Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gudinde, multa sanatate mamei tale! Ce doctorita fara suflet!! Bai, parca uniii se gandesc numai la ei si la avantajele pe care le au ei insisi, nu se gandesc si la pacienti... Parca totusi au facut si ei un juramant....

Eu sunt f suparata si desi nu-mi sta in fire, trebuie sa ma descarc, asta ca sa nu-i fac vreo faza randunoiului cand vine acasa... Ieri o sun pe soacra-mea sa-i spun ca suntem acasa...ea se bucura si zice "sa vedem cand trecem si noi sa-l vedem..." Socrii mei locuiesc intr-o comuna la 7 km de oras... Ei si in dupa-amiaza asta ma uit pe geam si ce credeti?? Soacra-mea trecea cu nora-sa cealalta si cu nepoti-su' celalalt prin fata geamului meu, prin parc si nici macar nu s-a uitat la geam, ce sa mai zic sa sune sau sa urce sa-l vada pe David. Si mai zice ca eu nu-l duc acolo, ca il vede rar... Ce sa mai zic ca de 2 ori cel putin pe saptamana merge la marfa in Carrefour sau Metro si nu m-a sunat o data macar sa ma intrebe daca am Pampers sau daca am nevoie de ceva... Nu mai spun ca mi-a ramas in suflet numai gandul ca dupa ce am nascut socrul meu nici nu a binevoit sa vina sa-l vada pe David... L-a vazut cand l-am dus eu la ei, pe la vreo 2 luni... Si sunt oameni cu posibilitati, cu masina... lucreaza in oras... Dar...azi m-am convins ca ei au numai un nepot si de-acum si David are numai un bunic si o bunica.... Asta e viata!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, hai pe mess nitel

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

mda, cuscra, deh...Bine ca ii are si pe aceia si sunt sanatosi si-l iubesc

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ioana, hai ca are o sotie minunata, o soacra o bomboana si muuuuuuuulte matusi
am multe de spus si eu de soacra, dar ma abtin

gudinde

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

iar acuma schimbati pagina sa nu nimereasca randunoiul la aparat, ca eu sunt de aia care nu-si vorbeste soacra de rau

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

hello... putina actiune va rog, falfait de aripi sa aud!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fal-fal
Ioana, cam asa si la mine...decat ca ai mei il adora pe Mufa cand il duc la ei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zicea soacra-mea intr-o zi ca sa-l las si la ea cand am nevoie, ce, ea nu stie sa creasca copii (l-a crescut pe nepotul celalalt)?! Pai, cum as putea eu sa-l duc sa-l las acolo cand ea intruna se plange de cumnati ca il lasa pe celalalt "pe capul ei" si ca il "abandoneaza" la ea mereu??? Ziceti si voi! Pe langa asta eu n-am avut curajk sa-l las si nici acum nu am, pt ca celalalt nepot e cam zbanghi, il strange de gat, il trage, il impinge... mi-e frica... Trebuie sa fii tot timpul cu ochii pe ei.

Luny, si ai mei il adora...inca e primul si singurul nepot... Totusi, cred ca si pe al doilea il vor iubi la fel de mult...

Faaaalll-faaaalll

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

inca una...fal-fal

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput