Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
Tinonino, bine ai venit!
- baga repede mesaje..pe la mondenitati, pe la barfe
..ca sa scapi de moderare...ca deh...asa cica e "obiceiul" ![]()
ionela, eu de al meu, ce sa mai zic, ca e exact invers...un smecher pervers
...s-a cracanat la eco, fara nici un pic de pudoare 
lacramioara, tinem pumnii pentru TT. O sa fie bine, o sa vezi!
am aratat poza colegilor, azi....au zis ca seamana cu mine ![]()
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai 
broscuta_80 spune:
Krelia, mda, eu maine fac 19 saptamani, si nici urma de miscari.
Simt niste impunsaturi, cum sa zic, niste chestii ascutite asa, cand pe stanga cand pe dreapta... si nu cred sa fie bebe, nu?
18+
ionelamaria spune:
Broscuta... eu pe bebe il simt rar.. si foarte slab... sunt zile intregi in care nu simt... dar imi tot spun ca oricum... era nomal la 20 sapt sa simt prima data... asa incat nu ma stresez pentru asta. Ca sa il pot simti trebuie sa fiu foarte relaxata... intinsa pe spate... si sa astept... sa astept... si tot nu vrea uneori sa dea vreun semn
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
vias spune:
eu ce sa mai zic???????
ca a fost primul care a miscat..dar vad ca ramane codas..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
BoboMom spune:
Tinonino, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Incearca sa nu-ti faci prea multe griji. Stiu cum e. Si la noi situatia e cam la fel. Sotul meu e in somaj din noiembrie si nu gaseste nimic. E nasol rau cu criza asta, dar incercam sa stam pozitivi pentru puiul nostru. Doamne Doamne ne-a dat ce era mai important acum si trebuie sa ne bucuram din plin de asta si sa avem incredere ca va fi bine! 
Krelia, ma bucur ca ti-e mai bine. Ai grija de voi! 
Broscuta, e posibil ca intepaturile de care zici sa fie bebe. Nu te astepta sa simti ceva puternic dintr-o data. Mai tare o sa incepem sa simtim peste o luna-doua din cate am inteles... 
Camy, bine faci ca-ti iei o pauza de la balamuc. Ai tai sunt tot in Brasov?
Lacramioara, ma bucur ca ai petrecut timp cu familia. Cat despre TT, stai linistita, totul va fi bine! 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Andrecluj spune:
Broscuta_80, , asa a inceput si la mine, impunsaturi cand pe stanga, cand pe dreapta, chiar am vrut sa sun medicul ca m-am speriat si nu cedau si nu cedeaza la nospa. Dupa care am simtit un cap in burta si am zis "nu se poate, e mult prea devreme", dupa care alt sut si alt sut. Vor veni si la tine, stai linistita.
17 +
ionelamaria spune:
Krelia... tare bebe asta al tau
.
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
krelia spune:
broscuta, asa l-am simtit si eu initial....o sa vezi, ca va incepe sa miste, un picutz mai incolo
.mai e un pik ![]()
camy, nici eu nu il simt zilnic...haide, ca nu trebuie sa ne ingrijoram! 
spatele vad ca nu ma mai doare...dar burtica se mai intareste....sa mai iau cate un nospa, nu? (oricum, nu a mai fsot atat de des ca in wknd)
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Tinonino, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Incearca sa nu-ti faci prea multe griji. Stiu cum e. Si la noi situatia e cam la fel. Sotul meu e in somaj din noiembrie si nu gaseste nimic. E nasol rau cu criza asta, dar incercam sa stam pozitivi pentru puiul nostru. Doamne Doamne ne-a dat ce era mai important acum si trebuie sa ne bucuram din plin de asta si sa avem incredere ca va fi bine! ![]() Krelia, ma bucur ca ti-e mai bine. Ai grija de voi! ![]() Broscuta, e posibil ca intepaturile de care zici sa fie bebe. Nu te astepta sa simti ceva puternic dintr-o data. Mai tare o sa incepem sa simtim peste o luna-doua din cate am inteles... ![]() Camy, bine faci ca-ti iei o pauza de la balamuc. Ai tai sunt tot in Brasov? Lacramioara, ma bucur ca ai petrecut timp cu familia. Cat despre TT, stai linistita, totul va fi bine! ![]() Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
nu..din pacate ai mei sunt din Curtea de Arges...spun din pacate deoarece dru,ul va fi infernal...nu exista tren pana acolo..doar autobuz..

..daca vreau tren trebuie sa ocolesc prin Bucuresti 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
broscuta_80 spune:
Fetele, va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre...
Ma bine-dispun incarcand cateva poze pe album.
Da, deci dupa ce voi simti ca misca intr-adevar, voi trece in "tabara" cealalta, unde voi astepta sa miste DIN NOU, si tot asa. Nu stiu de ce disper, pe nasa mea de cununie o dureau ficatii prin luna 9, atunci sa te tii!!!
18+