Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
cand vine mama acasa te parasc ca ai umblat cu cubritele...
sa vezi bataie ce o sa-ti iei tu la gol
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
bey,frate...cum ma fierbe... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
pei bine mei puiule, nu spusei ca plec la scole? io vb , io aude!
ti-am ismailat.
relax, relax....
noroc cu copila cea mica, ca are grija de voi....ca altfel va gaseam in flacari...
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
mami, mami...mihalea s-o jucat cu cubritele...voia sa arda in flacari io i-am zis ca esti plecata, dar ea nimic, numai era toata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
priceput dulceata, am trimis pompiero-meil si s-a rezolvat. data viitoare o sa iau chibriturile cu mine!
meiii, v-am spus azi ca va iubesc? NU. va spui acuma,
VA IUBESC!!! stilatelor.
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld priceput dulceata, am trimis pompiero-meil si s-a rezolvat. data viitoare o sa iau chibriturile cu mine! meiii, v-am spus azi ca va iubesc? NU. va spui acuma, VA IUBESC!!! stilatelor. Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
i love you, too....si pe delphi a ta!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
pup mahalaua stilata..de la a la z...fara exceptie...
fug ca am de facut o cerere de sponsorizare,pt kupilu meu terapist....(nu spun nik,pana nu iese treaba,daca iese)....si mai trebuie sa-l si dusuiesc,.....
delphi,bafta maine la bac!
andru,te rog,sterge numerele de teledon...
misha,iar te dadusi la fund?
kokiy,ai primit pm-ul,ultimul...da un semm...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas aida da tu nu faceai nani-nani coca-mamii?? |
ma razgandisem
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Delphinas spune:
max mi-a dat tema sa va intreb:"ce faceti de mancare?" sa ma inspir si eu de la voi. eu sunt in pana de idei acum, asa ca help me please
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
aidaciolac spune:
tzacanitelor
azi am facut iepure prajit pus la pachet ca a plecat in cursa , sambata a facut el ciobita de ciolan cu fasole pastai si vineri am facut eu frictura de poarca la cuptor cu ardei gras si ceapa si cartofi in folie , care nu prea au iesit cum trebuie si duminica a facut el , hm , nu mai stiu ce a facut , dar tot el a gatit.
Asa ca zi lu nenea max ca e randul lui la bucatarie
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
misha71 spune:
007 sa mai zici tu ceva de ce iti zic asa
Sorana, kari, Tizo m-ati lasat muta (io=muta ) Saru'mina mult pentru sfaturi. Sinteti nemaipomenite
Am pus poze noi pe mailul comun
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)