Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Tizo =GabyHilamultumesc.In cate saptamani esti insarcinata?
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Ooooohohohohooooo....lume nouaaaaaa....Gaby,dragule,mi-ai facut seara minunata!Am banuit eu,dupa mesajul lasat pe mes,ca e vorba despre pus de mamaliguta la voi acolo si ca mai vine un puisor de ardelean pe lume....Cred ca Boghi e in al noualea cer!Doamne cat ma bucur pentru voi,sa fie intr-un ceas bun!Cand e gata Toyo si o iau catre Medias,trebuie neaparat sa ne vedem sa stam la o cafea....neaparat...Va pup cu drag mare pe amandoi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
wow, lume noua si cu super vesti
Gaby, sa fie intr-un ceas bun...sarcina usoara si sa-ti dea DD fetitza pe care ti-o doresti
noi am fost la dr, ne-a mai reduc iar tratamentul de la 1 august doar un puf de spray dimineata...zice el ca e mai bine..acum Dumnezeu cum mila Lui sa ne fereasca de gripe/raceli si altele de genul asta...desi dr a spus ca paote sa le faca dar important este sa prevenim criza de astm...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor, o zi frumoasa si numai bine.
Va ofer cu drag si
Imi acordati si azi un vot?
http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
gaby, mi-am permis eu sa anunt de bb pentru ca te am la suflet si mi-esti draga si am vrut si scorpiile sa se bucure pentru tine.inca nu ajung luna asta.poate in aprilie.am facut un test ieri si e negativ, ar trebui sa-mi vina pe 17.om vedea.sanatosi sa fim.
ana,a ajuns tare leonardo cu reducerile lor.eu numai de acolo ii iau la pilot incaltari.
dodo, am votat si ieri si azi.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
'Neata...
Dodolico,votat!
Monica,Doamne ajuta!Ma bucur ca doftoru' zice ca-i mai bine....sper sa nu mai raciti urat,mai moderat!
Adriana...pai sa sti ca numai acolo voi merge de acum inainte.....sa ma tapuiesc eu asa ieri si sa mai bat si orasul cap coada...Cat despre liniute si bebici,hai ca toate-s la vremea lor...si parca vad ca atunci cand te astepti mai putin vine un surior sau o fratioara la Razvanelu'!
Sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
GabyHila spune:
Neata:)
Votat aparatul foto!
Ana tu nu pleci in concediu? Sa imi lasi si mie pe un pm nr tau de telefon. ca ultimul meu telefon a facut baie intr-o balta. Si iara sunt fara agenda si din alea. Distractie placuta in Croatia! Sa nu uiti sa iti iei slapi din aia gen Crocs, ca sunt milioane de pietre pe plajele din Croatia! Au fost finii nostrii acuma 2 ani si au zis ca e minunat dar ca e stancoasa plaja!
Cu Toyo ai rezolvat? vezi ca daca ai nevoie de o pila la ceva asigurator Boghi can help da?
Monica e vremea pe invers de sunt sanse sa va imbolnaviti acuma? E o caldura innebunitoare la Sibiu!....ma rog.. compar si eu ca baba Brazilia cu Sibiul
Adriana prinzi tu cand vrea bebe`ul nu cand vrei tu!
Pupiiiii
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
mina spune:
Neata fetili! Eu am intrat in vrie, tineti-mi pumnii ca azi-maine am de semnat ceva si trag ca scorpia de oameni sa fie cum vreau io nu cum vor ei, sa ne fie bine la toti dupa aia
Ana, ma rog dumitale, da-mi mobilu pe mess sau pe PM daca nu ti-i cu suparare, ca am de setat ceva in Timisoara si taaare bine mi-ar prinde un sfat de localnic, ca-s in mare viteza, de ani de zile imi doresc sa fac mai multe evenimente comandate de altii si acusi imi iese pe nas, ca-s comandate f din scurt si pe alta zona bugetara de cea cu care-s obisnuita....Saru manaaaa!
Nina, fu buna inghetata? Lasa ca ma rasfat si eu azi dupa intalnire. Stiti ce mi-e pofta? Inghetata aia de ness de era la cofetarii pe vremea lu impuscatu, in cupele alea de metal...mamaaaa ce gust avea, si nu mai gasesti pe nicaieri nimic asemanator. Na, ca-s nostalgica acuma
Gaby , sarcina usoara. Hai, fruntea sus, ca la Sibiu oricum e mai bine ca la Bucuresti, stiu eu ;)
Dodo, votat, po****rizat, prestam, tinem pumnii si asteptam poze ;)
Adriana, tine-te cu firea ca are dreptate Gaby, cand vrea Cel de Sus ssi bebe, nu cand vrem noi.
Monica, o sa fie bine, scapati voi de raceli.
Mira?
A, da, si noi tot de la Leonardo incaltam juniorul, preferabil cand au ofertele alea 2 intr-unu ;)
Va pup ca intru in criza de timp
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
GabyHila spune:
Dodo sunt in fix 7 saptamani! si incepe sa nu mai imi placa cafeaua!... naspa
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Dodo sunt in fix 7 saptamani! si incepe sa nu mai imi placa cafeaua!... naspa Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te! |
Doamne ajuta !
Sa fie f bine pana la capat.
Cat despre cafea daca-i simpla placere te obisnuiesti si fara daca-ti creste tensiunea si ai nevoie de ea vei gasi o solutie
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!