Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

tu vorbesti in somn?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va in somn

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io-te la ea ce doarme? la Delfi....

Dodo, vazut bebelina...e, asa strong...vrea sa se impuna! las' ca-i bine!

io am tras chiulul azi...iara imi da de furca alergia...nu mai stiu ce sa mananc...parca s-au vb toate mancarurile astea sa ma omoare. imi ies pe fata niste bubite rosii, care dispar in doua zile....dar ma mananca fata si imi vine sa bat pe cineva.

a, si bataia e la oferta. 2 in 1!! cine vrea cine se inscrie?

mei, da cam multi absenteaza de aici...toata lumea s-a pus serios pe treburi?

asa...ce mai vroiam sa spun....cred ca nimik.
ma striga terminatorul NR 1. vrea mancare.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Kari,cum ma nimeresti tu numai pe mine cand e vb de batut?
vezi ce anume iti provoaca alergia nu nu mai manca din astea ...
te sa-ti treaca...
dar un consult n-ai facut?

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

de ceva zile niste trapadushi au poposit langa neuronul meu singuratic. si ei voiau iaurt cu cirese...si in mintea mea, fara sa auda ei, am zis ca nu fac, sigur nu are gust fain. azi parca eram in poftele facerii...asa ca am facut cirese cu iaurt...si vreau sa va spun ca e... o delicatesa super racoroasa.
back tu

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

back tu

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

da` ce ai soro de dormi toata ziua?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Kari as bate si eu pe cineva, am ajuns acu jumate de ora si mi-am varsat frustrarile pe covorul Oanei printre altele....
Am avut o clienta in seara asta, avea o bomboana de fetita de doi ani jumate, ca orice copil vroia sa puna mana pe tot ce apuca, cand am vazut ca da in ea i-am plasat-o husbandului iar eu am luat postul de dadaca, fetelor, ce am putut auzi, am fost la un pas de a uita de cel mai elemntar bun simt si la un pas de a o scoate afara din magazin, atata prostie si rautate rar mi-a fost dat sa vad

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Nu-mi aduceti aminte de inconstiente ...acum cateva zile am avut un client cu nevasta si 3 copii(2 baieti, 9 si 5 ani si o fetita 2,5ani) ,el era roman ,ea frantzuza(vb. putin romana)...in fine au stat vreo ora in magazin,copii erau foarte nelinistiti,cu chef de joaca,le-am mai dat eu una alta ...acum doua zile se intoarce ea la magazin cu copii,trebuia sa mai completeze ceva acte si sa ma mai intrebe cateva amanunte...in timp ce eu stateam cu ea la palavre,copii zburdau care incotro ...au iesit pe nist holuri care sunt comune cu carrefour ,iar fetita a gasit intr-un colt o farfurie cu otrava pentru sobolani (chestii din alea mici si roz)...a venit cu ele in mana ...cand am vazut-o eu m-am albit..ea era foarte linistita ...i-am explicat eu ce sunt,se pare ca stia si ea ...a luat-o la intrebari pe fata sa vada daca a mancat ,bineinteles ca nu spunea nimic ...i-a intrebat si pe baieti,ei au spus ca nu au vazut nimic ...a inceput sa o zgaltie si sa tipe la ea ...eu din instinct am luat-o inspre mine de mi s-a ghemuit intre picioare ...a venit o alta clienta care ne-a vazut si a spus ca traduce ea daca am ceva sa-i spun...eu i-am spus saa mearga cu mine ca-i dau o cana de apa calda in care pun sare ,o dam la fata si-i va produce voma ...in caz de a inghitit ceva sigur va elimina ...neee,ce sa vrea sa auda,las ca nu pateste nimic ...pana si cealalta clienta,care se vedea ca e umblata a spus ca-i cam suie tipa ....trec vreo 3-4ore si apare barbatsu' alb la fata ,transpirat cerandu-mi sa-i spun firma care a dat cu deratizant ,ca tre' sa afle compozitia chimica urgent,fata ajunsese la spital ...nu stiu ce s-a mai intamplat,as vrea sa-l sun ,dar am o retinere

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai fetelor nu imi vine sa cred ce inconstiente

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

pt toata lumea
azi avem bacaloreat la

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput