Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
moama aida, da' la voi s-a anuntat ca vine foametea???????
Delph, pai tu parca voiai sa-ti faci gradinita acasa la tine. Acu' sa inteleg ca esti primul membru?
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
aida, in baza lui ajung garantat la 750 de kg...in afara de cartofi prajiti cu ochiuri si friptura, si salata de rosii si castraveti...nu stie a-mi mai face
nici macar o supa instant nu stie a face
am vazut unde ai fost cand te-ai razgandit de la nani-nani coca mamii . fu bun tortu? eu cred ca daaa
acum eu fug la ca maine...avem bacaloreat la mate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Acu' sa inteleg ca esti primul membru? |
eu sunt membra mijlocie, cea dintre....
misha ce mi-ai facut tu mie acuma cu pozele tale
gata fug la ca incuie patu conjugal si raman pe dilaturi conjugant verbu a dormi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
misha71 spune:
Da' pe cine bocesti soro? Hai ca-ti dau io un mare pupic sa nu mai plingi, ca nu face bine la pisic (psihic) Vezi ca miine ai galerie de facut la bac. Succes!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
aidaciolac spune:
da mah , cartofi prajiti si culmea au fost si buni ca de obicei nu imi place cum ii face
misho nu foamete mama , dar asa e ca saracu e plecat de acasa de luni pana vineri si trebuie rasfatat si mangaiat pe chelie
ha? mai zi ceva acum
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
misha71 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac da mah , cartofi prajiti si culmea au fost si buni ca de obicei nu imi place cum ii face misho nu foamete mama , dar asa e ca saracu e plecat de acasa de luni pana vineri si trebuie rasfatat si mangaiat pe chelie ha? mai zi ceva acum Sa il ajutam pe Sebi Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
da' de ce pe chelie? sau pe care chelie?
aidaciolac spune:
da mah si tu repede ai sesizat grezeala , chelii
asa e bine?
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
misha71 spune:
pupa-le tu pe toate
si io plesnitele mele dragi ca miine o iau iar de coada
Noapte buna dragelor!
aidaciolac spune:
tzacanitooooo auzi dar tu pupi cheliile?
nah , hai mergi pe insula fericirii si somnoreste cu spor
gata , si io la
fetele
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
misha71 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac tzacanitooooo auzi dar tu pupi cheliile? nah , hai mergi pe insula fericirii si somnoreste cu spor gata , si io la fetele Sa il ajutam pe Sebi Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pe tema asta fac subiect la Generale : "Care pupa chelia si care recunoaste?"
Noapte buna si vise erotice!