Aspirante cu vechime "medie" (39)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
Buna dimineata fetelor
..o sa fac si niste poze...dar stati sa termin cu santierul asta din casa....asa m-am saturat de el..
Oana felicitari! sa iti ajute DD sa ai o sarcina usoara..sa o duci cu bine la termen si sa nasti un bebelus sanatos!
Domnul fie cu tine!
haideti fetelor si voi..ca s-a dat startul...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
De data sta o sa fie bine stai linistita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Bey fetelor, nu mai pot de treaba la job......stau in fiece zi peste program de parca la final de vara s-o gasi cineva sa-mi faca statuie in curtea institutiei......da, da o statuie cu bucla pe-o parte......vezi sa nu............doamne, cat sunt de fraiera.....1/3 din personal e in concediu de odihna si astia ramasi aratam ca niste zombi.... de mai multe ori, poate s-o trezi neuronul si o sa gaseasca o solutie ca nu se mai poate MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
au mai incercat si alti si tot nu au statuie si acum sa vedem partea frumoasa ca oricum pe statuie faceau porumbeii kk... si unde ai vazut tu statuie cu cearcane ?
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
kitzy spune:
Oana bejuliul nu e intotdeauna o problema, asa am avut si eu la Diana si-a fost de la implantare.
Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat, imi place mult punctuletul
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CrisaS Sar'na!! http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png |
sa cresti mare
Are mama o ratusca...
ancadragoman spune:
pai ce?
Are mama o ratusca...
CrisaS spune:
Nu pot sa credddd mi-a raspuns cinevaaaaaaaaaaaa wowwwwwwwwwwwwwwww!!
Mersi Anca!
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
oanaiacovita spune:
Kitzy,sper sa treaca si la mine sa ma pot linisti cat de cat.
Crisa(tot de molipsire)
Eu azi am repetat bhcul si a iesit mai bine decat dublu 3807 (fata de 1638). Incep sa cred ca as fi gravida.
Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!