Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Diana ai toata stima mea pentru rabdare si pentru lipsa de prejudecati! Pentru mine mesajul tau e un nota bene!

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

liliac super tare Andra Gigel e bine

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Plina de nervi din cauza unei minunate fiinte de la birou, va urez o dupa-amiaza placuta, am plecat acasa pana nu fac cu capu'!

zi care e problema ca vin sa dau un cap in gura
x_ggg super de vestile bune
monikus sa stii ca si eu indragostita iremediabil de Italia , desi nu am ajuns la Roma , am fost doar in Venetia si Milano si comparand cu Paris unde am fost de 2x si Barcelona , Italia e
Roxxy80 si eu transpir dar am cumparat de la dm ceva antiperspirant cu galbenele cred ca se cheama Alverde (l-a hotzomanit husbantu in cursa ca i-a placut foarte mult) si sa stii ca nu te iriti si nu te mai inrosesti ... mi se pare super
cristina_ana Eric vad ca a zis ca ii place , dar vrea si Tudor care si mie imi place dar am eu ceva amintiri , dar mie imi place mai mult Mihai o adevarata lupta
Cat despre Andrei pai cred si eu ca s-a suparat , ia pune-te in locul lui , tu nu ai fi protestat?

Cat despre bucataria italiana mie mi se pare o adevarata capcana numai bunaciuni , nu ma mai gandesc la dulciuri si prajituri ca lesin , desi in sarcina asta mi s-au taiat poftele la dulce ...
diana_n ce tare ideea cu cartile , asta in 1000 de ani nu imi venea in minte
wow acum am vazut , sa stii ca o sa sun , ca azi in oras am avut un fel de atacuri de panica , locuri batute impreuna cu Emma , distractii , amintiri , nimic in orasul asta nu ma face sa uit de ea si nici nu vreau ., dar am nevoie de ajutor , asta stiu sigur. Merci mult

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aida, bagi anunt cand termini de pus pozicile da??

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

iulikooo pai abiam am reusit sa va citesc si sa va raspund ca am avut agatat de ureche si telefonul , dar imediat fotografiez ce am luat si descarc ... nu este decat un trening , dar e un inceput , husbantu o sa aduca vinerice body-urile

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor, la faza cu transpiratul intru in club si cred ca n-o sa ies decat dupa ce nasc
Aida sa-mi spui si mie unde as putea gasi Alverde ca nu am vazut pe piata(farmacie ceva?) Banuiesc ca e si fara aluminiu nu?

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Primul costumas ... body-urile cand ajunge tati acasa ... pe vineri-sambata

Alverde este ca un roll-on dar e cu galbenele. In Timisoara in Real este un magazin care se cheama dm si se vand produse aduse din Germania facute pentru Germania si cu preturi de Germania. Daca nu gasiti spuneti ca va trimit fara nici o problema. Si asa vreau sa merg maine in real sa pozez patutul pe care am pus ochii si sa va arat ...

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

katteryna merci, esti draguta
Aida sa stii ca nu scapi de mine pana nu te duci . Nu trebuie sa uiti nimic, doar sa-ti pui ordine in ganduri.

Azi noapte l-am visat pe baby, era lungut si blond si in vis ma gandeam : buuun, am facut unul la fel ca Peter

Diana 29 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Roxxy www.yvesrocher.ca/control/bains-et-douches/douceur-et-fraicheur/deodorant-a-bille-anti-transpirant-the-vert/" target="_blank">uite aici ai un deodorant care il folosesc si sunt foarte multumita de el..Nu l-am gasit pe site-ul din romania dar daca gasesti vreun magazin cu produse yves rocher sigur il gasesti..Si mai e unul Hamamelis se cheama, si ala e foarte bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida super fain costumasul si e culoarea mea preferata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor, iaca si eu putin pe aici. Va multumesc ca v-ati adus aminte de mine si
Tot citesc si vad ca deja ati inceput sa cumparati pentru bebe iar eu...nici nu stiu ce sa fac... nici cu ce sa incep... probabil ca voi continua cu bagajul meu pentru spital, daca tot am luat ceai - - marea mea grija.
Referitor la transpiratie, si eu transpir raaau. Eu care nici nu transpiram la subrat la 40 grade afara, doar pe corp... acum la 26 grade deja ma trec toate apele. Ce sa-i faci, sper sa trecem cu bine de marile calduri din iulie si august.

29 fix cu

Mami Magda cu Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

ohoooo , pai daca vreti ala green tea puteti comanda la YR , m-am uitat acum si vad ca este in revista care o primesc de la ei si costa 11,90 roni
e la pag.17 , cod 13496 si va soseste acasa
si daca nu sunteti cliente , daca comandati de 49 roni primiti un ceas de mana cu 3 cadrane ( e f fain si Emmei ii placea la nebunie) + mai un cadou la alegere
nr tel 021 203 61 31
hai ca incerc sa caut catalogul care il am

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput