Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Carpatina , asa este, am lasat-o pana la urma la program scurt si luna aceasta. Unul din motive este si acela ca a slabit si vreau s-o iau acasa la pranz, sa-i mai dau eu sa manance in completare la ce mananca acolo. Ieri spre exemplu a fost f bine ca a papat si ciorbita de perisoare si cartofi francezi, prin urmare nu i-am mai dat acasa decat covrigei si alte chestii de rontait, dar marti nu mancase decat supa si atunci i-am dat eu acasa felul 2. In ultimile doua dimineti s-a trezit de la ora 7, asa ca am avut timp sa-i dau sa manance acasa si in felul acesta sa fiu sigura ca nu ramane nemancata.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare !
io nu prea bine, am cam intepenit de mijloc.CArpatino, e verificata aia cu chilotii pe dos, s-o fac si io .
Pai cu vorbitul la telefon cu copilul , asa am citit si mi s-a spus de la gradi , ca nu e bine sa mi-l dea la telefon ca-si aduce aminte de mine si sa nu planga.

Roxana, tin pumnii pentru azi, sa fie totul ok si sa ne dai vesti bune .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

La multi ani DAnielle, sa traiesti fericita cu toti cei dragi pe langa tine !

La multi ani Roxali, fericire si bafta multa, sa ai parte numai de bucurii !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
b]CArpatino[/b], e verificata aia cu chilotii pe dos, s-o fac si io .

O verificam acum.. pentru statistici, sa-mi spui daca a ajutat

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Pai cu vorbitul la telefon cu copilul , asa am citit si mi s-a spus de la gradi , ca nu e bine sa mi-l dea la telefon ca-si aduce aminte de mine si sa nu planga.

Mah... sa stii ca - desi vorba din batrani zice asa- nu toate pisicile sunt negre noaptea... (adica situatiile sunt mult diferite una de alta...)

Plus ca eu as inclina sa cred ca missele au vrut sa-ti spuna elegant sa le mai lasi .. si ca esti cam truli ... dadeai telefon la gradinita si vroiai sa vorbesti cu Andrei?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna, am schimbat titulatura si apoi mi-am dat seama ca s-ar putea sa se supere Nana. Acum daca vreau sa o modific imi spune ca nu am suficiente puncte.
Eu asa o vad pe Daria acum, gingasa ca un fluturas...cind fuge parca zboara...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

. Nu am de ce sa ma supar!
Un dulce ptr un fluturas gingas de la un fluturas delicat!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Valentina, ai dreptate, am incurcat treburile , despre hidrocel era vorba. dar tot acolo era umflat, de-asta le-am incurcat.
La oki sa nu dai cu ceai de musetel, e periculos, favorizeaza infectia.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Mai aveti cafea? Miru a mea e tare matinala in ultimele zile..

La multi ani fericiti Danielle si Ali!

Annisia sa-ti traiasca nepotica!

Erina multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Plec la calcat de haine cat doarme printesa...Ieri am fost la pediatra cu rezultatul la copro,si inca mai are lamblii...m-am dezumflat de tot A zis ca nu ne mai da nici un tratament,sa bagam usturoi la greu si ceva picaturi naturiste..cand ne intoarcem de la mare repetam analiza si in plus mergem sa ne dea ceva vitamine,cica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

ce m-am saturat de vremea asta.....

Danielle si Roxali sa aveti macar voi astazi vreme buna !
DanielleRoxali
Va urez tot ce va doriti voi si inca de 1000 de ori pe atat
LA multi ani

minunatul a cazut rapus de somn , aseara a picat in jurul orei 1 si azi dimineata la 9,30 fugea prin casa .S-au dus zilele acelea cand dormea...
se uita la reclame , imi arata reclamele la be ee si ,,catea'' reclamele la adevarul cu carti.
imparte cu mine tot ce mananca , se uita la poze si-l recunoaste doar pe Puf si striga disperat tata . Eu sunt doar omul ala bun care-i face papa !
Dimineata n-a umblat decat la un ochi de la aragaz , a scos aspiratorul si fierul de calcat , mi-a deschis calculatorul si s-a suit la geam.
nici afara nu putem iesi , da' nici in casa nu suportam fara companie!
s-a dus si tenisul meu de azi asa ca mai tarziu daca nu mai ploua verific vecinatatile

Bine ai venit pe lume Maria Teodora !Anissia sa-ti traiasca nepotica !
Ce mai face colegul meu de joaca?

Danuta sanatate Mirunei ! Usturoiul asta nu irita mucoasa stomacului?

Ioana , Andrei pupam ochisorii

Mergi la inceput