit acasa si bine ca sunteti mai bine. sa stii ca si Amira cand a inceput sa mearga ziceai ca e turmentata, dar directia si virajele mai ales a inceput sa le controleze dupa o perioada buna de exercitii si busituri.
nu am vazut decat pozele dianei tunsulici (eu tot o "chinui" pe Amira cu clamite si fundite si bentite, doar-doar sa nu-i tai parul), pe zanica Sanziana calare, si pozele cu bulgarii lui ramo! f frumoase!

am citit si ce i s-a intamplat lui ariel, si nu mai adaug nik, doar ca eu am fost inspirata cand au vrut sa-i puna branula Amirei la Budimex, si eu am refuzat, le-am zis verde in fata ca ma duc cu ea la medlife sa-i puna acolo! nu o sa uit ce fete au facut. ideea e ca nu stiu daca va mai amintiti, dar nici cele de la medlife nu au reusit, si am mers pe antibiotic oral pana la urma. nu or fi nici astia de la privat mai bine pregatiti, dar cel putin iti vorbesc frumos si au alta tactica.

nu stiu daca v-am povestit, dar am ramas surprinsa neplacut de ceva legat de spitalizarea la medlife la pediatrie: am intrebat (absolut intr-o doara) daca mi se dau pampresii pt copil. raspunsul a fost: "da, 2 buc/zi". oare era unul pt kk si celalalt pt pipi? adik la banii care ii dai ar fi putut sa-ti dea si niste pampersi, zic eu. sau deloc, si stiam o treaba. in sfarsit, poate sunt eu cusurgioaica. oricum, pt mine spitalele de stat nu reprezinta o alternativa, doar in cazul in care sunt investigatii ce se pot face numai acolo, cum a fost cistografia aia... si nu ma dau banii afara din casa deloc, dar m-as imprumuta, as face orice si nu m-as duce la stat decat daca ar fi ultima solutie.

LA MULTI ANI BLANKA, MULTA SANATATE!

gudinde multa sanatate mamei tale!
hai ca m-am intins prea mult

va pe toate, sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fal-fal, dau si eu putin din aripi!

Naty, stai linistita, este absolut normal ca la inceput sa mearga asa Iulia. Mie Rebecca mi s-a parut descentrata multe luni dupa ce si-a dat drumul. Acum este in stadiul de alergare, nu mai vrea sa mearga incet, numai intr-o goana o vad si la fel mi se pare...ca e tare descentrata, dar nu stiu cum, isi gaseste un echilibru el ei, foarte rar cade, nu prea am avut evenimente neplacute.

Mergi la inceput