Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 13
valentina_22 spune:
'neata!
Va rog cafele, ca am mare nevoie de ele!
LA MULTI ANI cu sanatate si numai impliniri pe toate planurile, Daniela! Sa-ti fie viata numai o bucurie,alaturi de mandrele tale si print!
Carpatina, Erina, Danuta, Gabi 
Annisia, sa-ti traiasca nepotica! Sa creasca mare si frumoasa si sa aiba parte numai de bucurii si realizari in viata!
Legat de "opera", spuneai la un moment dat ca ti-ai tras o noua freza, am presupus ca ai incercat ceva si vroiam sa vad ce ti-a iesit, ca ma batea gandul la o schimbare radicala.
Printul meu ma pune la incercare rau de tot.De dimineata am observat ca are ochisiorul drept umflat si rosu. Ori l-a tras curentul,ori a facut conjunctivita!
Abia astept sa vina dupa-amiaza sa merg cu el la doctor sa vedem ce ne spune. Asta ne mai trebuia acum inainte de operatie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
luy spune:
La multi ani, Danielle ! 
................... 

La multi ani, Ali ! 
Sa incepeti fiecare zi cu un zambet, sa va fie inimile incalzite de iubirea primita de la cei dragi, iar cele mai frumoase vise sa vi se implineasca !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Aseara cind tati era prin cele restaurante si cluburi Daria a plins o ora incontinuu! Degeaba am intrebat-o ce o doare ca nu a vrut sa spuna. In cele din urma s-a calmat cu povesti si plimbari in brate!
Oare sa fi plins ca nu il vedea pe tati la ora somnului?
Stiuca e o zi grea pentru multe dintre noi dar sa va povestesc o chestie mai frivola. De
ce m-am enervat eu ieri la doua noaptea...
Dupa cum scriam am facut un buchet de care eram foarte incintata pentru sarbatorita de ieri. Sotul a facut un print cu un colaj cu poze din activitatea lor si planuiau sa cumpere trandafiri din partea firmei sa ii ofere doamnei. Ei bine pentru ca ploua si erau si in intirziere nu au mai luat flori. Ajunsi la petrecere colaboratorul sef a insfacat frumosul meu buchet (care avea si felicitare asortata-noroc ca nu era pusa la buchet)si l-a oferit din partea tuturor.
M-am enervat tare pentru ca am facut din suflet gestul si trebuia livrat ca atare. Pe de alta parte trebuie sa ma bucur ca buchetul si sotul implicit au salvat seara. Oricum fericitarea singura cred ca a picat tare aiurea...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Va doresc o zi usoara si buna!
Pentru Danielle: www.youtube.com/watch?v=TSMNZYIG0yo" target="_blank">Tiziano Ferro-Breath Gentle
Pentru Roxali: www.youtube.com/watch?v=A9FvdHHrvI4" target="_blank">Tiziano Ferro-Rosso Relativo
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani danielle02! 
La multi ani Roxali! 
Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa averti parte numai de bucurii de la cei dragi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
prisi spune:
buna, din nou
Erina si Carpatina ,multumesc pentru complimente, Miruna e bine sanatoasa, asta e cel mai important, vorbeste din ce in ce mai mult si ne intelegem destul de bine
noi suntem intr-o alergatura continua, in fiecare weekend de cand am fost la nunta am avut program incarcat, urmatorul dupa nunta am fost iar la Bibiu la ziua unei fetite de 1 an , acolo a fost invitata Miru , dar nu putea merge neinsotita
, la nunta nu a fost cu noi , ea are nevoie de atentie, iar noi aveam o treaba acolo, apoi weekendul trecut am avut niste musafiri importanti sambata, iar duminica am fost la un picnic prelungit la ziua unei prietene, in cursul saptamanii la serviciu a fost calvar, iar seara mergeam sa vedem ce au mai facut muncitorii la casuta
zilele astea am vandut si apartamentul, pana la 1 august trebuie sa ne mutam la socri , ca la noi nu e inca gata, asa ca sunt intr-o continua nebunie, sper in vreo 2 luni sa ne linistim si noi, maine plecam la o nunta la Suceava, asa ca nu prea am avut timp de forumeala, am mai citit pe sarite in pauzele de 5 min , dar timp sa scriu nu prea
Rox tinem pumnii, asteptam vesti bune,
-ici Andreiutzului nostru preferat
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
La multi ani !Danielle 02
si Roxali
sa aveti parte de fericire si implinire alaturi de cei dragi
La multi ani! si pentru Andreea
cu intarziere
poze
luy spune:
Rox, tinem pumnii pentru tatal tau, sa iasa totul bine azi ! Doamne ajuta !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Roxana sanatate multa tatalui tau, siur totul o sa decurga bine.
Annisia, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatosa si frumoasa...si sa mergeti la agatati gigici..
......de cumintelul Yanis nu mai spui nimic?
Valentina sanatate multa lui Andrei...offfffffff
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
prisi spune:
Carpatina
merci , esti draguta, dar nu am slabit nici un kg, desi dadusem ceva jos cu vreo luna inainte de nunta, pana la eveniment le-am pus pe toate binisor inapoi , cred ca fotograful a fost priceput ![]()
Erina si Teo superbe poze, cred ca a fost un concediu pe cinste 
Valentina multa sanatate piticului 
poze